ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες απίστευτα εκνευριστικό. Το πληκτρολόγιο μου του τίτλου έχει αρχίσει και διπλοκλικάρει τα γράμματα. Πες τε μου ότι δεν είναι hardware πρόβλημα όπως στα ποντίκια της razer και ότι διορθώνεται διαφορετικά γιατί αλλιώς πρόκειται να δαγκώσω μύτες. 2
xaniared Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μόλις μου εμφανίστηκε και μένα το πρόβλημα με το 2013 edition αλλα μόνο στο γράμμα ''D''
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τι να πρωτοκαθαρίσω; Το κάνει εντελώς τυχαία για ότι και να πατήσω. Αλλες φορές γράφει δυο φορές το ίδιο γράμμα/σύμβολο άλλες τρεις. Οτι να ΄ναι κάνει βασικά.
XronisR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εχουν γραψει πολλα αρνητικα για τα razer εδω μεσα,προσωπικη γνωμη ειναι οτι δεν αγοραζω ουτε mousepad.Οσο για το δικο σου,ειναι εντος εγγυησης;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Πιο κλασσικό πρόβλημα που εμφανίζουν mouse της razer. 1
KiriosD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 κινεζικους διακόπτες εχουν τα razer να πρωτοκαθαρισεις αυτα που εμφανιζουν το προβλημα @ts ζητας καποια γνωμη στη δινουμε και μας τη λες και απο πανω παρε αλκοολ/αλκοολη/ισοπροπυλικη αλκοολη (το τελευταιο θα ηταν ιδανικο αλλα του κεφαλιου σου θα κανεις αποτι φαινεται) ανοιξε τον διακοπτη, α νοι ξε, και το γραμμα και τον διακοπτη προσεκτικα και καθαρισε τον με χαρτι/μπατονετα κατι δεν ειναι software/firmware αν περιμενεις να ακουσεις κατι καλο μη περιμενεις πολυ ακομα
the other one Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ποια αυτά δεν είναι που αντέχουν 60 μύρια hits; τα εξάντλησες κιόλας ρε θηρίο;
Shyn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω και εγω το ιδιο προβλημα (2η φορα) με το συγκεκριμενο πληκτρολογιο. Δοκιμασα οτι μου ειπαν απο software, διαγραφη προφιλ, unistall/reinstall Synapse αλλα τιποτα δεν βοηθησε. Το ανοιξα και το καθαρισα, δουλεψε αψογα για δυο ημερες αλλα το προβλημα επανηλθε... Την 1η φορα που το πηγα για service μου αλλαξαν τα switches που εμφανισαν το προβλημα (~ 1 μηνα αναμονη). Τωρα το εστειλα γιατι εμφανιζει το προβλημα στα περισσοτερα keys και τελειως τυχαια (συνηθως οταν πληκτρολογω γρηγορα). Περιμενω περιπου ~ 1 μηνα και 10 ημερες και μεχρι στιγμης καμια ενημερωση. Δυστηχως εαν δοκιμασες καθαρισμα και unistall/reinstall του Synapse και δεν διορθωθηκε θα πρεπει να το στειλεις για επιδιορθωση (ελπιζω να εχεις υπομονη και 2ο πληκτρολογιο).. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2017 από Shyn
petran91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Από όσο γνωρίζω είναι hardware του πληκτρολογίου το θέμα.Μου το είχε εμφανίσει και εμένα το Ultimate 2013 που είχα (που αν δεν κάνω λάθος είχε Cherry MX εκείνο), στο γράμμα 2. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. Αν είναι εντός εγγύησης, το στέλνεις, αλλιώς μαθαίνεις να ζεις με αυτό.
raxanas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Φτιάχνεται παιδιά αλλά όχι εύκολα.Πρεπει να λύσεις όλο το πληκτρολόγιο και να ξεκολλήσεις το διακόπτη και να βάλεις έναν άλλο.Η να ρίξεις λίγο solder στον ήδη υπάρχον μπάς και έχει χαλάσει.Για όλα αυτά βέβαια χρειάζονται κολλητηρι Γνωστό πρόβλημα των Razer καθώς η ποιότητα τους είναι δυσανάλογη του κόστους τους. μακριά και αγαπημενοι
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Πας κατευθειαν για επιστροφη και εγγυηση και δεν πειραζεις/ανοιγεις τιποτα μην χαθει η εγγυηση.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Το πληκτρολόγιο καθαρίστηκε και το πρόβλημα συνεχίζει. Το έχω στα χέρια μου από το προηγούμενο προβληματικό που επέστρεψα και αυτό τώρα έχουν περάσει 13 μήνες (από πλαίσιο). Θέλω να το πάω πίσω αλλά πριν κάνω την κίνηση θέλω να στείλω στην Razer ένα μήνυμα να δω τι θα πάρω από θέμα ΟΚ. Απλά για να ξέρω πως είμαι καλυμμένος. Αυτή τη φορά πάντως το πιστωτικό δεν θα πάει σε razer. Τα νεύρα μου μέσα. Edit: Η Razer στο site της αναφέρει ότι τα πληκτρολόγια της έχουν 1 χρόνο εγγύηση. Από τη στιγμή όμως που ο Ευρωπαϊκός νόμος λέει 2 χρόνια για τεχνολογικά προϊόντα δεν νομίζω να έχουμε κανένα θέμα σωστά;
Shyn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ιδιο ακριβως προβλημα. Επιμενουν να μου δινουν το ιδιο πληκτρολογιο απο Zegetron με αλλαγμενα τα switches που διπλοκλικαρουν (τα δοκιμαζουν χειροκηνιτα λενε). Παρ'ολα αυτα εγω πιστευω οτι το πληκτρολογιο τρωει κατι σαν βραχυκυκλωμα και γραφει οτι να'ναι. Εκαναν περιπου 42 ημερες να αλλαξουν 3 switches. Το πληκτρολογιο ειναι στο plaisio εδω και μια βδομαδα, και επρεπε να παρω εγω τηλεφωνο για να εμημερωσουν οτι εχει επισκευαστει.. Γενικα δεν ξανα δινω ουτε € για εταιρεια που ξοδευει το 99% του προυπολογισμου της για Marketing και το 1% gia Quality Control. Edit: Ξεχασα να γραψω αυτο που πραγματικα ηθελα. Αφου εγινε ολη αυτη η ιστορια αρχισα να γραφω σε ξενα forums κραζοντας την Razer και πως μου φερθηκαν γενικα απο το Support. Την επομενη ημερα ειχα 4 emails απο support της Razer.. Οποτε πιστευω θα σε καλυψει η εγγυηση 100% (Ειμαι και εγω στον 2ο χρονο της εγγυησης).
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Οκ αυτό θα κάνω και εγώ. Έλεος με τη razer και τις κινεζιες τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα