Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έσπασε η οθόνη του iphone 6 μετά από μία ωραία πτώση.

Ξέρει κανένας που μπορώ να πάω για αλλαγή.

Εννοείται κάπου που να μην το ξαναπληρωσω καινούργιο.

Θεσσαλονίκη

Δημοσ.

Παιδιά έσπασε η οθόνη του iphone 6 μετά από μία ωραία πτώση.

Ξέρει κανένας που μπορώ να πάω για αλλαγή.

Εννοείται κάπου που να μην το ξαναπληρωσω καινούργιο.

Θεσσαλονίκη

βρες από κάποιο icloud κινητό στις αγγελίες για να δουλεύει και το δαχτυλικό αποτύπωμα .

Δημοσ.

βρες από κάποιο icloud κινητό στις αγγελίες για να δουλεύει και το δαχτυλικό αποτύπωμα .

Που κολλάει το δακτυλικό;; αν είναι κλειδωμένο iCloud πάει για πέταμα το δακτυλικό αφού είναι ζευγάρι με επεξεργαστή. Πολύ απλά πάει σε τεχνικό irepair η κάποιο άλλο γνωστό και του αλλάζει οθόνη κρατώντας το παλιό κουμπί. Το iCloud θα μπορούσε να το πάρει αλλά το κουμπί θα του ήταν άχρηστο. Πρέπει να χρησιμοποιήσει το παλιό του κουμπί ξανά.

https://irepair.gr/repairs/επισκευή-iphone-6

Δυστυχώς είναι ακριβή η αλλαγή...

Αν πιάνουν τα χέρια σου άλλαξε την μόνος σου με μια από iCloud locked(χρειάζεται μεταφορά του δικού σου κουμπιού)

• Like 1
Δημοσ.

btw , εχω αλλαξει αρκετες οθονες σε iphone. πολυ σπανια πετυχαινω καλη lcd.

καποιες εχουν διαφορες στα χρωματα και καποιες αλλες κανουν σκιες η εχουν κουσουρακια..καμια σχεση με την αυθεντικη / μαμα δηλαδη.

εκτος απο την επιλογη του να παρεις καποιο icloud/ χαλασμενο και να ξυλωσεις την οθονη , υπαρχει καποια αξιοπιστη οθονη που μπορουμε να αγορασουμε?

Δημοσ.

Που κολλάει το δακτυλικό;; αν είναι κλειδωμένο iCloud πάει για πέταμα το δακτυλικό αφού είναι ζευγάρι με επεξεργαστή. Πολύ απλά πάει σε τεχνικό irepair η κάποιο άλλο γνωστό και του αλλάζει οθόνη κρατώντας το παλιό κουμπί. Το iCloud θα μπορούσε να το πάρει αλλά το κουμπί θα του ήταν άχρηστο. Πρέπει να χρησιμοποιήσει το παλιό του κουμπί ξανά.

https://irepair.gr/repairs/επισκευή-iphone-6

Δυστυχώς είναι ακριβή η αλλαγή...

Αν πιάνουν τα χέρια σου άλλαξε την μόνος σου με μια από iCloud locked(χρειάζεται μεταφορά του δικού σου κουμπιού)

έχεις δίκαιο μπορεί να  βγει το touch id είχα την εντύπωση ότι δεν έχει συμβατότητα με της oem οθόνες 

Δημοσ.

btw , εχω αλλαξει αρκετες οθονες σε iphone. πολυ σπανια πετυχαινω καλη lcd.

καποιες εχουν διαφορες στα χρωματα και καποιες αλλες κανουν σκιες η εχουν κουσουρακια..καμια σχεση με την αυθεντικη / μαμα δηλαδη.

εκτος απο την επιλογη του να παρεις καποιο icloud/ χαλασμενο και να ξυλωσεις την οθονη , υπαρχει καποια αξιοπιστη οθονη που μπορουμε να αγορασουμε?

Σε τι μοντέλα; Μέχρι 5s που έχω άποψη μια χαρά ήταν οι οθόνες, δε νομίζω να ξεχώριζες διαφορά από τις αυθεντικές.

Δημοσ.

Σε τι μοντέλα; Μέχρι 5s που έχω άποψη μια χαρά ήταν οι οθόνες, δε νομίζω να ξεχώριζες διαφορά από τις αυθεντικές.

το εχω παθει εντονα σε 4 , 5s και 6

ολες ηταν απο γνωστα ελληνικα καταστηματα..

ειδικα στο 4αρη , ηταν μια απελπισια...σκιες παντου απο την πρωτη μερα χρησης , και φυσικα τα χρωματα , δεν ηταν χρωματα..

Δημοσ.

το εχω παθει εντονα σε 4 , 5s και 6

ολες ηταν απο γνωστα ελληνικα καταστηματα..

ειδικα στο 4αρη , ηταν μια απελπισια...σκιες παντου απο την πρωτη μερα χρησης , και φυσικα τα χρωματα , δεν ηταν χρωματα..

Τι να σου πω, σπάνια πετύχαινα κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να τις γυρίζεις πίσω. Ειδικά σε 4 4s υπήρχαν πολύ καλές οθόνες. Το μόνο κάπως μείον η αντοχή.

Δημοσ.

Παιδιά, τώρα πια η ίδια η Αpplε επισκευάζει οθόνες, χωρίς να σου δίνει ανακατασκευασμένο κινητό... Οπότε πήγαινέ το σε κάποιο istorm και θα έχει περίπου 170 ευρώ. Με εγγύηση και τα λοιπά.. Μην το πηγαίνετε σε μη οθοράιζντ σοπς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...