Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3-4 μέρες αργότερα, και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με την νέα ασύρματη κάρτα.

Οπότε κρατάω την usb wifi κάρτα και θεωρώ το θέμα λήξαν!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν πιάνουν και λίγο τα χέρια σου, μπορείς να αντικαταστήσεις την εσωτερική κάρτα για να μην έχεις το USB να προεξέχει.

Αρκετά εύκολη διαδικασία και φθηνά βρίσεις συμβατή κάρτα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν έχει χαλάσει η ενσωματωμένη κάρτα, ή αν είναι κάποια software ασυμβατότητα που θα υφίσταται και μετά την αντικατάσταση...

Δημοσ.

Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις εδώ και πολλούς μήνες έχω και εγώ πρόβλημα. Στο ίδιο δωμάτιο το ρούτερ και πρέπει να μετακινούμαι για να πιάνει καλά!!!! Έχω MacBookPro 2012 15άρι.

Πάροχος ΟΤΕ VDSL.

Δημοσ.

Μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις εδώ και πολλούς μήνες έχω και εγώ πρόβλημα. Στο ίδιο δωμάτιο το ρούτερ και πρέπει να μετακινούμαι για να πιάνει καλά!!!! Έχω MacBookPro 2012 15άρι.

Πάροχος ΟΤΕ VDSL.

Παίξε λίγο με τα διάφορα κανάλια εκπομπής στο router. Επίσης, αν είσαι σε 2.4Ghz, γύρνα το σε 5Ghz (αν έχει το router σου).

Τελικά βρήκα μία στο ebay και λόγω χαμηλού κόστους (~$13) την παρήγγειλα: http://www.ebay.com/itm/162446766861

Όταν φτάσει και εγκατασταθεί, θα ενημερώσω.

Άνοιξα σήμερα το λαπιτόπι και έβαλα την "νέα" κάρτα. Μέχρι τώρα πάει σχετικά καλά, αν και είχε μια περίεργη δυσκοιλιότητα σε κάποια φάση. Θα το παρακολουθήσω για κανα 2 μέρες πριν βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Δημοσ.

Άνοιξα σήμερα το λαπιτόπι και έβαλα την "νέα" κάρτα. Μέχρι τώρα πάει σχετικά καλά, αν και είχε μια περίεργη δυσκοιλιότητα σε κάποια φάση. Θα το παρακολουθήσω για κανα 2 μέρες πριν βγάλω ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Για την ιστορία, να πω πως η "νέα" ασύρματη κάρτα φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα αυτές τις 3-4 μέρες που την χρησιμοποιώ. Φαίνεται πως η προηγούμενη κάρτα εμφάνισε κάποια βλάβη από ένα σημείο και μετά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/1/2017 στις 9:00 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Έχεις πάνω στο Mac συνδεδεμένους δίσκους με USB ή άλλες περιφερειακές συσκευές;

Γεια σου! Έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα με τον mercylfate. Πήρα βέβαια το MacBook Air 2017 μόλις πριν 2 μέρες...την πρώτη μέρα όλα πήγαιναν καλά...τη δεύτερη μέρα, με το που συνέδεσα το κινητό μου κι ένα φλασακι, το Ίντερνετ αρχίζει να κανει τα δικά του..αποσυνδεοταν συνέχεια και δεν έμπαινε ούτε όταν έκανα απενεργοποίηση του WiFi κι ενεργοποίηση ξανά.Επειδη όντως μπορεί να φταίει το φλασακι μου, υπάρχει τρόπος να λυθεί; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, betty_arg είπε

Γεια σου! Έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα με τον mercylfate. Πήρα βέβαια το MacBook Air 2017 μόλις πριν 2 μέρες...την πρώτη μέρα όλα πήγαιναν καλά...τη δεύτερη μέρα, με το που συνέδεσα το κινητό μου κι ένα φλασακι, το Ίντερνετ αρχίζει να κανει τα δικά του..αποσυνδεοταν συνέχεια και δεν έμπαινε ούτε όταν έκανα απενεργοποίηση του WiFi κι ενεργοποίηση ξανά.Επειδη όντως μπορεί να φταίει το φλασακι μου, υπάρχει τρόπος να λυθεί; 

Γειά !

Εάν αγόρασες το macbook απο κατάστημα (δηλαδη έχει εγγυήσεις κλπ) το πιο σωστό θα ήταν να το πας στην Apple και να το ελεγξουν αυτοί.

Αν το πήρες μεταχειρισμένο, ρώτα τον άνθρωπο που το είχε μήπως το παρουσίαζε και σε αυτόν το ίδιο πρόβλημα και είχε βρει κάποια λύση.

Θα πρότεινα να πας στις ρυθμίσεις ενέργειας του macbook μήπως παίζει κάτι να είναι ενεργοποιημένο και μπαίνει σε standby η κάρτα δικτύου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Γειά !

Εάν αγόρασες το macbook απο κατάστημα (δηλαδη έχει εγγυήσεις κλπ) το πιο σωστό θα ήταν να το πας στην Apple και να το ελεγξουν αυτοί.

Αν το πήρες μεταχειρισμένο, ρώτα τον άνθρωπο που το είχε μήπως το παρουσίαζε και σε αυτόν το ίδιο πρόβλημα και είχε βρει κάποια λύση.

Θα πρότεινα να πας στις ρυθμίσεις ενέργειας του macbook μήπως παίζει κάτι να είναι ενεργοποιημένο και μπαίνει σε standby η κάρτα δικτύου.

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο στο κατάστημα που το αγόρασα για να ρωτήσω κι εκεί! Απλά είδα την ανάρτηση και ταυτίστηκα 😉

(Πρώτη φορά παίρνω macbook για καλύτερα και είμαι στα όρια του νευρικού κλονισμού που παίζει να μου βγήκε ελαττωματικό 🥺 )

Επεξ/σία από betty_arg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρεμία :) , αφού έχεις και εγγύηση όλα μια χαρά. Ας το βρούν να το φτιάξουν ή ζήτα να σου δώσουν άλλο mac γιατί είναι ελαττωματικό αυτό που σου έδωσαν, έχεις το δικαίωμα. (Εφόσον δεν συμπληρώθηκε μια εβδομάδα απο την ημερομηνία αγοράς)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 hours ago, betty_arg said:

Αν μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με τους USB 3 δίσκους, δεν υπάρχει κάτι να σου φτιάξουν. Προσπάθησε να καταλάβεις αν φταίει το στικάκι ή το κινητό και σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσε ένα επίσημο service για να κανονίσεις ραντεβού για έλεγχο.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Αν μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με τους USB 3 δίσκους, δεν υπάρχει κάτι να σου φτιάξουν. Προσπάθησε να καταλάβεις αν φταίει το στικάκι ή το κινητό και σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσε ένα επίσημο service για να κανονίσεις ραντεβού για έλεγχο.

Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που βάζω το συγκεκριμένο στικάκι (2 άλλα που έχω είναι οκ) χάνω τη σύνδεση μου...ακόμα περιμένω από το κατάστημα να με πάρει τεχνικός!!!! 

43 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Ηρεμία :) , αφού έχεις και εγγύηση όλα μια χαρά. Ας το βρούν να το φτιάξουν ή ζήτα να σου δώσουν άλλο mac γιατί είναι ελαττωματικό αυτό που σου έδωσαν, έχεις το δικαίωμα. (Εφόσον δεν συμπληρώθηκε μια εβδομάδα απο την ημερομηνία αγοράς)

Σ ευχαριστώ πολύ! Ακόμα περιμένω να με πάρει τηλ τεχνικός.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...