Προς το περιεχόμενο

Αγορα Macbook Pro 2016

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...

Θελω να αγορασω ενα macbook pro 2016 και ψαχνω αν τα 8Gb ram ειναι αρκετα...

η τιμη του στο skroutz αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 1550e αλλα σε περιπτωση που θες να αναβαθμισεις τη ram πρεπει αναγκαστικα να αγορασεις απο istorm που η αρχικη τιμη ειναι 1880e συν τα 260ε για την αναβαθμιση της ram...τελικα το μηχανημα με 16gb ram βγαινει στα 2140ε και μιλαμε για μια διαφορα γυρω στα 600ε που τη θεωρω τεραστια...

τα 8Gb ειναι αρκετα για parallels,matlab και office χρειαζονται οπωσδηποτε 16Gb??

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με αυτές τις εφαρμογές με 8GB RAM.

απλά αν πάρεις το μοντέλο του 2016, να έχεις υπόψιν σου ότι έχει USB-c ports μόνο και θα χρειαστείς κάποιο adaptor για άλλες εισόδους.

Δημοσ.

Τα 8GB είναι μια χαρά για MATLAB μόνο του αλλά θα είσαι οριακά αν θέλεις να δουλεύεις MATLAB + Parallels (στο οποίο θα έχεις δεσμεύσει τουλάχιστον 4GB για το VM σου). Ίδια περίπτωση έχω και εγώ όπου δουλεύω MATLAB + Linux VM (στο VMware) για εργαλεία που δουλεύω σε Linux. Αντίθετα στο MacMini μου με 16GB είναι πολύ πιο άνετα τα πράγματα από θέμα μνήμης με 8GB στο VM.

Αν μπορείς προσπάθησε να το πάρεις με 16GB.

Εγώ πάντως θα πήγαινα σε αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Apple-Macbook-Pro-3-1GHz-3-1-GHz-13-3-i7-16GB-RAM-256GB-RETINA-2015-/381476766425?hash=item58d1c982d9

• Like 1
Δημοσ.

Τα 8GB είναι μια χαρά για MATLAB μόνο του αλλά θα είσαι οριακά αν θέλεις να δουλεύεις MATLAB + Parallels (στο οποίο θα έχεις δεσμεύσει τουλάχιστον 4GB για το VM σου). Ίδια περίπτωση έχω και εγώ όπου δουλεύω MATLAB + Linux VM (στο VMware) για εργαλεία που δουλεύω σε Linux. Αντίθετα στο MacMini μου με 16GB είναι πολύ πιο άνετα τα πράγματα από θέμα μνήμης με 8GB στο VM.

Αν μπορείς προσπάθησε να το πάρεις με 16GB.

Εγώ πάντως θα πήγαινα σε αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Apple-Macbook-Pro-3-1GHz-3-1-GHz-13-3-i7-16GB-RAM-256GB-RETINA-2015-/381476766425?hash=item58d1c982d9

+1000

Δημοσ.

καλημερα κι ευχαριστω για τη βοηθεια...

Δηλαδη μου προτεινετε 15αρι...το 13αρι με 16Gb ram ειναι πολυ κατωτερο για τη δουλεια που θελω?

Για να γινω πιο συγκεκριμενος δουλευω matlab, windows και linux vm's και εφαρμογες γραφειου...

Επισης το μηχανημα τις περισσοτερες φορες θα δουλευει με εξωτερικες οθονες... 

Δημοσ.

Ίδια περίπτωση με εμένα με εξαίρεση τα Windows. Εγώ σου προτείνω 13" i7 με 16GB RAM 2015 μοντέλο (δες το link που σου έδωσα) ή 15" πάλι με 16GB 2015 ή 2016 εφόσον σε βολεύει το μέγεθος και....η τιμή!

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη μου προτεινετε 15αρι...το 13αρι με 16Gb ram ειναι πολυ κατωτερο για τη δουλεια που θελω?

Κανείς δεν σου πρότεινε 15άρι. Απλά στην δική μου περίπτωση προτίμησα το 15άρι γιατί ήθελα μεγαλύτερη οθόνη, ενώ η φορητότητα δεν είναι κάτι που κάνω καθημερινά, οπότε δεν είχα θέμα.

Όπως στα λέει ο Dr.Fuzzy. Αν θες 13άρι, προτίμησε αυτό με τα 16Gb RAM γιατί τα 8 είναι λίγα. Έχε υπ'όψιν σου όμως πως Ελλάδα δεν έχουνε διαθέσιμο το 13άρι με τα 16Gb RAM. Είναι ειδική παραγγελία και θέλει 30 μέρες περίπου (τόσο μου είχαν πει το Σεπτέμβρη). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...