kostakiss Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 καλησπέρα σας. έχω ένα τάμπλετ που έχω να το χρησιμοποιήσω καιρό. αναφέρομαι στο tablet samsung galaxy tab s. πως μπορω να το επαναφερω? επισης εχω ενα κινητο huawei y3ii το οποιο το ειχα δωσει σε ενα φιλο μου και ειχε σεταρει ενα μειλ για να κανει τη δουλεια του με τις εφαρμογες ,το οποιο δε το ξαναχρησιμοποιησε ποτε και δεν μπορει να το θυμηθει,πως το επαναφερω και αυτο?? ευχαριστω
Lolarikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω Recovery Mode; Απλά πρέπει να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό πλήκτρων για την συσκευή σου!
kostakiss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Στο y3ii ναι. Στο ταμπλετ δεν προλαβα να ασχοληθω καθολου. Reset factory settings εννοεις η wipe cache?
SuPerMaNrE Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μπαίνεις εκεί, περιηγείσαι με τα κουμπάκια της φωνής και επιλέγεις το wipe data/factory reset.Το wipe cache απλώς σου καθαρίζει την προσωρινή μνήμη.Το wipe data/factory reset είναι σαν να πατάς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού του κινητού. 1
kostakiss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οκ το ταμπλετ ετοιμο. Το αλλο θα το δοκιμασω το ιδιο αυριο αλλα νομιζω με factory reset δεν εγινε κατι. Τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση;
SuPerMaNrE Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν γίνεται να μη γίνεται Αυτά τα προβλήματα που λες λύνονται με αυτόν τον τρόπο.
ziaba Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οκ το ταμπλετ ετοιμο. Το αλλο θα το δοκιμασω το ιδιο αυριο αλλα νομιζω με factory reset δεν εγινε κατι. Τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση; Αν είναι android 6 η συσκευή δεν γίνετε από recovery ... Μόνο να το πας στο σέρβις με την απόδειξη αγοράς για να σ το ξεκλειδώσουν και κάποια χρέωση εννοείται
dancer_69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ή απλά πηγαίνεις στο site της huawei, κατεβάζεις την επίσημη ρομ της συσκευής και τη φλασάρεις.
kostakiss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν γίνεται να μη γίνεται Αυτά τα προβλήματα που λες λύνονται με αυτόν τον τρόπο. θα το ξαναδοκιμασω αυριο,αλλα εχω την εντυπωση πως δεν εγινε ετσι απο το recovery. Αν είναι android 6 η συσκευή δεν γίνετε από recovery ... Μόνο να το πας στο σέρβις με την απόδειξη αγοράς για να σ το ξεκλειδώσουν και κάποια χρέωση εννοείται android 6 σιγουρα δεν ειναι.αν ειναι μιας βδομαδας το κινητο θα χει χρεωση?απο τον παροχο ξεκλειδωνεται η απο την google? Ή απλά πηγαίνεις στο site της huawei, κατεβάζεις την επίσημη ρομ της συσκευής και τη φλασάρεις. ειχα προσπαθησει βαζοντας το παρακατω ζιπ στην καρτα μνημης αλλα μου εβγαζε σφαλμα. http://consumer.huawei.com/en/support/mobile-phones/huawei_y3ii_en-sup.htm
ziaba Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Από την Huawei αφού είναι κλειδωμένο σε gmail
dancer_69 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Από τη στιγμή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή, ίσως μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και στους λογαριασμούς, να προσθέσεις ένα νέο λογαριασμό gmail και να χρησιμοποιείς αυτόν. Ίσως να σου δίνει μετά τη δυνατότητα να διαγράψεις τελείως τον προηγούμενο.
dkmaster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μην γράφετε ότι να ναι. Από το android 5.1.1 υπάρχει το frp απλά ο κάθε κατασκευαστής επιλέγει αν θα το εφαρμόσει. Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει ούτε με φλασάρισμα επίσημης ρομ. Για να φλασάρει μη επίσημη θα πρέπει να ξεκλειδώσει τον bootloader, η καλύτερη επιλογή σου είναι να το πας στο κατάστημα που το αγόρασες με την απόδειξη και να τους το πεις. Αν και εκεί δεν μπορούν να κάνουν κάτι που αμφιβάλω (λογικά θα το φτιάξουν) τότε πρέπει να το δεις ανεπίσημα το πράγμα.
fysikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Οταν βαλεις πολλες φορες λαθος το ξεκλειδωμα, μετα δεν σου ζητα pin;
kostakiss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το huawei εφυγε στο καταστημα που αγοραστηκε και αναμενουμε. Υπαρχει ενα zte blade v220 , το οποιο εχει κωδικο οθονης αλλα δεν πιανει ο συνδιασμος με τα κουμπια(powerbutton+volume up) και δεν βρηκα και τπτ στο ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα