Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Μόλις πριν λίγο παρέλαβα ένα iPhone 7 jet black 128GB από ένα μέλος του insomnia. Παρατήρησα στην πίσω πλευρά του κουτιού πως γράφει : demo - not for resale.

Ρωτάω τι ακριβώς σημαίνει και μου λεει πως ήταν να λειτουργήσει ως εκθεσιακό σε κατάστημα και τελικά δεν λειτουργησε.

Θα έχω εγώ κάποιο θέμα στην λειτουργία του? Αλλάζει κάτι σχετικά με τα υπόλοιπα iphone 7 που κυκλοφορούν στην αγορά?

Παρακαλώ τα φώτα σας

post-300217-0-31711400-1485004912_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε τι τιμή το πήρες; Αν δε σου το είχε πει ότι είναι demo ψαξ τον και δώσ το πίσω.

Αν σου δέχτηκε τη κάρτα sim και έχεις σήμα και το iCloud και το δαχτυλικο αποτύπωμα και όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν.

Δες αν το imei στο κουτί είναι ίδιο με το imei στο κινητό μέσα στις ρυθμίσεις.

Απόδειξη σου έδωσε ; Τι λέει πάνω ;

Τοτε το μονο θέμα που υπάρχει περίπτωση να έχεις είναι με την εγγύηση. Πολλά μαγαζιά τα πουλάνε τα demo τους σε χαμηλότερες τιμές. Μπες στο site της apple για το warranty και τσεκαρε το κωδικό τι σου λέει.

• Like 1
Δημοσ.

700 ευρωπαικά.

Δέχτηκε sim, έχει σήμα, λειτουργεί το icloud και το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Το imei είναι ίδιο σε συσκευή και κουτί.

Απόδειξη θα μου στείλει την Δευτέρα με το imei του κινητου. Έχει κατάστημα κινητής.

Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: 5 October 2017
You may have consumer law rights - in the EEA and Switzerland, national consumer laws entitle consumers to obtain from the seller, free of charge, repair or replacement of products that have a lack of conformity for a minimum of 2 years from delivery, and longer under the local law of some countries.

Δημοσ.

Τοτε δεν υπάρχει κάποιο θέμα στη λειτουργία.

Το service για 2ο έτος δεν ξέρω αν θα σου το αναγνωρίσει η apple λόγο του ότι είναι demo πρέπει να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να πας σε κάποιο isquare ή istorm να ρωτήσεις.

Πάντως κατά τη γνώμη μου έδωσες Πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο κινητό 3μιση μηνών και demo. Αν δε σου είχε πει ότι είναι demo να τα πάρεις πίσω και να του το δώσεις πίσω. Καινούργιο κάνει 20 ευρώ περισσότερα...

Δημοσ.

Τοτε δεν υπάρχει κάποιο θέμα στη λειτουργία.

Το service για 2ο έτος δεν ξέρω αν θα σου το αναγνωρίσει η apple λόγο του ότι είναι demo πρέπει να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να πας σε κάποιο isquare ή istorm να ρωτήσεις.

Πάντως κατά τη γνώμη μου έδωσες Πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο κινητό 3μιση μηνών και demo. Αν δε σου είχε πει ότι είναι demo να τα πάρεις πίσω και να του το δώσεις πίσω. Καινούργιο κάνει 20 ευρώ περισσότερα...

Έχεις δίκιο, αυτό θα κάνω!

Δημοσ.

Γενικά τα demo είναι μόνο για αυτό που λέει ο τίτλος. Συνήθως λείπουν τα bands του δικτύου με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί η sim, έχει dummy fingerprint sensor και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Αν το δέχεται το iTunes και παίρνει και αναβαθμίσεις και τηλέφωνα και δακτυλικό αποτύπωμα, μάλλον είσαι οκ.

Δημοσ.
την ειχα παθει και γω απο μια αλυσιδα παρακαλω οταν οι αχρηστοι μου δωσαν το ντεμο τις συσκευης και οχι την ιδια συσκευη.ηταν μπ3 πλειερ.των 100 ευρω.

οταν πηγα να διαμαρτυρηθω την αλλη μερα ο μ@#@#    ο υπαλληλος με ειρωνευοταν .και τοτε δυστηχως δεν ηξερα για το συνηγορο του καταναλωτη.

το δωσα στη σονυ και μου ξεκλειδωσαν δωρεαν τα παντα απ τη συσκευη.

για αυτο οσοι πεσετε σε ντεμο κυνηγηστε το κει που δεν παει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...