mge Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας παιδια... Εχω μια samsung smart TV η οποια εχει 3D που λειτουργει(οπως ολες οι samsung νομιζω) με active 3d γυαλια... Μπορω να δω 3d με καποιου αλλου ειδους γυαλια ή πρεπει να αγοράσω active? Ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο...
valantis8 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 μονο active αλλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι τα δικα της εγω εχω panasonic tx710 και βλεπω με γυαλια samsung γιατι τα panasonic ειχαν 2πλασια τιμη
heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 μονο active αλλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι τα δικα της εγω εχω panasonic tx710 και βλεπω με γυαλια samsung γιατι τα panasonic ειχαν 2πλασια τιμηΤο εχεις δοκιμασει αυτο που λες συγκεκριμενα γυαλια αλλης εταιριας σε tv samsung; Και γω σε sony εχω γυαλια samsung και δουλευουν. Δεν ξερω ομως αν ισχυει και το αντιστροφο.
valantis8 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Το εχεις δοκιμασει αυτο που λες συγκεκριμενα γυαλια αλλης εταιριας σε tv samsung; Και γω σε sony εχω γυαλια samsung και δουλευουν. Δεν ξερω ομως αν ισχυει και το αντιστροφο. αν εινα bluetooth ειναι κομπλε.
graphist83 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αφου τα samsung ειναι τα πιο φθηνα γιατι να παει σε αλλα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα