Προς το περιεχόμενο

Panel samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera paidia..thelo na mou peite tin gnomi sas.eixa paragelei apo to plaisio mia samsung tv 24 tin parelava 31/12 tin piga spiti k efiga gia giortes den tin anoixa...meta apo 15 meres molis tin anoixa eida oti eixe spasmeno panel pira to plaisio til k mou eipan oti den mporoun na kanoun tpt eprepe na tous to po molis tin parelava tous eipa ti egine alla den mporoun na mou tin antikatastisoun..se tetoia periptosi ti kanoume?

Δημοσ.

Ωχ σορρυ..Δηλαδή δεν ισχύει ή εγγύηση?

όχι όπως εσύ ισχυρίζεσαι αυτό μπορούν και αυτοί να ισχυριστούν ότι την τσεκάραν και ήταν οκ  

Δημοσ.

Τους έχω πει ότι είναι με τις ζελατίνης να σας τη στείλω να την δείτε ότι δεν είναι χτυπημένη..τπτ ούτε καν δέχονται να την δουν κ αποτι κατάλαβα δεν συμφαιρει να την φτιαχω

Δημοσ.

Kalispera paidia..thelo na mou peite tin gnomi sas.eixa paragelei apo to plaisio mia samsung tv 24 tin parelava 31/12 tin piga spiti k efiga gia giortes den tin anoixa...meta apo 15 meres molis tin anoixa eida oti eixe spasmeno panel pira to plaisio til k mou eipan oti den mporoun na kanoun tpt eprepe na tous to po molis tin parelava tous eipa ti egine alla den mporoun na mou tin antikatastisoun..se tetoia periptosi ti kanoume?

Σε ΦΥΣΙΚΟ κατάστημα ανοίγεις μπροστά στον πωλητή η τον διευθυντή ότι πάρεις, από κινητό έως 60αρα τηλεόραση, μπροστά τους να δεις αν είναι σωστο το προϊόν.

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις καινούργιο,άπαξ και το σπάσεις είναι και άκυρη η εγγύηση αυτόματος.

Το ότι δεν την άνοιξες μπροστά τους ήταν δικό σου φάουλ,εγώ προσωπικά ότι παίρνω από θέμα τηλεόρασης, μόνιτορ και οτιδήποτε εύθραυστο το ανοίγω μπροστά τους για να μην μου λένε σουξου μουξου μετά.

Έτυχε όταν πήρα μία lg 32αρα από κουτσοβλαχο πριν από 3-4 χρόνια,να φέρει ο πωλητής το κουτί στο ταμείο,λίγο ποιο πριν είδα ότι του έπεσε κάτω,πριν την πληρώσω τους είπα να την ανοίξουν να την τσεκαρουμε,μάντεψε, έσπασε το πάνελ,μου έφεραν άλλη και ο πωλητής χρεώθηκε μία 3d lg αξίας 400€.

Αλλά και χωρίς να το έβλεπα πάλι θα ζητούσα να την ανοίξουν πριν την πληρώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...