Προς το περιεχόμενο

Smartphone max 250

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:   Γυρω στα 200 μεχρι 250 για πολύ καλη καμερα

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): chrome,viber,youtube,messenger κλπ

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5 και πανω

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων,  Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π : Όχι κατι συγκεκριμενο αλλα ότι extra θα εκτιμηθει
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Παρα πολύ

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Όχι απαραιτητα

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Ναι αλλα όχι απαραιτητα

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; πολυ

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; καλυτερα από ελλαδα. Σιγουρα όχι Κινα για να μη μπλεκω με τελωνεια κλπ. Από ευρωπαϊκο Αμαζον οκ

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);όχι,αρκει να είναι αξιοπιστο κ να μην εχω θεμα με την εγγυηση

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο

Πρωην κατοχος του Moto g 3rd gen (2gb/16gb) και πολύ ικανοποιημενη από την αποδοση του κινητου και την καμερα του,οποτε δε θα ηθελα κατι κατωτερο. Xρησιμοποιω το κινητο κ ως φωτογραφικη,οποτε θελω κ νορμαλ νυχτερινη ληψη.Το moto μου φαινοταν αρκετα «στιβαρο» και παρα την κακη μεταχειρηση δεν επαθε τπτ οποτε η καλη ποιοτητα κατασκευης θα εκτιμηθει. Μνημη επεκτασιμη,αλλιως 32gb

Δημοσ.

Γενικα το κινητο δε σκοπευα να το αλλαξω αλλα μου το εκλεψαν πριν κλεισει χρονο στα χερια μου,οποτε το budget ειναι περιορισμενο. Και στα 250 με δυσκολια φτανω,αρα το Moto x style ξεφευγει.
Eπισης θελω να το κρατησω σιγουρα 2-3 χρονια οποτε θα πρεπε να με προβληματιζει που ειναι μοντελο του '15;

Δημοσ.

Το moto g4 που το ειδα,δε μου φανηκε "αναβαθμιση" σε σχεση με το moto g 3rd gen,ειδικα κατασκευαστικα.
Τσεκαρα κ γω το 3s και το σκεφτομαι.Ειδα το xiaomi redmi pro (3/32) στο mygad (http://www.mygad.gr/xiaomi-smartphones/xiaomi-redmi-pro-3gb-ram-32gb-rom-black ). ΤΙ γνωμη εχετε? Αξιζει το 50ευρω διαφορα? Επισης το mygad ειναι αξιοπιστο? Εχει αγορασει καποιος απο εκει?

Δημοσ.

Το moto g4 που το ειδα,δε μου φανηκε "αναβαθμιση" σε σχεση με το moto g 3rd gen,ειδικα κατασκευαστικα.

Τσεκαρα κ γω το 3s και το σκεφτομαι.Ειδα το xiaomi redmi pro (3/32) στο mygad (http://www.mygad.gr/xiaomi-smartphones/xiaomi-redmi-pro-3gb-ram-32gb-rom-black ). ΤΙ γνωμη εχετε? Αξιζει το 50ευρω διαφορα? Επισης το mygad ειναι αξιοπιστο? Εχει αγορασει καποιος απο εκει?

Το συγκεκριμένο συνεργάζεται με την Ελληνική κοινότητα τις Xiaomi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...