jimaras1994 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους..Ετυχε να κατεβασω ενα exe αρχειο που για κακη μου τυχη μου εγκατεστησε το safefinder που μου εχει σπασει τα νευρα.. Ειναι το κλασσικο που σου οριζει μονο του ως default μηχανη αναζητησης σε ολους τους browser και δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα..τι καταργω απο το chrome μια μια τις μηχανες αναζητησης τι οριζω αλλες σελιδες.ΤΙΠΟΤΑ..κατεβασα και ενα προγραμμα που διαβασα οτι βοηθαει και απομακρυνει νομιζω τα adware ..κατι τετοιο..επανερχεται ξανα και ξανα.εχω σαρωσει τα προγραμματα και εχω απεγκαταστησει σχεδον τα παντα.Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο free προγραμμα να απαλλαγω τελειως απο αυτο το πραγμα? Ευχαριστω παρα πολυ.
corsair04 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους..Ετυχε να κατεβασω ενα exe αρχειο που για κακη μου τυχη μου εγκατεστησε το safefinder που μου εχει σπασει τα νευρα.. Ειναι το κλασσικο που σου οριζει μονο του ως default μηχανη αναζητησης σε ολους τους browser και δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα..τι καταργω απο το chrome μια μια τις μηχανες αναζητησης τι οριζω αλλες σελιδες.ΤΙΠΟΤΑ..κατεβασα και ενα προγραμμα που διαβασα οτι βοηθαει και απομακρυνει νομιζω τα adware ..κατι τετοιο..επανερχεται ξανα και ξανα.εχω σαρωσει τα προγραμματα και εχω απεγκαταστησει σχεδον τα παντα.Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο free προγραμμα να απαλλαγω τελειως απο αυτο το πραγμα? Ευχαριστω παρα πολυ. εδώ είσαι το κατεβάζεις και το τρέχεις απλά 1
jimaras1994 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Θεος! Σε ευχαριστω να εισαι καλα! καλο βραδυ!
jimaras1994 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 UPDATE.αρχικα ολα ηταν τελεια, ετρεξα το προγραμμα και μου βρηκε γυρω στους 80 κινδυνους και τους διεγραψα..Ενα reboot και ολα τελεια.. ανοιξα το chrome και ουτε γατα ουτε ζημια .πεντακαθαρο..τωρα καθε λιγο επανερχεται και μου πεταει στο chrome μια βλακειουλα..τρεχω ξανα το προγραμματακι και μου βρισκει 4 απειλες.τις σβηνω.Παλι ολα τελεια και παλι μετα απο 2-3 ωρες το ιδιο πραγμα..τι γινεται?
corsair04 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 UPDATE.αρχικα ολα ηταν τελεια, ετρεξα το προγραμμα και μου βρηκε γυρω στους 80 κινδυνους και τους διεγραψα..Ενα reboot και ολα τελεια.. ανοιξα το chrome και ουτε γατα ουτε ζημια .πεντακαθαρο..τωρα καθε λιγο επανερχεται και μου πεταει στο chrome μια βλακειουλα..τρεχω ξανα το προγραμματακι και μου βρισκει 4 απειλες.τις σβηνω.Παλι ολα τελεια και παλι μετα απο 2-3 ωρες το ιδιο πραγμα..τι γινεται? σβήσε τα temp C:\Users\<username>\AppData\Local\Temp όπου username το όνομα του χρήστη σου , επίσης δε μήπως έκανε εγκατάσταση κάποιο πρόσθετο το google chrome
bluesattack Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 για τρεξε και το hitman pro.Aλλα προσεγε γιατι αν εχεις πολλα προφιλ στους browsers μπορει να στα σβησει
jimaras1994 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Τιποτα...επανερχεται συνεχως...ενω μου καθαριζει το chrome μετα απο καποια ωρα επανερχεται και μου βγαζει ως αρχικη σελιδα το http://fanli90.cn/ ..εχω καταργησει τα παντα απο το chrome και απο τον πινακα ελεγχου τα εχω σκαναρει ολα δεν εχω κατι που να μην ξερω. επισης διεγραψα και τα temp που μου ειπε ο φιλος απο πανω..τιποτα..επισης ο chrome κρασαρει συνεχεια και οταν παταω να ανοιξει μου βγαζει ενα παραθυρο και λεει : αποτυχια φορτωσης επεκτασης απο : c:/users/username/local/kemgadeojglibflomicgnfeopkdfflnk. To αρχειο δηλωσης λειπει η δεν ειναι δυνατη η αναγνωση του.. Και παταω οκ και ανοιγει και μου βγαζει την αρχικη που προανεφερα
Lolarikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ωραία. Απεγκατάσταση τους browsers, σάρωση με Malware Bytes Antimalware και επανεγκατάσταση.
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Για πήγαινε στο C:\Users\to_onoma_tou_user_sou\Appdata\Local και σβήσε το φάκελο του chrome (ή όλο τον φάκελο με το όνομα google), να ξέρεις όμως θα χαθεί το profile που έχεις με σελιδοδείκτες/επεκτάσεις/logins.
antemore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 παιδια κι εγω παρομοιο προβλημα οτι κανω αναζητηση απο την γραμμη στον chrome παει πρωτα στο google και μετα στο nova.rambler.ru επεκτασεις δεν εχω καμια εκτος απο adblocker μηχανες αναζητησης μονο το google που την ξαναπερασα κιολας προγραμμα κανενα καινουριο ουτε κατεβασα ουτε υπαρχει σε κανενα περιεργο σαιτ δεν μπηκα το shortcut στον chrome δεν εχει κανενα target πουθενα αλλου κατεβασα adwcleaner και hitmanpro που ειπατε, εσβησα και τα temp δεν εγινε τιποτα αλλοι browsers δεν εχουν προβλημα πειτε καμια αλλη ιδεα
jimaras1994 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ωραία. Απεγκατάσταση τους browsers, σάρωση με Malware Bytes Antimalware και επανεγκατάσταση. Απο τα πρωτα που δοκιμασα..δεν γινεται τιποτα. Για πήγαινε στο C:\Users\to_onoma_tou_user_sou\Appdata\Local και σβήσε το φάκελο του chrome (ή όλο τον φάκελο με το όνομα google), να ξέρεις όμως θα χαθεί το profile που έχεις με σελιδοδείκτες/επεκτάσεις/logins. Το εκανα και αυτο..γενικα εσβησα οτιδηποτε σχετικο με browsers και τα αρχεια τους και τιποτα.. Τελοσπαντων το προβλημα λυθηκε επειδη εκανα φορματ ...ευτυχως εχω ssd που εχω μονο windows και προγραμματα και δεν πειραξα αρχεια οποτε μου πηρε σχετικα λιγη ωρα.. Ειχε φτασει σε σημειο να ψιλοτρομαξω γιατι o chrome κρασαρε ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ..
antemore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 κι εγω εκανα τα παραπανω κουοταρισμενα και λυθηκε απλα εχασα καποια bookmarks είχα κανει export πρωτα να τα κρατησω αλλα για καποιο λογο δεν τα πηρε ολα
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ειναι μερικες κωλοπεριπτωσεις.Εγω προσφατα κολλησα κατι στους browsers και δεν μπορουσα να απαλλαγω με τιποτα.Ετρεξα 3,4 antispyware και 3 antivirus σε safe mode και τιποτα , ο chrome τα δικα του.Λες και ηταν κανας τοσο εξελιγμενος ιος τι να πω.Επεγκατασταση στον chrome,ενα καθαρισμα να φυγουν τα υπολειπομενα και ξαναπερασμα.Εννοειται οτι παντα κραταω ανανεωμενα backup στα bookmarks.To κακο ειναι οτι ειχα μολις ειχα σβησει το image του δισκου και το ανανεωσα με την μλκ μεσα (δεν το πηρα χαμπαρι αμεσως) , αλλιως δεν θα παιδευομουνα καθολου.
antemore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 μου προξενηθηκαν κι αλλα προβληματα ίσως επειδη εσβησα τα temp, δεν ξερω αλλα σιγα τα λυνω δεν ανοιγαν τα magnet link στο torrent απο τον chrome steam και mpc hc μου λεγαν cannot access the path or file blah blah
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα