Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια μου.

η ερωτηση αφορα τους φιλους που εχουν λυσει το bluray του ps3.

το λεπτο βυσμα με τα 2 λεπτα καλωδια,γνωστο και ως Disk Drive Sensor Cable τι ακριβως κανει??το εκοψα στην προσπαθεια μου να το βγαλω,καθως μετα απο τοσο καιρο σφηνωνει στις υποδοχες,σε οσα bluray εχω λυσει.

Δημοσ.

Το επαθα και εγω  αγορασα αλλο απο ebay.Eυτυχως ηταν φθηνο.

Ανιχνευει το δισκακι την ωρα που το βαζεις στο drive και το τραβαει μεσα.Λογικα τωρα αν πας να βαλεις δισκακι δεν το τραβαει μεσα.

Δημοσ.

Μικρο το κακο δηλαδη,απλα θα πρεπει να το σπρωχνω για να μπει.

το προβλημα ειναι οτι εχει μεινει μεσα το φυσακι,πανω στην υποδοχη της πλακετας,οποτε θελουμε ολοκληρη πλακετα,γιατι ειναι αδυνατον να βγει το φυσακι.δοκιμασα και να το ζεστανω,αλλα τζιφος.

το ιδιο ακριβως εγινε και στο 2ο bluray,που ηθελα να κανω τραμπα τις logic boards.

μιας και βρεθηκαμε εδω,ενα bluray μου κανει ενα κρρρρρρρ οταν παταω το eject,αλλα με μια φαπα το ξερναει κανονικα.

διορθωνεται αυτο?

Δημοσ.

Για τον sensor δες εδω.

http://www.ebay.com/itm/BLU-RAY-DISK-DRIVE-SENSOR-CABLE-BL2-001-KES400A-KEM400AAA-FOR-PS3-PLAYSTATION-3-/171917060313?hash=item28070e28d9:g:FUAAAOSw3ydV5rQN

Λογικα αυτον λεμε και οι 2.

Για το κρρρρρ ειναι θεμα μηχανισμου.Ανοιξε το bluray και ριξε ενα καθαρισμα μεσα.Καποιο γραναζι δεν καθεται σωστα και δεν σπρωχνει τον μηχανσιμο να πεταξει το δισκακι.

Δημοσ.

Ναι ο ιδιος σενσορας ειναι,αλλα οπως ειπα εχει μεινει το φυσακι μεσα στη logic board και ειναι αδυνατον πλεον να βγει.θα το λυσω να το καθαρισω,αλλα θυμαμαι οτι ειναι λιγο ευεξαπτα τα γραναζια :P

Δημοσ.

Δε μπορω να ανεβασω τωρα,αλλα φαντασου οτι το βυσμα που μπαινει στην υποδοχη της μεγαλης πλακετας  του bluray εχει σφηνωσει μεσα,προσπαθουσα να τραβηξω το βυσματακι με ενα τσιμπιδακι,αλλα με το ζορι κοπηκαν τα 2 καλωδιακια που πανε στη μικρη πλακετα τοu BR.

μετα προσπαθουσα να βγαλω το βυσματακι με πιο πολυ ζορι,αφου ηταν αχρηστο ετσι κ αλλιως,αλλα δεν εβγαινε με τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...