Προς το περιεχόμενο

1 GHZ για Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να πάρω ταblet και βρήκα σε πολύ καλή τιμή Lenovo tab2 με 4G αλλά μόνο 1 GHZ ram, Δεν κάνω υπερβολική χρήση, απλώς πλοήγηση ίντερνετ και βίντεο ή ταινίες. Είναι αρκετή ή θα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές και θα κολλάνε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερα εαν τα χρηματα που σκεφτεσαι να διαθεσεις το επιτρεπουν{που το επιτρεπουν} :-) {ή κοιτα αλλες εταιρειες} πηγαινε στα 2 για ram.. και οσο δυνατο πιο ψηλα επεξεργαστη εχεις γραψει με λαθος μοναδα μετρησης τη μνημη..

-->>για τη χρηση που το θες εαν ειναι android.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να πάρω ταblet και βρήκα σε πολύ καλή τιμή Lenovo tab2 με 4G αλλά μόνο 1 GHZ ram, Δεν κάνω υπερβολική χρήση, απλώς πλοήγηση ίντερνετ και βίντεο ή ταινίες. Είναι αρκετή ή θα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές και θα κολλάνε;

1GHz επεξεργαστη η 1GB ram;

Επεξ/σία από desperados
  • Like 1
Δημοσ.

ναι, 1GB μνήμη. Κοιτούσα ένα μηχάνημα της lenovo με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909 Quad Core 1.30 GHz που βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο e-shop και γι' αυτό ρωτάω.

http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-tab2-a10-30-101-ips-quad-core-16gb-4g-lte-midnight-blue-folio-case-and-film-blue-p-PER.910687

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, 1GB μνήμη. Κοιτούσα ένα μηχάνημα της lenovo με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909 Quad Core 1.30 GHz που βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο e-shop και γι' αυτό ρωτάω.

http://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-tab2-a10-30-101-ips-quad-core-16gb-4g-lte-midnight-blue-folio-case-and-film-blue-p-PER.910687

Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει σε αυτα τα λεφτα. Μπορεις να βρεις πολυ καλυτερα μηχανηματα στο skroutz σε αυτα τα λεφτα.

Επεξ/σία από desperados
  • Like 1
Δημοσ.

Η διαφορά του 1GB στη μνήμη RAM που έχει σημασία ; Σε παιχνίδια, σε multitasking (από πόσες εφαρμογές και πάνω) ή στην ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορά του 1GB στη μνήμη RAM που έχει σημασία ; Σε παιχνίδια, σε multitasking (από πόσες εφαρμογές και πάνω) ή στην ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών; 

Ναι εχει γι αυτο κοιτα να βρεις με 2gb ram ειναι και ο βασικος λογος που εγραψες το πρωτο post  εαν δεν κανω λαθος, αυτο που προτεινε ο Xristaras12 ειναι καλυτερη επιλογη και ο προμηθευτης ειναι γνωστος για υποστηριξη αχρείαστη να ειναι που λενε αλλα αμα ψαξεις θα βρεις και αλλα πιθανον. 

Θελεις και sim αυτο ειναι το Link.png Site: πλεονεκτημα του που δε το βρισκεις αυτη τη στιγμη λογικα αλλα ειναι λιγο εκτος και αν προσαρμοστεις εχεις λιγοτερο απο 24 ωρες να το σκεφτεις.. :unsure:

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...