marsalo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Χαιρετώ! Πριν ενα διμηνο ένας ξαδελφός μου αγορασε μια Samsung 32". Προχθές η μητερα του θεωρησε καλο να την καθαρίσει!!!!! Και την καθαρισε με αζαξ! Το αποτελέσμα ειναι η τηλεοραση να εχει θαμπαδες και το υγρό να έχει αφησει "σημάδια" σαν γραμμές, τα οποια φαινονται πάρα πολύ, όταν η τηλεοραση ειναι σβηστή. Γνωρίζει κανεις τί μπορει να κανει τώρα; Να χρησιμοποιήσει κάποιο καθαριστικό για οθόνες; Στο Πλαισιο, που πήγε, του προτειναν καποιο, αλλά δεν ξερει αν θα κανει δουλειά. Έχετε να προτείνετε κατι; Eυχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εχει διαβρωθεί το πάνελ. Μόνο με αλλαγή απο όσο γνωρίζω φτιάχνει.
graphist83 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Οι γραμμές αν τις τριβεις με καθαρό στεγνό Πανι φεύγουν? Έστω και με λίγο πίεση στο τριψιμο. Αν ναι καθαρίζει. Απλά θέλει επιμονή. Το αζαξ αν και ακατάλληλο για καθαρισμό οθονών δεν πιστεύω ότι μπορεί να το διαβρωσει
normal40 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Θα βγει κάνε αυτό που έκανα εγώ, πάρε μωρομαντηλα και στεγνό πανί, τρίψε απαλά με το μωρομαντηλο και μετά με το στεγνό πανι, δοκίμασε κ πες. 1
marsalo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστω. Ξερω γω...δε νομιζω να εχει διαβρωθει το πανελ...Θα δοκιμασω παλι και θα σας ενημερωσω
marsalo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Γεια χαρα. Επικοινωνησα με τη Samsung. Εκει μου προτειναν να περασω την οθόνη της τηλεόρασης με ενα πολυ μαλακό πανί (σαν αυτο που καθαρίζουμε τα γυαλιά οράσεως) το οποιο θα έχω βρεξει ελάχιστα με νερό (κατα προτίμηση απιονισμένο). Εγώ εβρεξα ένα πανακι με νερό βρυσης, ισα ισα να ειναι νωπό, και κανοντας κυκλικές κινησεις περασα την οθόνη απαλά και με επιμονή. Στο τέλος την περασα με ένα στεγνό πανί. Το αποτέλεσμα ειναι απολύτως ικανοποιητικό, καθώς οι θαμπάδες και οι "γρατζουνιές" έφυγαν. Σε επεριπτωση που δεν εφευγαν με αυτο τον τρόπο, μου προτειναν επίσης να δοκίμασω καποιο υγρό, ειδικό για οθόνες. Αυτά! 1
heavyrain Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 πανακι με μικροινες απο τα jumbo με 1€ κανει τη δουλεια του!
graphist83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δυο πανια μικροινας. ενα στεγνο και ενα νωπο, Ενα καθαριζει ενα σκουπιζει. Αν και με ενα σπρει καλο γινεται πιο σωστα και ασφαλες. Απλα να γινεται σε σημεια τοπικα. Κομματι κομματι δηλαδη. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Κατι ξερω που λεω στη γυναικα μου οτι μονο εγω και ο ανεμος θα ακουμπαμε το πανελ της tv. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα