Προς το περιεχόμενο

HP Probook 430 G3 Hard Drive Caddy 826382-001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανειs που μπορω να βρω σε νορμαλ τιμη αυτο το ανταλλακτικο για το HP Probook 440 G3??

http://www.notebookparts.com/hp-probook-430-g3-hard-drive-caddy-826382-001/

Ειναι το μεταλλικο πλαισιο..(Bracket)..που βιδωνει επανω του ο σκληροs δισκοs για να μην ταρακουναει περα δωθε πανω κατω μεσα στο μηχανημα..οι τιμεs απο εξω ειναι απαγορευτικεs....και απο Αθηνα ετοιμοπαραδοτο δεν με χαλαει να το βρω σε καποιο μαγαζι..αν υπαρχει..παρακαλω τα φωτα σαs...

post-161111-0-05977000-1485068354_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαξε στα γνωστα site εξωτερικου αλλιως δες και στην Link.png Site: 0 αλλα πιο ψηλες τιμες..

μπορει καποιος εδω μεσα να εχει και να σε εξυπηρετησει.. :-)

με μια προχειρη ερευνα κυκλοφορουν παρα πολλα σε τιμες κατω 5 ευρω. :shifty:

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Coolerman δεν ειχε δικο του..το πηρα απευθειαs με 256gb ssd M2..και θελω να του βαλω extra εναν 500αρι WD για τα multimedia αρχεια μου και χωριs το bracket..δεν λεει..κοπαναει μεσα..περα δωθε..θα στειλω mail στο site που μου εστειλεs..ειναι αξιοπιστο site??Αγγλια ειναι αυτο βλεπω φορμα επικοινωνιαs??..εχει φυσικο store Αθηνα??Ευχαριστω πολυ..αλλιωs αν δεν εχει συμβατο(που λογικα αυτο ειναι που μου εστειλεs..ιδιο κωδικο αναγραφει..)....θα ψαχτω με HP Greece..ευχαριστω πολυ και παλι γιατι οι τιμεs απο εξω ειναι τσιμπημενεs με παραλογα μεταφορικα(ebay..κτλ..)..

Δημοσ.

Είναι καινούργιο σχετικά,δύσκολα θα βρείς.

Μίλησε μαζί τους,το κατάστημα δεν το γνωρίζω.

*Αν δεν βρείς,μπορείς να φτιάξεις μόνος σου..απο φύλλο αλουμινίου,αρκεί να πιάνει λίγο το χέρι ;)

Δημοσ.

Ολα οκ coolerman το βρηκα Θεσαλλονικη σε εξουσιοδοτημενο τηs hp...προχωρω παραγγελια..ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου....μπααα..δεν πιανει το χερι...δεν το εχω με αυτα..ειμαι ατζαμηs...χαχα!

Δημοσ.

Ολα οκ coolerman το βρηκα Θεσαλλονικη σε εξουσιοδοτημενο τηs hp...προχωρω παραγγελια..ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου....μπααα..δεν πιανει το χερι...δεν το εχω με αυτα..ειμαι ατζαμηs...χαχα!

Ωραία,σε τι τιμή;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...