slk200gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μην το κανεις Αν μπορεί κάποιος να μου βρει ένα καλό βίντεακι για το πως να βάλω το Nougat...Πρώτη φορά θα το επιχειρήσω και θέλω να βαδιζω σωστά....ευχαριστώΜην το κανεις ,περίμενε
solidsnake222 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αν μπορεί κάποιος να μου βρει ένα καλό βίντεακι για το πως να βάλω το Nougat...Πρώτη φορά θα το επιχειρήσω και θέλω να βαδιζω σωστά....ευχαριστώ Περίμενε, εμένα μου ήρθε χθες αν δεν σου ηρθε ακομα λογικά θα σου έρθει και εσένα συντομα
hellojim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ναι την αλλαγη αναλυσης την ελεγα επειδη σου εξοικονομεί μπαταρία βασικα. Βαλε 720p και CPU power Limit και η μπαταρια κραταει καπου 3 μερες με κανονικη χρήση, οταν συνηθως κρατάει 1.5μερα Καλα 720p ειναι θολουρα τελειως. 1080p αν το αφησεις ειναι μια χαρα. Βασικα εγω μονο την αναλυση εχω αλλαξει σε 1080p και εχω πολυ καλο standby. 2 μερες μου κραταει, αλλα δεν κανω και καμια τρελη χρηση, wifi και 4g για facebook/instagram μονο. Αμα βαλω κανα game ή βιντεο σιγουρα θα φυγει πιο γρηγορα..
DenisGr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Παιδες δεν το αλλαξα ακομα...Εκανα τοσο υπομονη θα ερθει που θα παει
Mikeasdf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ειναι καλυτερο να κανουμε κανα wipe cache και να το αφησουμε το 7αρι να μπει καθαρα μονο του και οχι πανω στο 6?
thunderstorm Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Και εμενα ηρθε αλλα λεω να περιμένω καμία βδομάδα να δω οτι θα πάνε ολα καλά Νομίζω οτι wipe cache ή hard reset θα ειναι καλο να γινει μετά την αναβάθμιση, οχι πριν 1
fotislado Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αν μπορεί κάποιος να μου βρει ένα καλό βίντεακι για το πως να βάλω το Nougat...Πρώτη φορά θα το επιχειρήσω και θέλω να βαδιζω σωστά....ευχαριστώ καλυτερα να περιμενεις αγορινα μου...δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι...γτ εαν θες να το πας για σερβις θα ψαχνεις παλι βιντεακι για να περασεις την οφισιαλ...ουτε εμενα μου εχει ερθει.....αλλα οκ...υπομονη
G1O Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Κατεβαινει στο s7 edge μου που ειναι unbranded.οποτε ξεκινησε η διαθεση στην ελλαδα
petran91 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Την πήρα κι εγώ σε ελληνικό S7.Γίνεται η εγκατάσταση τώρα
eruan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 με την μπαταρία τι παίζει στο nuggat γιατί έχω διαβάσει διάφορα...
slk200gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 με την μπαταρία τι παίζει στο nuggat γιατί έχω διαβάσει διάφορα... πολυ πολυ καλυτερη ειδικα στο standby
Mikeasdf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ηρθε και σε μενα...σημερα...που δεν εχω ιντερνετ ολη μερα και δε ξερω αν θα εχω αυριο...λογω βλαβης ως συνηθως το timing μου
slk200gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ηρθε και σε μενα...σημερα...που δεν εχω ιντερνετ ολη μερα και δε ξερω αν θα εχω αυριο...λογω βλαβης ως συνηθως το timing μου Aυτο λεγεται Bullying 1
llocq Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Χθες το κατεβασα κι εγω..ολα καλα γενικα οντως η αλλαγη στην αναλυση οθονης ειναι πολυ καλο feature!! Ενα θεμα μονο..Εχουν βγαλει εντελως τις ρυθμισεις του edge panel handle. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα..ουτε να αλλαξεις θεση,ουτε μεγεθος ,ουτε μερια..Γιατι?!?
slk200gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 και μενα δεν μου δειχνει τις αναπαντητες κλησεις πανω στο εικονιδιο,συμβαινει και σε αλλον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα