najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πραγματικα ειναι απιστευτο το spearfall, το combo ειδικα σε boss ειναι πολυ δυνατο, δεν βλεπω πολυ spear online, περισσοτερους katana/duo katana
keropi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Κυκλοφόρησε patch 1.06 στην Ιαπωνία που προσθέτει και 10 νέες αποστολές... ότι και να είναι σαν κίνηση μετράει! Περισσότερα εδώ, έχει αρκετές αλλαγές: http://fextralife.com/nioh-patch-1-06-released-in-japan-adds-new-missions-more/
ilos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Από το λίγο που είδα έφαγαν nerf τα living weapon και τα weapon buffs (carnage,power pill και elemental amulets), ενώ τα νέα missions που χουν χοντρά gauntlets και boss rushes είναι για καρα-finished builds (αλλιώς βλέπω να εκτοξεύονται ps4s).
keropi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 κατέβασε ένα update ~50ΜΒ , πήραμε και εμείς τα missions;
ilos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 κατέβασε ένα update ~50ΜΒ , πήραμε και εμείς τα missions; Ναι 1
dimyok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 χα σιγά μη βάλω patch που nerfaρει λες και δεν τρώμε αρκετό ξύλο .
ADHD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εκανα τα extra missions, τιποτα το φοβερο αυξανουν τη δυσκολια τεχνητά με το να σου πετανε το ενα boss μετα το αλλο, αρκετα cheap imo. Για το katana nerf τωρα οκ τι να πω τουλαχιστον επρεπε να πατησεις και 2 κουμπια σε σχεση με οτι αλλο cheese εχει περασει απο το game.
ilos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Εκανα τα extra missions, τιποτα το φοβερο αυξανουν τη δυσκολια τεχνητά με το να σου πετανε το ενα boss μετα το αλλο, αρκετα cheap imo. Για το katana nerf τωρα οκ τι να πω τουλαχιστον επρεπε να πατησεις και 2 κουμπια σε σχεση με οτι αλλο cheese εχει περασει απο το game. Πσιτ σε περιμένουν εγκεφαλικά inbound στις ng+ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΜΕ BOLD ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ NG+ BUILD (DIVINE SET ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ+) ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ NG+ 1.06 SIDE MISSIONS!!! Εδώ έχασα και σε μια NG από δαύτες (Nobunaga-dark samurai) γιατί είχα ξεμείνει από sloths (AI INPUT READING 2 STREWNG)
panossar95 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα, επειδή τελιωσα horizon, σκεφτομαι για επομενο το nioh, το μονο που ξερω για το παιχνιδι ειναι η διαρκεια του και οτι ψιλοφερνει σε souls. Δεν βλεπω gameplay και σχολια για spoilers. Αξίζει? Ειμαι φαν τετοιων game οποτε ειναι κλασσικα δυσκολο/bosses και τετοια?
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ναι αξιζει, αγορασε αφοβα, 100 ωρες + περιεχομενο αν πας για trophies/plat Αν σου αρεσουν ds/bb θα σου αρεσει και το ΝιοΗ 1
ADHD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Πσιτ σε περιμένουν εγκεφαλικά inbound στις ng+ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΜΕ BOLD ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ NG+ BUILD (DIVINE SET ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ+) ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ NG+ 1.06 SIDE MISSIONS!!! Εδώ έχασα και σε μια NG από δαύτες (Nobunaga-dark samurai) γιατί είχα ξεμείνει από sloths (AI INPUT READING 2 STREWNG) Αυτα τα χαζα kusarigama builds εμειναν και εφαγε nerf το behind dmg στην katana lol.. 1
mr.markv Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Προτιμω το onimusha μια κακη αντιγραφη ειναι τo nioh, ξεφουσκωσε και αυτο.
keropi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 [...] Αν σου αρεσουν ds/bb θα σου αρεσει και το ΝιοΗ Δε θα το έλεγα αυτό... είναι αρκετά διαφορετικό το Nioh. Εγώ που είμαι φαν από το Demon's Souls το Nioh δεν το ευχαριστιέμαι, έχω να παίξω 3 βδομάδες και το έχω παρατήσει σχεδόν στην αρχή. Θα έλεγα ο φίλος να δει gameplay από τις πρώτες 2 αποστολές και μετά να κρίνει. Με τέτοιο mentality πήγα και εγώ αλλά αν δεν το είχα ψηφιακό (σφάλμα) θα το είχα δώσει τώρα.
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δε θα το έλεγα αυτό... είναι αρκετά διαφορετικό το Nioh. Εγώ που είμαι φαν από το Demon's Souls το Nioh δεν το ευχαριστιέμαι, έχω να παίξω 3 βδομάδες και το έχω παρατήσει σχεδόν στην αρχή. Θα έλεγα ο φίλος να δει gameplay από τις πρώτες 2 αποστολές και μετά να κρίνει. Με τέτοιο mentality πήγα και εγώ αλλά αν δεν το είχα ψηφιακό (σφάλμα) θα το είχα δώσει τώρα. Και εγω εν μερη μια απο τα ιδια. Δεν ειναι οτι δεν μαρεσει το nioh,απλα περιμενα να μαρεσει πολυ περισσοτερο. Ακομα και το γεγονος οτι το εχουν χωρισει σε αποστολες(πηγαινε απο το σημειο Α στο Β)με ξενερωσε αρκετα.
ADHD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ναι οντως ειναι αρκετα διαφορετικο, εχει το βαρος στα weapons σαν το ds και καποια mechanics αλλα σαν παιχνιδια ειναι αρκετα διαφορετικα. Θα ελεγα παντως να του δωσεις μια ευκαιρια ακομα, ισως αν το προχωρησεις αρκετα σε σημειο να κανεις καλο build να σου αρεσει περισσοτερο, αν εχεις παιξει αρκετα βεβαια οκ μαλλον δεν σου κανει σαν game. Εμενα προσωπικά μου αρεσει αρκετα αλλα δεν το περιμενα σαν ενα ακομα soulsborne το επαιξα σαν εντελως νεο game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα