Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βρει το S7 πολύ φτηνα μέσω σκρουντζ, Καιζερ Store συγκεκριμένα, καθώς και μέσω Vodafone. 

Στις δύο αυτές περιπτώσεις τι ισχύει με τις εγγυήσεις; Αν το πάρω από Kaizer Store θα μπορώ να το πάω κανονικά στην αντιπροσωπεία της Samsung στην Ελλάδα και να μου το επισκευάσουν δωρεάν αν πάθει κάτι;

Επίσης στην περίπτωση της Vodafone τι ακριβώς θα έχει μέσα από bloatware και πως θα με επηρεάσει;

Δημοσ.

Τα ιδια τηλεφωνα ειναι και τα δυο. Ιδιες εγγυησεις εχουν  και τα 2 απο την Samsung (2 χρονια) . 

Αν το παρεις απο Vodafone το μονο που θα εχεις ως θετικο ειναι οτι παντου υπαρχει ενα καταστημα Vodafone κοντα σου και στην περιπτωση που παθει κατι το πας εκει χωρις να μπλεκεις με μεταφορικες στελνοντας το στο Kaizer. Ολα αυτα συμβαινουν αν μενεις εκτος Αττικης. Ειμαι εισαι εντος Αττικης , οποιο και να παρεις ειναι το ιδιο! Ζυγισε τα και δες τι σε συμφερει..

Γνωμη μου παντως, πιστευω πιο ευκολα θα συννενοηθεις με το Kaizer αν προκυψει  κατι με το τηλεφωνο παρα με την Vodafone!

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάθει κατι ουτε στον καιζερ ουτε στην βοτα δεν ειναι συνετό να πας εκτος αν έχεις όρεξη να μείνεις περισσότερο καιρό χωρις τηλέφωνο ,πας κατευθειαν στο σέρβις της σαμμυ και καθαρίζεις

• Like 2
Δημοσ.

Έχω αγχωθεί με το θέμα των εγγυήσεων επειδή διαβάζω συνεχώς για προβλήματα του S7, είτε με οθόνες που σπάνε εύκολα είτε άλλα hardware ζητήματα. 

Δημοσ.

Αμα σπασει η οθονη δεν σε καλυπτει η εγγυηση παντως. Τωρα απο Hardware δεν γνωριζω για να σε κατατοπισω αλλα ελπιζω με το nougat να φτιαξει το πραμα. Εγω με το S6 edge μου ειμαι πολυ ευχαριστημενος 1μιση χρονο τωρα αν εξαιρεσουμε το θεμα της μπαταριας!

Δημοσ.

Που ακριβώς αναφέρει ότι το s7 έχει συνεχώς προβλήματα;

Και εν τοιαύτη περιπτωσει γιατί πας να το παρεις;

Διαβάζω και στα σχόλια στο σκρουντζ και σε βιντεάκια που έχω δει, κόσμο να αναφέρει ότι αν πέσει σπάει εύκολα η οθόνη καθώς και γενικότερα ζητήματα με το hardware. Επίσης έγραφε ένας στα σχόλια στο Σκρουντζ ότι τα S7 σε σκρουντζομάγαζα έχουν χαμηλότερες τιμές επειδή πρόκειται για παλαιότερες η προβληματικές παρτίδες. 

Θέλω να το πάρω επειδή ψάχνω ένα τούμπανο κινητό που να με καλύψει για τα επόμενα 2-3 χρόνια για βαριά χρήση. Βρίσκομαι η ανάμεσα σε φτηνότερα αλλά αξιόλογα κινητά Xiaomi πχ, η σε αυτό.  

Δημοσ.

Στα κινητά παραεισαγωγής απο Σκρούτζ η διαφορά είναι πως δεν γίνεται αντικατάσταση συσκευής,μόνο επισκευή η αντικατάσταση ανταλλακτικών.Η εγγύηση είναι για 2 χρόνια.

Υπάρχουν περιπτώσεις που το ανταλλακτικό αντικαθίσταται πολλές φορές γιατί είναι ελλατωματικό με αποτέλεσμα μεγάλο χρόνο αναμονής στο service περιμένοντας κάθε φορά το ανταλλακτικό που μπορεί να μην υπάρχει και να πρέπει να γίνει εισαγωγή από εξωτερικό.(Πχ πλακέτα για LG).

Προσοχή χρειάζεται σε περίπτωση που το μοντέλο δεν το εισάγει η αντιπροσωπεία και θα πρέπει να σταλεί για επισκευή στην χώρας για την οποία προοριζόταν,το οποίο είναι υποχρεωμένο να κάνει το κατάστημα.Αν όμως το κατάστημα έχει κλείσει θα πρέπει να βγάλεις άκρη μόνος σου.

Η μόνη περίπτωση να μην καλύπτεται απο εγγύηση είναι όταν η συσκευή προοριζόταν για χώρα εκτός Ε.Ε.Αν σου πουλήσουν τέτοιο το επιστρέφεις στο κατάστημα.Αν δεν δεχτούν καταγγελία.Κανένα κατάστημα όμως δεν θα το ρίσκαρε,δεν νομίζω να έχει λόγο.Είναι σπάνιο να γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης έγραφε ένας στα σχόλια στο Σκρουντζ ότι τα S7 σε σκρουντζομάγαζα έχουν χαμηλότερες τιμές επειδή πρόκειται για παλαιότερες η προβληματικές παρτίδες. 

Αυτοι που τα γραφουν αυτα, θελουν μονιμο ban απο το internet, να μην ξαναγραψουν ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάρουμε ως βάση τις κριτικές στο σκρούτζ, εγώ βλέπω αυτό

post-195909-0-28153500-1485084158_thumb.png

που δεν θα το έλεγες και κακό ποσοστό.

Εγώ πάντως όλα τα τηλέφωνα τα έχω αγοράσει από σκρουντζομάγαζα χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο Half Evil. Έχω παρανοήσει λιγάκι λόγω της τιμής και νιώθω ότι αν το παραμικρό δεν λειτουργεί όπως πρέπει θα χαλαστώ πάρα πολύ. 

Δημοσ.

αν πέσει σπάει εύκολα η οθόνη 

Σε iphone αν τα ριξεις και την φαει καλα η οθονη την πτωση τι νομιζεις οτι θα κανει?Σε Lg? Αν φοβασαι τοσο πολυ απο οσο θυμαμαι υπαρχουν και ασφαλιστικες εταιριες για πτωση συσκευης.Δεν το εχω ψαξει προσωπικα το θεμα αλλα δες το αν σε ενδιαφερει.

Επισης μπες στο σκρουτζ και κοιτα σχολια για οποιαδηποτε ναυαρχιδα(κοινως ακριβο κινητο).Παντου αρνητικα σχολια θα πετυχεις.Και στο εξωτερικο το ιδιο ισχυει. 

Δημοσ.

το εχω εδω και 2 μηνες,το κινητο ειναι αστερι,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,

η καμερα φοβερη

,τα προβληματα που αναφερεις δεν ξερω ποια ειναι ειδικα στο θεμα χαρτγουερ,να μου λεγες μια ενοχληση στο software touchwiz τησ σαμι να πω οκ,δεν ειναι κλιν αντροιντ ουτε ios ,αλλα και παλι ειναι τοσο γρηγορο που δεν καταλαβαινεις τπτ

σε θεμα χαρντγουερ φοραει οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα,

για το θεμα πτωσεων ειχα 3 δυνατες,καλες πτωσεις εχω βαλει σπιγκεν απο την πρωτη μερα και δεν εχει κανενα θεμα

τι να πω καμια φορα ειναι και γκαντεμια μπορει να σκασει σε ενα σημειο και να σπασει,βεβαια αυτο ισχυει για καθε κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...