Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, παρολο που ασχολουμαι με την τεχνολογια και ψαχνω γενικα το θεμα, κανοντας αυτην την αγορα την πατησα σαν αρχαριος !

Να σας πω την εμπειρια μου και τις εντυπωσεις μου για να ξερουν και οι υπολοιποι.

Μαλλον επρεπε να ψαξω στο insomia προν την αγορασω!

Ηθελα tv 32ρα φτηνη αλλα να εχει εξοδο ακουστικων και ειδα οτι οι φτηνες lg samsung δεν ειχαν εξοδο εψαχνα αλλη μαρκα . Σκεφτομουν την philips ωσπου πηγε το ματι μου στην hitachi των Public με 199 ευρω και κολλησα!

Ειδα πολυ καλα σχολια , αλλα εκεινο που με επεισε ηταν το "smart tv hitachi made in japan με 199 ευρω" !

Πηρα την τηλεοραση χωρις να ψαξω και πολλα την αγορασα , πρωτη εντυπωση μολις την εβγαλα απο το κουτι : λιγο χοντροκομμενη δεν ειναι?

Την ανοιξα εικονα μετρια οχι χαλια αλλα οχι καλη και γενικα οχι οπως την περιμενα , με γωνια θεασης κακη ,και το σπουδεοτερο : στις γρηγορες σκηνες μετρουσες σχεδον τα frames!!

WTF! 100hz υποτιθεται!!  τελικα ψαχνοντας για καμια ωρα και πειραζοντας ρυθμισεις ειδα οτι με την διαχειρηση ενεργειας "κλειστο" βελτιωθηκε παρα πολυ η ταχυτητα αλλα και σφαιρα δεν το λες

Επομενη κατραπακια ψαχνοντας στο site της hitachi για support στο μοντελο αυτο απλα δεν υπαρχει!

Γιατι ειναι μια απο τις "ειδικες κατασκευες" που εχουν καποιες εταιρειες για ελλαδα ,βουλγαρια, λιθουανια , κτλ ..για ολους τους πρακατιανους.

Και το καλυτερο : κατασκευαζεται στην τουρκια ,στην ουσια ειναι μαρκα ονοματι vestel (οχι hitachi !) οπως καποιες f&u ,hundai κτλ!! εχει μονο το ταμπελακι hitachi για να πουλαει και καμια σχεση με τις hitachi που πουλουνται στην ιαπωνια!

http://www.insomnia.gr/topic/623929-smart-tv-32%CE%B1%CF%81%CE%B1-200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/?hl=%2Bhitachi&do=findComment&comment=55184888

Στις αξιολογησεις του reevoo τους πληρωνουν? δεν βρεθηκε κανεις να τα πει αυτα ??

περαστικα μας!

edit:

βρηκα και σε uk το μοντελο αυτο

https://www.tv-electronics.co.uk/televisions/led-tvs/hitachi-32-inch-smart-fvhd-led-tv

http://www.totaldigital.biz/index.php?main_page=product_info&cPath=43_124&products_id=6102

,αλλα προσεξτε μια λεπτομερεια στα specs :

Motion Rate: 50Hz

Αυτο εξηγει πολλα...αλλα πως γινεται σε ολα τα Ελληνικα sites (και στο skroutz) να λενε 100 hz και στα ξενα 50?

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικα και δεν περιμενεις να μαθεις πληροφοριες απο τις αξιολογησεις το reevo!! 100hz (πραγματικα) σ αυτα τα λεφτα; εδω δεν εχουν τηλεορασεις των τριπλασιων χρηματων!!! Για τα λεφτα που ζηταει μια χαρα ειναι!! Δεν μπορεις να χεις καμια απαιτηση σ αυτα! Εβαλες δηλαδη καλης ποιοτητας υλικο ( bluray, κατεβασμενες ταινιες κτλ) και ειχε κακη εικονα για τα 200€ που ζηταει; αδυνατον!

Δημοσ.

Για τα hz στο skroutz βλεπω σ αυτα τα χρηματα η lg πχ 300hz δινει ο κατασκευαστης, αναλογα και η philips 200hz (ο κατασκευαστης παντα)

http://www.skroutz.gr/s/8849738/LG-32LH510B.html#specs

http://www.skroutz.gr/s/10488558/Philips-32PHT4101.html#specs

Απαιτηση βεβαιως και θα εχουμε σε συγκριση με αλλες tv ιδιων περιπου χρηματων βεβαιως, οχι να συγκρινοω φυσικα με αυτες σε 400 κ 500 ευρω! Αλλα δεν σημαινει οτι επειδη ειναι φτηνο μοντελο θα παιρνουμε οτι ναναι!

Οσον αφορα την ποιοτητα εικονας εχεις δικιο, δεν διευκρινησα οτι συγκρινω καναλια της digea σε σχεση με αλλες tv και οχι video hd ,που αυτο και την lg 8ετιας που εχω δειχνει αψογα οπως και σε ολες σχεδον τις lcd- led tv. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα καταστηματα εχουν και παιζει καποιο hd video στις τηλεορασεις και οχι καναλια digea .

Εικονα ΜΕΤΡΙΑ διαπιστωσα στα καναλια digea ,οπως ειπα οχι χαλια αλλα χειροτερη απο αλλες tv ιδιας τιμης που ειδα σε digea .

Ειπα τα αρνητικα που διαπιστωσα που ειναι αρκετα, οχι βεβαια οτι μας χαλαει που ειναι smart tv ! Για καποιο που την θελει για media streaming - player στα λεφτα αυτα εχεις δικιο δεν βρισκει και πολλες

Δημοσ.

Μα εκτος απο digea κανεις και αρκετα αλλα πραματα σε μια τηλεοραση...λογικο να μην βαζει κανεις digea στα μαγαζια!! Οσον αφορα τα hertz σε πιανω αδιαβαστο! Σε καθε θεμα για τα hertz εδω εχει υπεραναλυθει το θεμα!! Διαβασε τα!!

Δημοσ.

Ναι οκ το βασικο μου προβλημα ηταν οτι ειχα την εντυπωση οτι πηρα hitachi ενω πηρα ουσιαστικα vestel (με το αντιστοιχο panel)

Και σαν καταναλωτης αισθανθηκα οτι με εξαπατησαν! 

Τωρα βεβαια δεν ξερω και οι philips lg και αλλες αν φτιαχνονται σε εγοστασιο της πολωνιας , βουλγαριας κτλ αλλα αλλο να φτιαχνεται κατι σε εργοστασιο με πιο φτηνα εργατικα και την τεχνολογια της μαμα εταιριας και αλλο "rebranded" οπως η hitachi

Rebranded το καταλαβαινω ετσι: εχω μια τουρκικη tv της μαρκας "vestel" και το μονο που βαζω ειναι ενα ταμπελακι και λεει "hitachi" για να την πουλησω ευκολοτερα,και δινω ενα ποσοστο στην hitachi που με αφησε να βαλω το ταμπελακι

Δημοσ.

Μα τα λεμε συνεχεια εδω σε καθε τοπικ που συζηταμε για φθηνες τηλεορασεις!!! Οι 3 lg Που χουν περασει απ τα χερια μου 2012-2014 μοντελα ηταν φτιαχνοταν στη πολωνια παντως.

Hitatchi, philips, JVC ακομα και πολλες panasonic ειναι vestel

Δημοσ.

Μα τα λεμε συνεχεια εδω σε καθε τοπικ που συζηταμε για φθηνες τηλεορασεις!!! Οι 3 lg Που χουν περασει απ τα χερια μου 2012-2014 μοντελα ηταν φτιαχνοταν στη πολωνια παντως.

Hitatchi, philips, JVC ακομα και πολλες panasonic ειναι vestel

Καλα οι αλλες αλλα και philips?? μαλιστα ...δεν το ηξερα αυτο ! 

και σκεφτομουν για φτηνη philips αντι αυτης!  Τελικα δεν θα την γλυτωνα την vestel

Δημοσ.

Οι φθηνες 1000% τωρα κανα high end μοντελο μπορει να ειναι philips, αν δεν κανω λαθος εχει αγοραστει απο καποια κινεζικη εταιρια χροοοοονια τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...