Προς το περιεχόμενο

S7/S7 edge nougat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το κανεις

Αν μπορεί κάποιος να μου βρει ένα καλό βίντεακι για το πως να βάλω το Nougat...Πρώτη φορά θα το επιχειρήσω και θέλω να βαδιζω σωστά....ευχαριστώ

Μην το κανεις ,περίμενε
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να μου βρει ένα καλό βίντεακι για το πως να βάλω το Nougat...Πρώτη φορά θα το επιχειρήσω και θέλω να βαδιζω σωστά....ευχαριστώ

Περίμενε, εμένα μου ήρθε χθες αν δεν σου ηρθε ακομα λογικά θα σου έρθει και εσένα συντομα

Δημοσ.

ναι την αλλαγη αναλυσης την ελεγα επειδη σου εξοικονομεί μπαταρία βασικα.

Βαλε 720p και CPU power Limit και η μπαταρια κραταει καπου 3 μερες με κανονικη χρήση, οταν συνηθως κρατάει 1.5μερα

Καλα 720p ειναι θολουρα τελειως. 1080p αν το αφησεις ειναι μια χαρα. Βασικα εγω μονο την αναλυση εχω αλλαξει σε 1080p και εχω πολυ καλο standby. 2 μερες μου κραταει, αλλα δεν κανω και καμια τρελη χρηση, wifi και 4g για facebook/instagram μονο. Αμα βαλω κανα game ή βιντεο σιγουρα θα φυγει πιο γρηγορα..

Δημοσ.

Ειναι καλυτερο να κανουμε κανα wipe cache και να το αφησουμε το 7αρι να μπει καθαρα μονο του και οχι πανω στο 6?

Δημοσ.

Και εμενα ηρθε αλλα λεω να περιμένω καμία βδομάδα να δω οτι θα πάνε ολα καλά :-D

Νομίζω οτι wipe cache ή hard reset θα ειναι καλο να γινει μετά την αναβάθμιση, οχι πριν

• Like 1
Δημοσ.

καλυτερα να περιμενεις αγορινα μου...δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι...γτ εαν θες να το πας για σερβις θα ψαχνεις παλι βιντεακι για να περασεις την οφισιαλ...ουτε εμενα μου εχει ερθει.....αλλα οκ...υπομονη

Δημοσ.

με την μπαταρία τι παίζει στο nuggat γιατί έχω διαβάσει διάφορα...

πολυ πολυ καλυτερη ειδικα στο standby

Δημοσ.

Ηρθε και σε μενα...σημερα...που δεν εχω ιντερνετ ολη μερα και δε ξερω αν θα εχω αυριο...λογω βλαβης :mad:

ως συνηθως το timing μου

Δημοσ.

Ηρθε και σε μενα...σημερα...που δεν εχω ιντερνετ ολη μερα και δε ξερω αν θα εχω αυριο...λογω βλαβης :mad:

ως συνηθως το timing μου

Aυτο λεγεται Bullying

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το κατεβασα κι εγω..ολα καλα γενικα οντως η αλλαγη στην αναλυση οθονης ειναι πολυ καλο feature!! Ενα θεμα μονο..Εχουν βγαλει εντελως τις ρυθμισεις του edge panel handle. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα..ουτε να αλλαξεις θεση,ουτε μεγεθος ,ουτε μερια..Γιατι?!?

Δημοσ.

και μενα δεν μου δειχνει τις αναπαντητες κλησεις πανω στο εικονιδιο,συμβαινει και σε αλλον?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...