Προς το περιεχόμενο

Nioh [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καταλαβα, καλα η αγορα θα γινει σιγουρα μιας και δεν υπάρχει κάποιο αλλο game αυτην την στιγμη σε κατι τετοιο, οποτε βλεπουμε!

Δημοσ.

keropi, εχεις δικιο, να διορθωσω αν σου αρεσουν τα ninja gaiden με ds/bb mechanics + extra challenges που γενικα το παιχνιδι ειναι challenging αν αφαιρεσεις τα cheesy builds, παρτο με κλειστα τα ματια, εχει πολυ περιεχομενο οπως ξαναειπα, θα περασεις πολυ καλα, εχει μερικα πολυ ωραια bosses, coop + future pvp, free content + paid dlc, αρκετα καλο community και εχει κ αρκετο λαο ακομα μεσα, χθες μπηκα αργα να κανω ενα hard-mission και βρηκα partner σε 20 δευτερολεπτα, 

καλα εγω ειμαι και fanboy οποτε ολα τα παραπανω ειναι imho, γενικα δες κανα video οχι walkthrough να εχεις μια γεματη γνωμη 

Δημοσ.

keropi, εχεις δικιο, να διορθωσω αν σου αρεσουν τα ninja gaiden με ds/bb mechanics + extra challenges+diablo loot system

Δεν υπαρχει αντιστοιχο παιχνιδι για να μπορει να καταλαβει ο αλλος ακριβως πως ειναι.

εχει κ αρκετο λαο ακομα μεσα

1μηνας ειναι που βγηκε το παιχνιδι λογικο να εχει κοσμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πήρα επιτέλους, με την προσφορα στα 40, + 10 ευρώ που μου δώσανε γιατί έκανα pre-order το Horizon δεν μπορούσα να μην το αγοράσω :D

Πούλησα και το nvidia key για For Honor/Wildlands και έβαλα μια διαφορα 5 ευρώ, μια χαρά :P

Δημοσ.

Παίζω στο Pro σε Action mode και το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά. Και ακόμα τελειωσα μονο τα 2 πρώτα mission και κάποια sub τα οποια είχα λιώσει και στην beta. Είναι ωραίο να βλέπω την Team Ninja σε φόρμα μετά το υπερ-απογοητευτικό NG3.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, όποιος έχει τελειώσει το παιχνίδι και θέλει να το πουλήσει ας μου στείλει ένα ΠΜ...

Δημοσ.

Η νέα area (tohuko), το νέο weapon type (odachi), τα νέα equipment level cap (level 171 και +15), αλλά και το ng++ ουσιαστικά (way of the demon), είναι μόνο accessable από τους κατόχους του DLC. Βάλε και οτί το pvp είναι laggy και broken (αφού άφησαν τα builds as is) και αυτό για μένα είναι τεράστιο κρίμα. Προφανώς ωθούν τον κόσμο στο 25ρι του season pass (άσχετα αν όντως μάλλον τα αξίζει τα λεφτά του). Το μόνο που πήραν οι κάτοχοι του vanilla είναι την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν τα 4 female transforms. Μάλλον φοβήθηκαν τους weebos  και τα otakus. :-D

Δημοσ.

επαιξα Pvp εγω εχθες αλλα με οποιον επεσα ηταν πιτα στα sloth scrolls ...πρεπει να φτιαξουν conditions γιατι δε παει ετσι συν οτι πρεπει να δωσει αναλογο cooldown για το υπερβολικο φορτωμα σε ninjutsu κλπ...το μαμανε το θεμα, ομως το pvp του εχει τρομερο potential αν του δωσουν το αναλογο βαρος.

• Like 1
Δημοσ.

και μενα μου αρεσε αλλα ειδα πολυ λιγο, γενικα αν ειχε λιγα conditions πχ only one scroll etc θα ηταν καλυτερα τα πραματα

Δημοσ.

Το sloth spam είναι το λιγότερο που θα σε νοιάξει tbh στο pvp. Infinite Living Weapon Builds v2 χωρίς καν cooldown είναι ο ορισμός του broken.

Δημοσ.

Επαιξα το πρωτο mission, δεν ξερω αν χανω το touch σε τετοια games δυσκολεύομαι να "ξανακολλησω" και παλι για grinding, μαλλον θα περιμενω να βγουν ολα τα dlc και θα το πιάσω μετα ξανά αφου εχουν γινει και αλλα buffs/nerfs. Τωρα πχ το katana build μου που επενδυσα ποσες ωρες ειναι σχεδον αχρηστο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...