gerrybezhani Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα.Έχω ένα πρόβλημα με το redmi note 3(kate) μου με το proximity sensor.ΜΕρικέσ φορές δεν δουλέυει και δεν ανάβει η οθόνη κατά την διάρκεια μιας κλήσης όταν απομακρύνεις το κινητό.Άμα κάνω calibrate στο test menu το πρόβλημα διορθώνεται μέχρι το επόμενο restart.Μερικές φορές στρώνει και με restart.Απότι διάβασα είναι γενικό πρόβλημα.Το έχει αντιμετωπήσει κανείς άλλος?
sofiathereal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μήπως έχει βρομιά ο αισθητήρας δίπλα στην κάμερα τις σελφι? Με global dev παντός και εγώ έχω τέτοιου είδους κολλήματα μια δυο φορές τον μήνα που τα λύνω με καθάρισμα και Ρεσταρτ
ziaba Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε άλλη rom βάλε την τελευταία stable απ το ελληνικό φόρουμ
gerrybezhani Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε άλλη rom καμία stable καλύτερα Stable εχω Μήπως έχει βρομιά ο αισθητήρας δίπλα στην κάμερα τις σελφι? Με global dev παντός και εγώ έχω τέτοιου είδους κολλήματα μια δυο φορές τον μήνα που τα λύνω με καθάρισμα και Ρεσταρτ Μπα καθαρός είναι.Γενικά διάβασα ότι και άλλοι .έχουν αυτό το πρόβλημα...
apathya Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Βαλε την τελευταια Global Dev (7.1.19 αν δεν κανω λαθος), λογικα θα σου λυσει το προβλημα σου.
gerrybezhani Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα είναι δεν θέλω να το πειράξω(έχω εγγυηση απο infoquest)
gerrybezhani Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 αύτο ήθελα να δώ αν είναι μεμονωμένο πρόβλημα ή γενικό.Απότι διαβάζω όμως είναι γενικό θεμα με το κινήτο(όπως και με τα handsfree που δεν σε ακούει ο άλλος απο το ακουστικό )
chios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Κάνε μου λίγο υπομονή λογικά στην επόμενη stable θα στρώσει, αλλιώς πέρασε του την global development και κάθε Παρασκευή θα έχεις update.
athns Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 αύτο ήθελα να δώ αν είναι μεμονωμένο πρόβλημα ή γενικό.Απότι διαβάζω όμως είναι γενικό θεμα με το κινήτο(όπως και με τα handsfree που δεν σε ακούει ο άλλος απο το ακουστικό ) Αυτό με τα ακουστικά είναι πολύ εκνευριστικό.Μπορείς να κατεβάσεις το soundabout και να το βάλεις να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο απο τα headset όταν συνδέονται γιατί το κινητό συνεχίζει και χρησιμοποιεί το μικρόφωνο της συσκευής για κάποιο λόγο.
ziaba Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα είναι δεν θέλω να το πειράξω(έχω εγγυηση απο infoquest)με τα xiaomi δεν χάνεις εγγύηση αν περάσεις άλλη official rom ...τεσπα αφού είναι ελληνικό το κινητό και το πήρες τώρα πήγαινε το πίσω να σου δώσουν άλλο αύτο ήθελα να δώ αν είναι μεμονωμένο πρόβλημα ή γενικό.Απότι διαβάζω όμως είναι γενικό θεμα με το κινήτο(όπως και με τα handsfree που δεν σε ακούει ο άλλος απο το ακουστικό )Οι Κινέζοι (μιλάω για τύπου xiaomi, meizu) μέχρι να βγάλουν συσκευή χωρίς καθόλου προβλήματα θα περάσει καμία 5-ετια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα