Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα σε αστικα κεντρα θα εξαφανιστουν εννοειται αλλα σε επαρχιακη μικρη πολη λεω να ριξω σημα μηπως γινει κατι,ολα τα κινητα μεχρι το 650 ειναι πραγματικα ευκαιρια σε αυτες τις τιμες.Απλως ρωταω αν βαζουν σε καταστηματα franchise αυτες τις τιμες αν γνωριζει κανεις.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για κοιτα να δεις αξια το Λenovo K5 in Europe it's priced €170, while in India it carries a much lower price tag, equivalent to €95

Και που να ξέρατε σε τι τιμή το παίρνουν οι έσω των μεγάλων καταστημάτων θα παθαίνουν σοκ :-)

Δέκα δέκα τα πήραν και τα σπρωχνουν σε αγγελίες με κέρδος 200%

Δημοσ.

Εμενα παντως το πρωι που πηγα σε καταστημα της επαρχιας για να παραγγειλω ενα 535 η 550 για την μανα.....μου ειπαν οτι δεν το εχουν ενω σε επικοινωνια τους μπροστα μου τηλεφωνικα με την κεντρικη αποθηκη για να το παραγγειλουν τους ειπαν οτι δεν υπαρχει στοκ!!!

Αυτα!!! ;)  :-)

Δημοσ.

Και εγω πηγα σημερα σε επαρχιακο καταστημα και ειχε το 650 και το 640XL.Μπαινω στο site του Γερμανος και βλεπω το 640ΧL στα 59 λεω απο μεσα μου γιναμε παλι χαχα!Μου λεει η υπαλληλος το 640 εχει 109 στο καταστημα εγω της λεω μπες στο site εχει 59 μου απαντα δικιο εχεις οι τιμες πρεπει να ειναι ιδιες με το site μπαινει μεσα το βλεπει στα 59 μου απαντα περνα σε καμια 1-2ωρες  λογικα θα ανανεωθουν οι τιμες.Κλασσικα εικονογραφημενα μετα παω σε 2ωρες και περνω τα @@ μου ανανεωση τιμων γιοκ, αχ αυτη η αξιοπιστια του Γερμανου με σκλαβωνει ρε παιδι μου....σκρουτζομαγαζα και κινεζος μονο ουτε απο απεξω δεν αξιζει να περνας...

• Like 3
Δημοσ.

Μα ακομα και οι αρχικες τιμες που ειχαν και καλα σβησμενες ηταν λαθος. Φανηκε απο την αρχη. Το θεμα ειναι οτι σε περιοδο εκπτωσεων επρεπε να το δουν οτι ειναι λαθος και να μη τις αφηνουν πανω απλα για να υπαρχουν..Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα παιδια..

Δημοσ.

στα καταστηματα το πουλανε στα 89

Moλις αλαξανε τιμη και στο σιτε.....θα πεσει τρελο γελιο παλι με οσους προλαβαν στα 69!!! :-D  :-D

Δημοσ.

Moλις αλαξανε τιμη και στο σιτε.....θα πεσει τρελο γελιο παλι με οσους προλαβαν στα 69!!! :-D  :-D

εγω τηλεφωνησα το πρωι και μου ειπαν οτι το βραδυ θα αλλαξει κατασταση η παραγγελια θα το στειλουν δηλαδη απο την αποθηκη και αυριο θα παραλαβω βεβαια με γερμανο δεν εχω ξανα ασχοληθει ποτε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι καποιος που το θελει παντως ευχαριστως του δινω το δικο μου ειμαι αργολιδα.Τιμη ενοειται οσο το παρω.Πριν λιγο δειχνει οτι εφυγε απο την αποθηκη οποτε αυριο παραλαμβανω,

Επεξ/σία από lampisd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...