Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ψαχνω να βρω molex αρσενικο σε molex αρσενικο αλλα δυστηχως δεν εχω βρει κατι μεχρι τωρα..

Ειναι δυνατο με καποια "παεντα" 2 molex που εχω απο θυληκο σε αρσενικο να γινουν αρσενικο σε αρσενικο εαν κοψω τα καλωδια απο το καθενα και τα ενωσο με καποιο τροπο?

Θα δουλεψει?

Δημοσ.

Ναι, απλά καλώδια είναι. Πάρε απο παλιό τροφοδοτικό.

θα κανεις τον κοπο να μου γραψεις ενα tutorial?..Δεν εχω καλαι και τετοια..εχω μαυρη ηλεκρικη ταινια..καπως ετσι την λενε εαν θυμαμε καλα..χαρτοκοπτη.κοφτακι,ψαλιδι ακριβειας..και κατι αλλο ..υπαρχει κατι σαν hub για να αποκτησει ποιοα πολλα sata τροφοδωσιας το καλωδιο απο το τροφοφωτικο μου...η υπαρχει μεγαλυτερο με ποια πολλα..το τροφωδοτικο μου ειναι semi modular

Δημοσ.

θα κανεις τον κοπο να μου γραψεις ενα tutorial?..Δεν εχω καλαι και τετοια..εχω μαυρη ηλεκρικη ταινια..καπως ετσι την λενε εαν θυμαμε καλα..χαρτοκοπτη.κοφτακι,ψαλιδι ακριβειας..και κατι αλλο ..υπαρχει κατι σαν hub για να αποκτησει ποιοα πολλα sata τροφοδωσιας το καλωδιο απο το τροφοφωτικο μου...η υπαρχει μεγαλυτερο με ποια πολλα..το τροφωδοτικο μου ειναι semi modular

Χωρίς ίχνος ειρωνίας.

Φίλε μου αν αυτά που θα κάνεις είναι στο ίδιο level με το πως μας τα γράφεις....

Καλύτερα να μην επιχειρήσεις κάτι, καθώς μπορεί να είναι επικίνδυνο για σένα ή και τους γύρω σου.

Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι παιχνίδι. Ακόμα και στα 5v.

• Like 4
Δημοσ.

Χωρίς ίχνος ειρωνίας.

Φίλε μου αν αυτά που θα κάνεις είναι στο ίδιο level με το πως μας τα γράφεις....

Καλύτερα να μην επιχειρήσεις κάτι, καθώς μπορεί να είναι επικίνδυνο για σένα ή και τους γύρω σου.

Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι παιχνίδι. Ακόμα και στα 5v.

Ολοι ξεκιναν απο καπου η τους τα μαθαινει η τους τα δειχνη καποιος..οποτε γραψτε μου..

Δημοσ.

..υπαρχει κατι σαν hub για να αποκτησει ποιοα πολλα sata τροφοδωσιας το καλωδιο απο το τροφοφωτικο μου...

Πάρε καλύτερα κάνα καλώδιο όπως το παρακάτω και άσε τα πειράματα.

http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?from=catspan&keyphrase=ide+to+sata+%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1

adaptateur-alimentation-molex-vers-2x-sa

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε καλύτερα κάνα καλώδιο όπως το παρακάτω και άσε τα πειράματα.

http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?from=catspan&keyphrase=ide+to+sata+%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1

adaptateur-alimentation-molex-vers-2x-sa

αυτο το καλωδιο για τους σκληρους το ξερω..εγω θελο καλωδιο αρσενικο Molex σε αρσενικο molex και δεν βρισκω πουθενα

Δημοσ.

Γιατί το χρειάζεσαι αυτό το καλώδιο;

Ρωτάω γιατί τα αρσενικά τα χρησιμοποιούν εκεί που θέλουν να πάρουν ρεύμα συνήθως, όχι να δώσουν, όχι οτι δεν γίνεται, απλά καλώδια είναι, οτι θες κάνεις, αλλά γιατί αυτό το μπέρδεμα; Αν θες να δώσεις σε συσκευή λογικά αρσενικό θα έχει και όχι θηλυκό έτσι ώστε να της δώσεις απο τον παραπάνω αντάπτορα. Τι θες να κάνεις δηλαδή; Να δούμε μήπως υπάρχει άλλος τρόπος καλύτερος και γλυτώσεις και την μόντα στο καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί το χρειάζεσαι αυτό το καλώδιο;

Ρωτάω γιατί τα αρσενικά τα χρησιμοποιούν εκεί που θέλουν να πάρουν ρεύμα συνήθως, όχι να δώσουν, όχι οτι δεν γίνεται, απλά καλώδια είναι, οτι θες κάνεις, αλλά γιατί αυτό το μπέρδεμα; Αν θες να δώσεις σε συσκευή λογικά αρσενικό θα έχει και όχι θηλυκό έτσι ώστε να της δώσεις απο τον παραπάνω αντάπτορα. Τι θες να κάνεις δηλαδή; Να δούμε μήπως υπάρχει άλλος τρόπος καλύτερος και γλυτώσεις και την μόντα στο καλώδιο.

Γιατι το aerocool aero 500 εχει molex με ποντεσιομετρο και 3 3pin αρσενικα για funs..αλλα το molex του ειναι θυληκο..καθως και το molex απο το τροφωδοτικο μου ειναι θυληκο

Δημοσ.

Γιατι το aerocool aero 500 εχει molex με ποντεσιομετρο και 3 3pin αρσενικα για funs..αλλα το molex του ειναι θυληκο..καθως και το molex απο το τροφωδοτικο μου ειναι θυληκο

Aποκλείεται να ειναι τα ίδια. Έχω το κουτί και έχει τέτοιο μόλεξ.

eK19kRmvjo6633OYNG5wLUC-3AZqE7HXCvJglMEa

To τροφοδοτικό σου έχει αυτό

220px-Molex_female_connector.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξε τί θα συνδέσει και πού πάντως.

Από το site της aerocool λένε:

Caution !!

Do not plug the peripheral  4Pin  connector to PSU

34pin_fan.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...