Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα εχω τον dell N5110 i3 και θέλω να τον κανω μια αναβάθμιση γιατι κολλάει λιγο. Τι θα προτείνατε να κάνω? Να βαλω και αλλη ραμ? εναν πιο γρηγορο σκληρο δισκο? 

post-91610-0-32309200-1484988495_thumb.png

Δημοσ.

ναι λεω να αυξησω την μνηνη ram απλα δεν ξερω ποσες θηρες εχει το λαπτοπ για ram. Λογικα δυο οποτε να παρω δυο καινουργιες ddr3 4-4ram?επισης αν παρω και εναν ssd σκληρο 120gb δεν θα δω μεγαλη διαφορα?

• Like 1
Δημοσ.

Ssd,εκεί θα δείς μεγάλη διαφορά,ram νομίζω θέλεις 1.35v(low voltage)όχι 1.50v

πήγαινε καρτέλα spd και ανέβασε φωτό.

Δημοσ.

Στην θέση σου,Ssd..με ραμ δεν θα δείς αισθητή διαφορά,με τον ssd αλλάζουν κατά πολύ.

Ram 1.5v δές,και όχι 1.35v.

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι χρηση κανεις με το μηχανημα σου. Αν εισαι τυπικος χρηστης, δηλαδη ιντερνετ ταινιουλες youtube fb και τετοια, τοτε με εναν ssd μια χαρα θα εισαι και δεν χρειαζεσαι ουτε καν μνημη.Επισης αν εχεις 2-3 χρονια να κανεις φορματ, μπορει να μην χρειαστει ουτε καν αυτος, αν και οντως θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα με ssd..

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB.html

σαν αυτον δλδ ενα πραμα ε? επισης εχω ακουσει οτι γινετε αν βγαλεις το cd απο το λαπτοπ μπορεις να κρατησεις εκει τον παλιο σκληρο δισκο και τον ssd για να τρεχει τα win

Δεν γνωρίζεις που δεν γνωρίζεις από ssd με την έννοια ότι δεν έχεις ασχοληθεί ξανά πας και βρίσκεις τον χειρότερο ίσως ssd. Παίξε τζοκερ.

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ξερω για αυτο ρωταω! Και απλα ποσταρα εναν ssd δεν ειπα οτι θα παρω αυτον!θα ρωτουσα απο εσας να μου πειτε ποιον να παρω! Και ναι για αυτο θελω το λαπτοπ λιγα πραγματα καμια ταινια ιντερνετ και εργασιες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...