batmanasgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα παιδιά πήρε μια φιλί μου μια τηεόραση που έχει wifi ready και έχει μέσα youtube και αλλα προγράμματα αλλα θέλει να βλέπει ελληνικά κανάλια χωρίς να βάλει κεραία αλλα μέσο του wifi υπάρχει κάποιος απλός τρόπος ώστε να τις το φτιάξω αυτό?
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 πρακτικά ... οχι. Από όσο ξέρω μόνο το mega κάνει live stream μεσω youtube αλλά αμα εχει ταινίες κλείνει προσωρινά το stream λόγω πνευματικών. Από εκεί και πέρα να βλέπει μέσω browser όσα καναλια εχουν live (είναι λίγα). Άλλη λύση ειναι να αγοράσει ένα android tv box ενδεικτικά http://www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?from=catspan&keyphrase=android+tv+box να περάσει kodi και να βλέπει απο εκεί τα καναλια. Αν αγοράσει tv box να διαβασεις το αντίστοιχο θέμα εδω στο ινσομνια(μην ψωνίσεις σαβούρα) Τα δυο παραπάνω εχουν ενα τεράστιο πρακτικό προβλημα. Χρόνο zapping. Για να αλλάξεις καναλια για να δεις τι παιζει ειναι πολύ χρονοβόρο. Απο την αλλη το android tv box εχει επιπρόσθετα πλεονεκτήματα (πέρα απο τα καναλια). Προταση μου, να βάλει κεραία αν θέλει ελληνικά καναλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα