loupaki Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας εχω ενα προβλημα με πισι dell optiplex 720. προσπαθω να του βαλω τα windows αλλα δεν τα κανει boot ουτε απο cd ουτε απο usb τι μπορει να φταιει;;;;
pita_kontosouvli Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μπες Bios - secure boot, βάλε το Disabled. μετά βάλε το και legacy option και ξαναπροσπάθησε. 1
loupaki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα το δοκιμασω σε λιγακι που λες τελικα δεν εχω αυτη την version εχω πιο παλια. εχω την a11 δεν θυμαμε χρονολογια ειναι παλια και δεν μπορω να κανω uptade το bios γιατι δεν αναγνωριζει το stikaki.
ss13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή δεν μπαίνει στο bios ή δεν έχει την επιλογή που σου είπε ο pita_kontosouvli ; Δώσε το service tag http://www.dell.com/support/contents/gr/el/grbsdt1/article/Product-Support/Self-support-Knowledgebase/locate-service-tag/Desktops τι λειτουργικό του έχεις και τι λειτουργικό θες να βάλεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα