Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη δίετα πιο εύκολο και πρακτικό είναι να δώσει $15 και να έχει κάθε μέρα συνταγές με αναλυτικές οδηγίες παρά να κάθεται και να ψάχνει στο Διαδίκτυο σε πενήντα διαφορετικά sites. Επίσης, αν δεις στο site είναι πολύ οργανωμένος, μέχρι και λίστα με τα ψώνια σου δίνει ώστε να αγοράσεις μια κι έξω τις προμήθειες για όλη τη βδομάδα.

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη δίετα πιο εύκολο και πρακτικό είναι να δώσει $15 και να έχει κάθε μέρα συνταγές με αναλυτικές οδηγίες παρά να κάθεται και να ψάχνει στο Διαδίκτυο σε πενήντα διαφορετικά sites. Επίσης, αν δεις στο site είναι πολύ οργανωμένος, μέχρι και λίστα με τα ψώνια σου δίνει ώστε να αγοράσεις μια κι έξω τις προμήθειες για όλη τη βδομάδα.

Αυτό που έχει κάνει ο φίλος δεν είναι μπλογκ. Απλά προσφέρει μια υπηρεσία και έχει φτιάξει σιτε για αυτό.

και ο φίλος είναι γνώστης του πράγματος και ουσιαστικά πουλάει γνώση...

Δημοσ.

Άρα δηλαδή θες να βγάλεις λεφτά από ένα αντικείμενο χωρίς να το γνωρίζεις; Αυτό μου λες; Σόρυ ρε μάγκα αλλά δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.

Από εκεί και πέρα σου το ξανά είπα, τι blog και ξε-blog. Με την αυστηρή έννοια του όρου, το blog είναι ένα site που γράφεις σε πρώτο πρόσωπο. Αν δεν είσαι κάποιος διάσημος ή δεν έχεις πολύ καλό τρόπο γραφής είναι πρακτικά απίθανο να βγάλεις λεφτά από blog. Επομένως άσε το blog και φτιάξε ένα site για κάποιο αντικείμενο που γνωρίζεις καλά. Μόνο έτσι θα βγάλεις έστω και κάποιο χαρτζιλίκι.

Δημοσ.

Άλλο γνωρίζω και άλλο ειδικεύομαι.

Γνωρίζω να γράφω μια είδηση (μπακαλίστικα)

Δεν είμαι δημοσιογράφος

Εντάξει... τελικά το αποφάσισα να κάνω ένα σέξι μπλογκ (όχι γυμνό) με διασημότητες. Παράδειγμα: "Το σέξι φόρεμα που φορούσε η Κιμ σε χθεσινή έξοδο"

Στα Αγγλικά.

Δημοσ.

Ε εντάξει, υπάρχουν μόλις μισό εκατομμύριο άλλα sites σαν αυτό, έχεις ελπίδες...

Δημοσ.

Ε εντάξει, υπάρχουν μόλις μισό εκατομμύριο άλλα sites σαν αυτό, έχεις ελπίδες...

Ενώ με την "πρωτοτυπία" θα συγκινηθεί ο κόσμος... :P 

Δημοσ.

Άρα θες να κάνεις αρπαχτή. Πες το μας πουλάκι μου από την αρχή να μην σε παίρνουμε στα σοβαρά.

Δημοσ.

Άρα θες να κάνεις αρπαχτή. Πες το μας πουλάκι μου από την αρχή να μην σε παίρνουμε στα σοβαρά.

Το θέμα εννοείς? εμένα μια χαρά σοβαρά να με πάρεις.

Δημοσ.

Ρε φίλε, να σου προτείνω κατι ειλικρινά γιατί θα μας τρελάνεις;
Ανέβασε μια σελίδα, γράψε "είμαι ο Τσαλίκης και θέλω μισό ευρώ σε κάθε κλικ για να αποδείξω οτι βγάζω εύκολα λεφτά στο internet".
Σίγουρα θα βρεθούν πολλοί με αντιστοιχα μυαλά που θα κλικαρουν..

Δημοσ.

Ρε φίλε, να σου προτείνω κατι ειλικρινά γιατί θα μας τρελάνεις;

Ανέβασε μια σελίδα, γράψε "είμαι ο Τσαλίκης και θέλω μισό ευρώ σε κάθε κλικ για να αποδείξω οτι βγάζω εύκολα λεφτά στο internet".

Σίγουρα θα βρεθούν πολλοί με αντιστοιχα μυαλά που θα κλικαρουν..

Άρα είσαι ένας από αυτούς που θα έδινες.

Πω πω μυαλό οι νέοι... 

Δημοσ.

Άρα είσαι ένας από αυτούς που θα έδινες.

Πω πω μυαλό οι νέοι... 

Λίγο δύσκολο, μάλλον έχω τα διπλά σου χρόνια και μάλλον έχω δουλέψει λίγο περισσότερο από εσένα για να ξέρω πως βγάζει κανείς το ψωμί του.

Αλλά κάντο στην τελική, ποτέ δεν ξέρεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...