Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Η ερώτηση είναι απλή έχω την nVidia του τίτλου και μόλις πήρα τον i5 6500. Δεν παίζω παιχνίδια (ίσως κάποια στιγμή βρώ χρόνο να παίξω το Civ 5). Προς το παρόν η nvidia με έχει καλύψει σε αυτά που θέλω. Να την κρατήσω ή να χρησιμοποιήσω την gpu του i5;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και να παίζεις παιχνίδια τα ενσωματωμένα γραφικά του i5 έχουν καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με την gt 630

Δημοσ.

παραπανω gflops βγαζει η hd 530, παραπανω fps δεν ξερω,

εαν εχεις σχετικα λιγη ραμ κρατα την nvidia για να μην σου τρωει ραμ η igpu του i5

• Like 2
Δημοσ.

παραπανω gflops βγαζει η hd 530, παραπανω fps δεν ξερω,

εαν εχεις σχετικα λιγη ραμ κρατα την nvidia για να μην σου τρωει ραμ η igpu του i5

Thanks, έχω 8GB RAM.

Δημοσ.

Καλά όλα είναι σχετικά.Πχ η απόδοση της igpu εξαρτάται κι από τις ραμ αν είναι single ή dual κλπ.Γενικά πάντως νομίζω ότι συμφωνούμε στην άποψη ότι δεν αξίζει να βάλει ανεξάρτητη γραφικών.

Δημοσ.

Και να παίζεις παιχνίδια τα ενσωματωμένα γραφικά του i5 έχουν καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με την gt 630

Δεν νομιζω...

Thanks, έχω 8GB RAM.

Αφου εχεις μονο 8 κρατα την nvidia. Και σιγουρα εχει πολυ καλυτερες επιδοσεις και συμβατοτητα απο την ενσωματωμενη.
  • Moderators
Δημοσ.

Τσου.

Δημοσ.

Τσου.

ΟΚ guys με πείσατε,είχα λάθος εντύπωση  :-D  από φόρουμ που διάβασα ο καθένας έλεγε τα δικά του,πάντως όντως λίγο περισσότεροι έλεγαν ότι η gt ήταν καλύτερη στα παιχνίδια

• Moderators
Δημοσ.

ΟΚ guys με πείσατε,είχα λάθος εντύπωση  :-D  από φόρουμ που διάβασα ο καθένας έλεγε τα δικά του,πάντως όντως λίγο περισσότεροι έλεγαν ότι η gt ήταν καλύτερη στα παιχνίδια

Υπάρχουν πάντως πολλές εκδόσεις 630 και 730, με διαφορετικά buses, shaders, τύπο μνήμης...

Καλύτερα κάνε τεστ στα συγκεκριμένα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν για να είσαι σίγουρος. Πού ξέρεις, μπορεί να εκπλαγείς κιόλας :-)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν πάντως πολλές εκδόσεις 630 και 730, με διαφορετικά buses, shaders, τύπο μνήμης...

Καλύτερα κάνε τεστ στα συγκεκριμένα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν για να είσαι σίγουρος. Πού ξέρεις, μπορεί να εκπλαγείς κιόλας :-)

Δεν το άνοιξα εγώ το θέμα απλά είχε φίλος μου την gt630 και για μένα τουλάχιστον ήταν απογοητευτική και πίστευα ότι ακόμη και με τα ενσωματωμένα μπορεί να έχει καλύτερες ή ίδιες αποδόσεις

το αναποδο απο linus;

Αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι ότι ο καθένας βγάζει δικά του αποτελέσματα αλλά ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...