Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω κανει ενα σιτε σε joomla 3.4.8 ειναι ολοκληρωμενο οσο αφορα αρθρα κατηγοριες μενου κτλ βρηκα ομως προσφατα ενα προτυπο-template που μου αρεσε πιο πολυ απο αυτο που εχω προσπαθησα να το αλλαξω αλλα μολις φορτοσο την σελιδα βγαινει αυτο το μηνυμα : 

Notice: Undefined property: JDocumentHTML::$helix in C:\xamppold\xamppold\htdocs\tei\templates\jm_finance\index.php on line 21

Fatal error: Call to a member function Header() on a non-object in C:\xamppold\xamppold\htdocs\tei\templates\jm_finance\index.php on line 21 

γνωριζει κανεις που ειναι το προβλημα;;;

post-323817-0-71400500-1485034602_thumb.png

post-323817-0-56637500-1485034603_thumb.png

post-323817-0-17145400-1485034605_thumb.png

Δημοσ.

οχι φυσικα. θα το ειχα αναφερει αν το ειχα κανει για να μου δωσουν την καταληλη λυση.

όταν κατέβασα το template είχε μέσα ενα αρχείο με ονομα plg_system_helix_j3_v2.2.0 και ελεγε μεσα στα notes οτι πρεπει να το εγκαταστησω για να δουλεψει το template. και ετσι εκανα το εκανα upload & installation μεσα απο τον πινακα ελεγχου του joomla και το πηρε κανονικα χωρις προβλημα.

δεν μπορω να βρω τι φταιει.

οχι φυσικα. θα το ειχα αναφερει αν το ειχα κανει για να μου δωσουν την καταληλη λυση.

όταν κατέβασα το template είχε μέσα ενα αρχείο με ονομα plg_system_helix_j3_v2.2.0 και ελεγε μεσα στα notes οτι πρεπει να το εγκαταστησω για να δουλεψει το template. και ετσι εκανα το εκανα upload & installation μεσα απο τον πινακα ελεγχου του joomla και το πηρε κανονικα χωρις προβλημα.

δεν μπορω να βρω τι φταιει.

τωρα θα δω και το δευτερο λινκ που μου εστιλες

Δημοσ.

Εχω τα μαγικά δάκτυλα και ψάχνω στο google. :-D

χαχαχα το εψαξα και γω αλλα προσπαθουσα να βρω κατι στα ελληνικα για να ειμαι σιγουρη μη κανω καμια πατατα.τελικα απλα μετεφρασα την σελιδα χαχα :)

σε ευχαριστω παρα πολυ και παλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...