Προς το περιεχόμενο

το menu "τρέμει"

vagos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορώ να βρω λέξη να το περιγράφει καλύτερα,το μενού όντως τρέμει σε άτακτα χρονικά διαστήματα.

Πατάω πχ απο το menu το favorites και αυτό που βλέπω "κουνιέται" σαν να γίνεται σεισμός (τα γράμματα ειναι ευδιάκριτα,ούτε θολώνει ούτε τιποτα)

Εχω winXP+SP1 me μια geforce Ti4400 (με τους drivers του cd της κάρτας) σε μία οθόνη eizo L365.

Καμία ιδέα?? :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν διεύκρινησες και πολύ καλά... Τρέμει μόνο το floating menu - και συγκεκριμένα το περίγραμμα και η σκιά του -όσο περιμένει να πατήσεις κάποια επιλογή, ή τρέμει όλη η οθόνη όπως μάλλον κατάλαβαν τα παιδια? Αν είναι η πρώτη περίπτωση, εμένα μου συνέβη μία και μόνη φορά, όταν εγκατέστησα την Java virtual machine της SUN. Βέβαια τότε έτρεμε ο,τιδήποτε floating, δηλαδή και το Start menu, τα on-top παράθυρα κτλ κτλ...

R C,μπας κιέχεις κανα κινητό δίπλα;

Αφού είναι tft αποκλείεται να φταίει αυτό.

Auksise tin syxnothta tis o8onhs se toulaxiston 85Hz... Pi8anothta tora einai sta 60 giauto blepeis kai tremoulo

Οι tft μόνο σε 60 δουλεύουν, μην χάσεις τζάμπα την υπομονή σου ψάχνοντας κάτι από αυτά τα δύο. Οπότε δοκίμασε να βάλεις την καινούργια Java virtual machine μήπως φταίει αυτό που είπε ο Marcos_Aurilius ή θυμήαου τι εγκατέστησες όταν άρχισε να σου το κάνει και ψάξε και για κανέναν ιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...