Προς το περιεχόμενο

TV Samsung 43" curved smart led 4k 699 ευρω @ public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει το curved για τόσες ίντσες; Είχα την εντύπωση ότι αν κάπου αξίζει είναι στις πολλές ίντσες.

το curved αξίζει αν κάθεσαι σε "συγκεκριμένη" απόσταση (που εξαρτάτε από τις ιντσες αυτή η απόσταση) και η οποία πρέπει να είναι αναλογικά "κοντά" στην οθόνη. Αν κάθεσαι αρκετά μακρύτερα από την "ιδανική" θέση μάλλον πρόβλημα δημιουργεί. Ως εκ τούτου είναι τεχνολογία που δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί καθόλου. 

Πιστεύω στις μικρές ιντσες έχει νόημα (21-28'') και εφόσον χρησιμοποιούνται ως μονιτορ σε η/υ και άρα κάθεσαι κοντά. Ίσως και στις πολλές (>55'') να βοηθάει με δεδομένο ότι αναλογικά πάλι θα κάθεσαι κοντά στο σαλόνι σου προς αυτές. Για τις μεσαίες ιντσες (40'') παλι μου κάνει ότι δεν έχει νόημα και μην κάνει και "πρόβλημα"..

• Like 1
Δημοσ.

Έχω και 40αρα στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα 32αρα είναι και η δυο φανταστικές!!! Καμία σχέση με απλές τηλεοράσεις. Ορμάτε!!!

Δημοσ.

Έχω και 40αρα στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα 32αρα είναι και η δυο φανταστικές!!! Καμία σχέση με απλές τηλεοράσεις. Ορμάτε!!!

Η KU6510 δεν βγαίνει σε 40 και 32 ίντσες. Έκτος αν εννοείς ότι έχεις curved σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα. Το οποίο δεν μας λέει απολύτως τίποτα από μόνο του. Μοντέλο; Απόσταση; Επίσης, αν κάτσεις σε κλίση 45' από το κέντρο της, τι βλέπεις;

Στα 700 ευρώ η τηλεόραση κατά την γνώμη μου δεν αξίζει, ακόμα και να είναι 120hz (δεν μπορώ να βρω πληροφορίες γι' αυτήν).

Δημοσ.

120 hz δεν υπάρχουν Ευρώπη, μόνο Αμερική.

Ευρώπη παίζει 50/100hz πραγματικό refresh rate.

Τα άλλα (200, 600, 800, 1200 κλπ είναι μάρκετινγκ και έχουν να κάνουν με τρικ, όπως black frame interpolation, κλπ)

Δημοσ.

Εγώ 55ρα samsung πήρα πέρυσι στα 589 ....

43 στα 700 ?

Εδώ σε λίγο θα παίρνεις 55ρα  oled στο 1000ρικο

Συμφωνώ, δεν θα έδινα με τίποτα τόσα για 43". Αλλά ίσως παίζει ρόλο και το πόσο απαιτητικός είναι κάποιος και τι χρήση κάνει.

• Moderators
Δημοσ.

Η KU6510 δεν βγαίνει σε 40 και 32 ίντσες. Έκτος αν εννοείς ότι έχεις curved σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα. Το οποίο δεν μας λέει απολύτως τίποτα από μόνο του. Μοντέλο; Απόσταση; Επίσης, αν κάτσεις σε κλίση 45' από το κέντρο της, τι βλέπεις;

Στα 700 ευρώ η τηλεόραση κατά την γνώμη μου δεν αξίζει, ακόμα και να είναι 120hz (δεν μπορώ να βρω πληροφορίες γι' αυτήν).

Μπορει να εννοει και lcd σε σχεση με crt - μπαουλο. Δεν καταλαβα και εγω τι ακριβως εννοει ο φιλος .

Δημοσ.

Όταν παίζει στα 700 η 49αρα ku6400 που είναι στην ουσία η ίδια απλά flat η ακόμα καλύτερα η Panasonic dx700 50άρα στα 640 δεν βρίσκω τον λόγο να δώσεις τόσα λεφτά για την συγκεκριμένη εκτός και εάν θες curved και σε αυτές τις ίντσες, αλλά και πάλι το mediamarkt έχει την ku6100 40 ιντσών 450 ευρώ και με τα ρέστα περνεις και ps4 η κάνα home cinema οικονομικό.

Δημοσ.

Πάντως απ' ότι φαίνεται οι κατασκευαστές εγκαταλείπουν τις Link.png Site: κυρτέςτηλεοράσεις ,γιατί δεν είχαν την αναμενόμενη απήχηση, όπως επίσης και το 3D. Κρίμα γιατί ήταν μεγάλη είδηση η εμφάνισή τους πριν λίγα χρόνια. Πιστεύω πως οι κυρτές τηλεοράσεις βολεύουν μόνο για έναν θεατή που κάθεται κοντά και ακριβώς πάνω στο κέντρο του "τόξου", για να έχει το βλέμμα του πάντα κάθετο στην επιφάνειά της. Ο διπλανός του θα βλέπει πάντα "πλάγια" και λιγότερη επιφάνεια οθόνης. Ίσως αν ήταν λίγο χαμηλότερη η τιμή της προσφοράς.. Σε λίγο θα δίνουν τις επίπεδες 65άρες τόσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει νόημα curved οθόνη σε τόσες ελάχιστες ιντσες.
Εδώ συζητάμε εάν έχει νόημα σε 60αρες.

Επεξ/σία από matrixxx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...