notorious420 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα εχω εναν SSD 120GB κ εναν HDD 1TB. Το pc το εχω 5 μερες και ηδη ο SSD εχει γεμισει (22GB ελευθερα). Μπορω να μεταφερω αρχεια εφαρμογων,κτλ στον HDD? Και αν ναι, με απλο copy paste?Ευχαριστω. Τα αρχεια του SSD παρακατω:
corsair04 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα εχω εναν SSD 120GB κ εναν HDD 1TB. Το pc το εχω 5 μερες και ηδη ο SSD εχει γεμισει (22GB ελευθερα). Μπορω να μεταφερω αρχεια εφαρμογων,κτλ στον HDD? Και αν ναι, με απλο copy paste?Ευχαριστω. Screenshot_2.png Τα αρχεια του SSD παρακατω: Screenshot_1.png εγώ δεν θα τους άφηνα σαν δυο αλλά θα του ένωνα και θα γίνονταν ένα partion από τον disk managment και μια ποιο εύκολη λύση είναι να δηλώνεις τον άλλο δίσκο για την εγκατάσταση ενός προγράμματος
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Πρώτα κάνε ένα disk cleanup για να διώξεις (αν δεν θες να γυρίσεις πίσω) την προηγούμενη εγκατάσταση (Windows.old). Μετά δες μήπως έχεις κάτι δικό σου (μέσα στον χρήστη) που τρώει πολύ χώρο. Εφαρμογές καλύτερα μην πειράξεις εκτός αν έχεις τίποτα τεράστιες (παιχνίδια κλπ).
Chrisgs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Σβήσε ο,τι μπορείς να σβήσεις και πέρνα τα στον άλλον σκληρό.Γενικά μπορείς να αλλάξεις το μονοπάτι των documents,images,videos etc και να τα βαλεις να αποθηκεύονται by default στον αλλον σου σκληρο.με το απλο copy paste δεν νομιζω να γινει δουλεια :Ρ αρα για να'σαι σιγουρος κανε επανεγκατασταση σε οσα μπορεις και γενικα να τα κανεις εγκατασταση στον καννικο τον σκληρο.Επίσης καλό θα ηταν να ακολουθησεις και αυτον τον οδηγο : SSD tips - tweaks & trim support το οποίο βοηθάει γενικά. αν πας πχ στον φακελο των ληψεων σου και πατησεις δεξι κλικ και properties,εχει μια επιλογη που λεγεται location η οποια σου λεει που θες να ειναι ο συγκεκριμενος φακελος (πχ σε ποιον σκληρο)..Και να θυμασαι οτι οσο πιο γεματος ο ssd,τοσο πιο αργος
notorious420 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Πρώτα κάνε ένα disk cleanup για να διώξεις (αν δεν θες να γυρίσεις πίσω) την προηγούμενη εγκατάσταση (Windows.old). Μετά δες μήπως έχεις κάτι δικό σου (μέσα στον χρήστη) που τρώει πολύ χώρο. Εφαρμογές καλύτερα μην πειράξεις εκτός αν έχεις τίποτα τεράστιες (παιχνίδια κλπ). Οτι χρειαζομαι το εχω στον καινουριο HDD. Πως διαγραφω το old windows? απλη διαγραφη ή με app?
corsair04 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Οτι χρειαζομαι το εχω στον καινουριο HDD. Πως διαγραφω το old windows? απλη διαγραφη ή με app? Πως δηλωνω τον αλλο δισκο για εγκατασταση προγραμματων? προσαρμοσμένη εγκατάσταση και δηλώνεις αντί για τον c το γράμμα που είναι ο άλλος δίσκος δηλαδή αλλάζεις την διαδρομή εγκατάστασης
notorious420 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το steam που ειναι 17GB μπορω να το 'πεταξω' στον HDD?
corsair04 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το steam που ειναι 17GB μπορω να το 'πεταξω' στον HDD? αναγκαστικά θα το διαγράψεις και θα κάνεις εγκατάσταση εκ νεου στο άλλο δίσκο
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Οτι χρειαζομαι το εχω στον καινουριο HDD. Πως διαγραφω το old windows? απλη διαγραφη ή με app? Όχι διαγραφή! Δεξί στον δίσκο>properties>disk cleanup>cleanup system files.
notorious420 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη απ'τον SSD αυτα που δεν μπορω να πειραξω ειναι οι φακελοι: Αρχεια εφαρμογων, Αρχεια εφαρμογων (x86) και Windows?
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 ρίξε και ένα καθάρισμα με το wise disk cleaner θα σε απαλλάξει απο πολύ σαβούρα. Μόνο μην διαγράψεις τα help files θα τα χρειαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα