petran91 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 παιδια σκεφτομαι για Τ150 να παρω η να παω σε μεταχειρησμενη G27 για βοηθηστε λιγο τι να παρω? Thrustmaster T150 170 euro Logitech G27 μεταχειρησμενη 170 ευρω Τι προτεινετε ? Ανάμεσα σε αυτές, εγώ θα πήγαινα στην T150. H G27 αν δεν κάνω λάθος έβγαζε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Επίσης είναι αρκετά παλιά πια και 170 είναι πολλά για μεταχειρισμένη g27.
DimancEcon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Γεια παιδιά.Πήρα δίπλωμα,αλλά αμάξι ούτε λόγος.Θα ήθελα κάτι να νοιώθω ότι οδηγώ.Έχω λάπτοπ που σηκώνει euro truck sim 2 και city car driving ανετα.Ποια η γνώμη σας.Να πάρω τιμονιέρα g25 απλά για το laptop ή g29/g290 και ps4/xbox one.Θέλω να διαθέσω όσο το δυνατόν λιγότερα,αλλά με τη καλύτερη δυνατή εμπειρία.Ευχαριστώ!
masterone Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεθαβω λιγο το θεμα καθως ειμαι στην αναζητηση τιμονιερας αλλα για xbox one s. Οι αντιστοιχες νομιζω πως ειναι οι logitech g920 και thurstmaster tmx pro ( με τα 3 πεταλια). H βασικη διαφορα στο θεμα τιμης ειναι οτι η g920 βγαινει γυρω στα 240 μαζι με επιλογεα ταχυτητων απο αγγλικο αμαζον ενω η tmx pro 350 περιπου αλλα με πολυ ανωτερο επιλογεα ταχυτητων. Οσο αφορα το ffb καθως και την αισθηση της πεταλιερας ποια θεωρειτε ειναι καλυτερη? Υ.Γ.α) Αν ξερει καποιος ας μου πει αν αλλαζει το τιμονι της tmx pro β) Θελω κατι αξιοπιστο σε βαθος χρονου για οταν φτιαξω και καλο pc Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από masterone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα