Προς το περιεχόμενο

apple tv 3 ?????

jim62

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα aplle tv 3 για να παίζω ότι ταινίες και μουσική κατεβάζω από το internet.

Αξίζει το κόπο (είναι αυτό εφικτό)? Θα τις παίζει ή όχι? Να προβώ στην αγορά του?

Περιμένω τις απαντήσεις σας.

Ευχαριστώ πολύ,

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα aplle tv 3 για να παίζω ότι ταινίες και μουσική κατεβάζω από το internet.

Αξίζει το κόπο (είναι αυτό εφικτό)? Θα τις παίζει ή όχι? Να προβώ στην αγορά του?

Περιμένω τις απαντήσεις σας.

Ευχαριστώ πολύ,

εξαρτάται τι θέλεις να κανεις

εγώ έχω και το 3 και 4 κουνιέται σου προτείνω το 4 μιας και σε αυτό μπορείς να κατεβείς εφαρμογές και να κάνεις πόλε περισσότερες παραμετροποιήσεις σε σχέση με το παλιότερο μοντέλο 

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι ότι ταινίες και μουσικές έχω κατεβάσει από το ιντερνετ να μπορώ να τα παίζω μέσω του tv3 σε άλλες συσκευές apple, δηλαδή να μην κάθομαι να αντιγράφω συνέχεια τις μουσικές και τις ταινίες.

Είναι αυτό εφικτό?

Περιμένω την απάντησή σου

Ευχαριστώ πολύ,

Δημοσ.

Δεν νομιζω ,εγω τουλάχιστον με το 3 δεν μπόρεσα ποτε ,κακή επιλογή γιαυτα που θελεις να κανεις

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι ότι ταινίες και μουσικές έχω κατεβάσει από το ιντερνετ να μπορώ να τα παίζω μέσω του tv3 σε άλλες συσκευές apple, δηλαδή να μην κάθομαι να αντιγράφω συνέχεια τις μουσικές και τις ταινίες.

Είναι αυτό εφικτό?

Περιμένω την απάντησή σου

Ευχαριστώ πολύ,

ο μονός τρόπος για να το κάνεις αυτό ε το apple tv είναι το iTunes

δηλαδή όλη σου η μουσική να βρίσκεται στο iTunes του υπολογιστή σου οπού και θα τις τραβάει το apple tv

έτσι και με τις ταινίες οπού θα πρέπει να τις έχεις μετατρέψει σε συμβατή μορφή 

με το Apple TV 4 αυτό δεν χρειάζεται μιας και μπορείς να κατεβάσεις κατευθείαν το VLC για το  Apple TV και να αναπαράγεις ότι ταινία σε οποία μορφή θέλεις εσυ

για το  Apple TV 3 υπάρχει και η λύση της χρήσης του Plex άλλα η διαδικασία δεν είναι και τόσο απλή

αν θες ρίξε μια ματιά εδώ

Δεν νομιζω ,εγω τουλάχιστον με το 3 δεν μπόρεσα ποτε ,κακή επιλογή γιαυτα που θελεις να κανεις

υπάρχει μια εναλλακτική θέλει λίγη δουλίτσα άλλα δουλεύει κανονικα

εγκατάσταση του Plex στο Apple TV 2 και 3

ρίξε μια ματιά στο link που έδωσα παραπάνω και δοκίμασε το

δουλεύει κανονικά 

Δημοσ.

Με airdrop δεν μπορεί ο φίλος να βλέπει τς ταινίες του στην τηλεόραση ; Δεν κατάλαβα όμως εαν ο υπολογιστής που χρησιμοποιεί ο φίλος είναι Mac. Επίσης υπάρχουν και εφαρμογές όπως το sofaplay εφόσον έχεις smart tv και την έχεις στο ίδιο δίκτυο για να στριμαρεις αυτά που θέλεις από το Mac σου στην smart tv χωρίς Apple tv.

Δημοσ.

Αρα, κατά τη γνώμη σας μου προτείνετε να προτιμήσω ένα tv4 για ταινίες και για μουσική? Είναι η καλύτερη λύση?

Δημοσ.

Αρα, κατά τη γνώμη σας μου προτείνετε να προτιμήσω ένα tv4 για ταινίες και για μουσική? Είναι η καλύτερη λύση?

αν είναι να διαλέξεις μετά 3 και 4 ναι

τώρα εάν βρεις μία λύση χωρίς να πάρεις καν  Apple tv είναι ένα άλλο θέμα

Δημοσ.

Το apple tv όπως είπα το θέλω για να μην κάνω συνέχεια αντιγραφή και επικόλληση στα αρχεία, λόγω ευκολίας το σκεφτόμουνα.

Τι άλλη λύση υπάρχει?

Δημοσ.

Με Plex και PlexConnect είναι η καλύτερη λύση για να παίζεις τα πάντα τοπικά αλλά και να έχεις και repos όπως Exodus, Specto κλπ όπως στο Kodi. Η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα, μάλλον δεν θα κάνω δουλειά με το apple tv3.

Αρα μάλλον πρέπει να πάω στο tv4? αν κατάλαβα καλά, το οποίο θα τα διαβάζει όλα κατά τη γνώμη σας.

Αλλιώς τι άλλο μπορώ να κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...