Christos_Tz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Γνωριζει κανειs που μπορω να βρω σε νορμαλ τιμη αυτο το ανταλλακτικο για το HP Probook 440 G3?? http://www.notebookparts.com/hp-probook-430-g3-hard-drive-caddy-826382-001/ Ειναι το μεταλλικο πλαισιο..(Bracket)..που βιδωνει επανω του ο σκληροs δισκοs για να μην ταρακουναει περα δωθε πανω κατω μεσα στο μηχανημα..οι τιμεs απο εξω ειναι απαγορευτικεs....και απο Αθηνα ετοιμοπαραδοτο δεν με χαλαει να το βρω σε καποιο μαγαζι..αν υπαρχει..παρακαλω τα φωτα σαs...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ψαξε στα γνωστα site εξωτερικου αλλιως δες και στην Site: 0 αλλα πιο ψηλες τιμες.. μπορει καποιος εδω μεσα να εχει και να σε εξυπηρετησει.. με μια προχειρη ερευνα κυκλοφορουν παρα πολλα σε τιμες κατω 5 ευρω. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2017 από Επισκέπτης
Christos_Tz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ειναι συγκεγκριμενο το σχεδιο που παιρνει...δεν παιρνει οτι να'ναι..γι'αυτο και ποσταρα εδω μεσα...μηπωs βρω ακρη...
coolerman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 https://www.lambda-tek.gr/HP-826382-001~sh/B2779810 Το δικό του τι έγινε;; **Δες και στην Ελλάδα,στον επίσημο αντιπρόσωπο/service.
Christos_Tz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Coolerman δεν ειχε δικο του..το πηρα απευθειαs με 256gb ssd M2..και θελω να του βαλω extra εναν 500αρι WD για τα multimedia αρχεια μου και χωριs το bracket..δεν λεει..κοπαναει μεσα..περα δωθε..θα στειλω mail στο site που μου εστειλεs..ειναι αξιοπιστο site??Αγγλια ειναι αυτο βλεπω φορμα επικοινωνιαs??..εχει φυσικο store Αθηνα??Ευχαριστω πολυ..αλλιωs αν δεν εχει συμβατο(που λογικα αυτο ειναι που μου εστειλεs..ιδιο κωδικο αναγραφει..)....θα ψαχτω με HP Greece..ευχαριστω πολυ και παλι γιατι οι τιμεs απο εξω ειναι τσιμπημενεs με παραλογα μεταφορικα(ebay..κτλ..)..
coolerman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Είναι καινούργιο σχετικά,δύσκολα θα βρείς. Μίλησε μαζί τους,το κατάστημα δεν το γνωρίζω. *Αν δεν βρείς,μπορείς να φτιάξεις μόνος σου..απο φύλλο αλουμινίου,αρκεί να πιάνει λίγο το χέρι
Christos_Tz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ολα οκ coolerman το βρηκα Θεσαλλονικη σε εξουσιοδοτημενο τηs hp...προχωρω παραγγελια..ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου....μπααα..δεν πιανει το χερι...δεν το εχω με αυτα..ειμαι ατζαμηs...χαχα!
coolerman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ολα οκ coolerman το βρηκα Θεσαλλονικη σε εξουσιοδοτημενο τηs hp...προχωρω παραγγελια..ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου....μπααα..δεν πιανει το χερι...δεν το εχω με αυτα..ειμαι ατζαμηs...χαχα! Ωραία,σε τι τιμή;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα