ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το 3ο boss με βίαζε ποση ωρα, μεχρι εκει εφτασα ανετα παντως Φταιει ομως και οτι δεν εχω ακομα καταληξει σε build δοκιμαζω διαφορα με axe/katana δεν εχω κανει focus σε 1 και δεν εκανα αρκετο dmg, δεν γινοταν να παιζω flawless ποση ωρα σε ενα τοσο aggro boss, οκ μετα απο λιγο το βρισκεις το pattern. Aλλα το παιχνιδι σε αναγκαζει αν δεν εισαι overleveled η με καλο gear να μην κανεις κανενα λαθος. Αυτα τα λεω για καλο ειναι δυσκολο και γουστάρω.. Παντως σαν καποιος που πηρε platinum στο bloodborne σε μια βδομαδα περιπου, εχω παιξει ολα τα ds κλτπ περιμενα να τα πηγαινω πολυ καλύτερα, το combat system δεν το εχω συνηθίσει ακομα, ξεχναω συχνα τα ki pulse και ασε που παταω καμια φορα r1 για attack συνήθεια απο τα souls.
najinblue3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 η 1η περιοχη πολυ καλη μονο αυτο επαιξα και τελειωσα το boss μου αρεσαν παρα πολυ τα shortcuts
spartan29gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κο-οπ εχει δοκιμασει κανενας?δουλευει σαν τα νταρκ σουλς που πηγαινες εξω απο τα μπος και τα ετρωγες με παρεα?η εδω αυτο το ξεχνας?Διοτι το εχω ξεκινησει απο εχθες και δεν εχω καταφερει ακομα να βρω πως δουλευει το ρημαδι πανω σε αυτο το κομματι.
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το 3ο boss με βίαζε ποση ωρα, μεχρι εκει εφτασα ανετα παντως Αυτο βασικα ειναι κατι το αρνητικο για μενα και το διαβαζα και αλλου.Οτι απο το πουθενα σου εχει καποια spikes δυσκολιας πραγμα που δεν μαρεσει σαν ιδεα και υλοποιηση.
najinblue3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Κο-οπ εχει δοκιμασει κανενας?δουλευει σαν τα νταρκ σουλς που πηγαινες εξω απο τα μπος και τα ετρωγες με παρεα?η εδω αυτο το ξεχνας?Διοτι το εχω ξεκινησει απο εχθες και δεν εχω καταφερει ακομα να βρω πως δουλευει το ρημαδι πανω σε αυτο το κομματι. το λοιπον πρεπει να βρεις ενα ochoko cup που πεφτει απο enemies random, μετα κανεις pray κανονικα εκει που κανεις level up και διαλεγεις summon visitor @Fulgore, εμενα γενικα μου αρεσει poy το παιχνιδι γενικα ζηταει overleveling και ειμαι περιεργος να δω speedruns οταν τελειωσω 1
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα μου αρεσει η δυσκολία, αυτο που λιγο με εχει χαλασει ειναι οι εχθροι ειναι λιγο μονοτονοι 4-5 missions σκοτωνω τους ιδιους και τους ιδιους. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 True that, το DS3 είχε κάνει αρκετά ωραία μίξη μέσα στα levels, αλλα από οποιαδήποτε μεριά προτιμώ αυτό μονο και μονο λόγο ύπαρξης gore, ότι με χαλούσε περισσότερο στα DS. Πάντως οι τύποι παρόλο που έχουν κλέψει της παναγιας τα ματια το game τα σπάει. 1
stavros88 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δωστε καμια βοηθεια για τα οπλα.Δεν εχω καταλαβει ακομα πως τα κανεις upgrade ή πως τα δινεις buffs κτλ. Μολις σκοτωσα το πρωτο boss στο πλοιο.
najinblue3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 buffs ειναι τα talismans so far απ οτι καταλαβα δε προχωρησα και πολυ, upgrades blacksmith
stavros88 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μου βγηκε η blacksmith αλλα και παλι δεν καταλαβα πως να αναβαθμισω ενα οπλο.
najinblue3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 soul matching -> upgrades , βασικα και εγω δε το εψαξα πολυ καλα γτ βιαζομουνα να φυγω, αλλα ψαλε την τυπισσα εχει παρα πολλες επιλογεσ
stavros88 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 soul matching -> upgrades , βασικα και εγω δε το εψαξα πολυ καλα γτ βιαζομουνα να φυγω, αλλα ψαλε την τυπισσα εχει παρα πολλες επιλογεσ Εχει πολλες επιλογες θα την βρω την ακρη. Εκανα και λαθος στην αρχη επελεξα spear and sword και τωρα παιζω με axe πιο πολυ
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 70 ευρω ημαρτον. Βλεπω να αρχιζει να πεφτει η τιμη του απο τελη του μηνα που θα βγει το Horizon. Στο bestprice δεν υπαρχει καν
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω λαθος εκανα, επελεξα axe αλλα τελικα με βολευει το katana περισσοτερο, ενταξει υπαρχει respec ευτυχως, θα συνεχισω το "οτι να ναι build" και οταν καταληξω τι θελω να κανω τοτε θα γινει το respec. Εφαγα το 4ο boss first try btw ημουν ιδιαιτερα τυχερος ομως με κατι dodge χωρις να ξερω το pattern καθολου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα