Vapir Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ανοίγω το θέμα γιατι βλέπω δεν υπάρχει. Όποιος γουστάρει αυτό το είδος να την δει ΧΘΕΣ (φυσικά δεν θα αρέσει σε όλους όλους δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα αλλα θα αρέσει σε αρκετούς πιστεύω).έχουν βγει όλα τα επ https://www.youtube.com/watch?v=ATyS06nJvf0imdb link 1
Mikeasdf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μου θυμιζει λιγο KYLE XY -στο οτι ο πρωταγωνιστης εχει super powers και τον κυνηγανε-. Θα την κατεβασω αλλα ελπιζω να μην την κοψουν και αυτην. Ερωτευτηκα τη μελαχρινη 1
Em_Zed Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω μόνο αρνητικά πράγματα έχω να πω γι'αυτη τη σειρά. Και είναι κρίμα γιατί ξεκίνησε αρκετά καλά και έκτισε ωραία ατμόσφαιρα και μυστήριο για το τι έγινε και κυρίως γιατί αλλά τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν ότι να'ναι. Κακογραμμένο, κακοπαιγμένο - ειδικά αυτή η μελαχροινή, τι αγγούρω, σορυ κιόλας - μ'ενα φινάλε 'αντε να τελειώνουμε τώρα' το οποίο φαίνεται να αγνοεί παντελώς ακόμα και βασικές έννοιες όπως την βαρύτητα και την κοινή λογική. Μάλλον πάει για δεύτερο κύκλο και καλά να περάσετε όσοι πάτε beyond! Εγώ νομίζω θα σταματήσω εδώ. 2
Vapir Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω μόνο αρνητικά πράγματα έχω να πω γι'αυτη τη σειρά. Και είναι κρίμα γιατί ξεκίνησε αρκετά καλά και έκτισε ωραία ατμόσφαιρα και μυστήριο για το τι έγινε και κυρίως γιατί αλλά τα τελευταία δύο επεισόδια ήταν ότι να'ναι. Κακογραμμένο, κακοπαιγμένο - ειδικά αυτή η μελαχροινή, τι αγγούρω, σορυ κιόλας - μ'ενα φινάλε 'αντε να τελειώνουμε τώρα' το οποίο φαίνεται να αγνοεί παντελώς ακόμα και βασικές έννοιες όπως την βαρύτητα και την κοινή λογική. Μάλλον πάει για δεύτερο κύκλο και καλά να περάσετε όσοι πάτε beyond! Εγώ νομίζω θα σταματήσω εδώ. όντως το έχω προσέξει κ συμβαίνει συχνά τα τελευταία χρόνια , ενώ κάτι έχει προοπτικές το rushάρουν , δεν ξέρω αν φταίει το budget , το κανάλι ή δεν ξέρω τι αλλα ειναι κρίμα . Το θέμα το άνοιξα όταν ήμουν στα πρώτα επ εντομεταξύ , μετά και εμένα με απογοήτευσε αρκετά.
Em_Zed Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Το θέμα το άνοιξα όταν ήμουν στα πρώτα επ εντομεταξύ , μετά και εμένα με απογοήτευσε αρκετά. Μα είναι να μην σε απογοητεύσει; Που στέκονται πάνω σε γέφυρα και δε θέλει να τη γκρεμίσει γιατί θα πέσουν στο κενό! Και είναι 2-3 μέτρα από'κει που ξεκινάει η γέφυρα και αντί να πάνε πίσω και να τη γκρεμίσει, στέκονται και κοιτάνε τύπου now what? Αμ, αυτός ο Αρθουρ πια; Που τόσο επεισόδια λες δε μπορεί, εσύ πρεπει να'σαι τουλάχιστον Μιγιάκι και να το παίζεις το realm στα δάχτυλα. Και τι έκανε; Ασε που δε κατάλαβα ποτέ γιατί και πώς στο καλό από άλλη διάσταση(?) ο μόνος τρόπος επικοινωνίας του ήταν το sms! Ένα-ένα τα θυμάμαι πάλι και συγχύζομαι βραδιάτικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα