foxyfreak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 geia sas paidia, akousa ena elliniko tragoudi kai exo fagothei na vro pos to lene. An katalava kala isos na legete "kato ap tin omprela sou" einai tis Peggy Zinas? An kserei kaneis na mou apandisei parakalw. Thanks
Ioannis Jr. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Είναι το Μαζί σου από την Πέγκυ Ζήνα. Ορίστε και τα lyris... Απ' το τζάμι κοιτώ και θυμάμαι ένα χάδι τι παράξενο φως στης ζωής το σκοτάδι... Έχει πιάσει βροχή κι είναι η ώρα που φεύγεις ήρθα για να σε δω μα εσύ μ'άποφεύγεις... Κάτω από την ομπρέλα σου θα μπω και θα ρωτήσω βιαστηκά για τη ζωή σου αχ πόσο μου έλειψε αυτό μες τη βροχή να περπατάω εγώ μαζί σου... Απ' το χέρι σου θα κρατηθώ θα σε κοιτάξω, θα μυρίσω το άρωμα σου κι άλλη μια φορά θα το δεχτώ πως είναι βάσανο να είμαι μακριά σου... Τι να πεις τι να πω παγωμένα τα χείλη δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μείνουμε φίλοι... Είναι τόσα γιατί είναι πόνος και θλίψη πάει τόσος καιρός που δεν σε έχω αγγίξει... Κάτω από την ομπρέλα σου θα μπω και θα ρωτήσω βιαστηκά για τη ζωή σου αχ πόσο μου έλειψε αυτό μες τη βροχή να περπατάω εγώ μαζί σου... Απ' το χέρι σου θα κρατηθώ θα σε κοιτάξω, θα μυρίσω το άρωμα σου κι άλλη μια φορά θα το δεχτώ πως είναι βάσανο να είμαι μακριά σου...
foxyfreak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 se euxaristw polu fagothika oli mera kai kaneis den mporese na to vrei. Thanks
ESTRANGED Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 tora kai si pali ! leptomeries ! kato apo thn omprela 8a nai ! dipla tou ? ti shmasia exei pia?! peggy einai ayth ,......................touttttttttttttttttttt ekleise h grammh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.