Προς το περιεχόμενο

Logitech G29 vs Thrustmaster t150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ρε παλικάρι μου?

Τόσα πρωταθληματάκια τρέχουν σε γειτονικό forum. Ειδικά σε άσφαλτο.

Ψάξε λίγο για assetto corsa και rfactor 2.

Αν είσαι λιγότερο σκληροπυρινικός τότε δοκιμάζεις και τα project cars και f1 2016 που είναι λίγο πιο arcade.

Κατατοπιστικότατος!

Να προσθέσω ότι λόγω μηχανισμού η G29 έχει ένα μικρό(?) deadzone στην μέση, το οποίο στην t150 δεν υπάρχει.

Αυτό είναι στα χαρτιά βέβαια και στα review, αν το καταλαβαίνεις στην πραγματικότητα δεν ξέρω ακόμα.

Επίσης λένε ότι η g29 ακούγεται αρκετά το γρανάζι όταν ενεργοποιείται το FFB. Ένα έντονο ΤΑΚ δηλαδή. Κάτι που στην t150 δεν ακούγεται λόγω του μηχανισμού που περιέγραψες.

Επίσης δεν είχα καν φανταστεί ότι γίνονται τέτοια πρωταθληματάκια... Ενθουσιάστηκα!

Επειδή έχω την επιλογή, προτιμώ τα παιχνίδια μου να τα πάρω σε PS4 ή στο PC? 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης δεν είχα καν φανταστεί ότι γίνονται τέτοια πρωταθληματάκια... Ενθουσιάστηκα!

Επειδή έχω την επιλογή, προτιμώ τα παιχνίδια μου να τα πάρω σε PS4 ή στο PC? 

Το assetto και το dirt rally κυκλοφορούν σε όλες τις πλατφόρμες.

Κολλητός μου ραλάκιας μου είχε πεί πως το dirt σε ps4 του φαινόταν πολύ καλύτερο(η αλήθεια είναι πως δεν το ρυθμίσαμε και ιδιαίτερα στο pc μου)

Το assetto απο την άλλη δεν είναι cross platform που σημαίνει πως αν το πάρεις σε ps4 δε θα μπορείς να τρέξεις μαζί μας.

Αν εχεις έστω και λίγο αξιοπρεπή vga πήγαινε σε pc.

Κατά τα άλλα και η μεταφορά του στο ps4 είναι καλή αλλά όπως προείπα (Μόνος σου και στον παράδεισο θα βαρεθείς...) 

Επίσης βολεύει και καλύτερα στην τοποθέτηση της τιμονιέρας το pc.

Στο ps4 αν το εχεις κανά σαλόνι που θα στηρίζεις βάση τιμονιέρας και πεταλιέρα και οι υπόλοιποι χρήστες του σπιτιού θα δέχονται αυτή την ακαταστασία?

Που λες για τα πρωταθληματάκια δεν είναι κάτι το νέο.

Απο την αρχή της dsl θυμάμαι να τρέχω κατά καιρούς.

Αυτό είναι 10 χρόνια πριν!!!

Δε θέλω γέλωτες για τα γραφικά.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

εχω την G29 απο την Παρασκευη και ηδη συμμετεχω στο πανελληνιο Dirt Rally αλλα και στο παγκοσμιο (Νο 348 στην παρακατω λιστα)Η τιμονιερα ειναι πολυ καλυτερη απο οτι πιστευα,πριν την αγορα της..
http://www.racedepartment.com/threads/rd-rally-championship-season-8-sign-up-thread.129110/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιστρέφω στο θέμα καθώς ασχολούμαι με την τιμονιέρα τις τελευταίες 2 ημέρες.

Δοκιμές κάνω στο Project Cars στο PC.

Το FBB κάνει τόσο θόρυβο (τακ τακ), ή έχει θέμα η δικιά μου? :P

Οι ρυθμίσεις στο Project Cars για το FFB είναι χαοτικές, οδηγοί που διαβάζω στα φορουμς, πολύπλοκοι, μάλλον το Default είναι η καλύτερη επιλογή προς το παρόν.

Υπάρχουν ελληνικά communities για το Sim Racing που ίσως έχει λεπτομέρειες για τα παιχνίδια, τις τιμονιέρες και τα settings τους?

Δημοσ.

Δεν εχω προλάβει να παίξω Project Cars καθολου,οπως και δεν μπορεσα ακόμα να ρυθμισω για Euro Truck.

Ολος ο χρονος μου ειναι στο dirt rally και η συμμετοχη μου σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Λογικά settings παιζει να βρεις στο steam workshop

Δημοσ.

Δεν εχω προλάβει να παίξω Project Cars καθολου,οπως και δεν μπορεσα ακόμα να ρυθμισω για Euro Truck.

Ολος ο χρονος μου ειναι στο dirt rally και η συμμετοχη μου σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Λογικά settings παιζει να βρεις στο steam workshop

Θα ρίξω μια ματιά.

Γενικά στο Dirt θα έλεγες ότι είναι θορυβόδες το FFB?

Δημοσ.

Επιστρέφω στο θέμα καθώς ασχολούμαι με την τιμονιέρα τις τελευταίες 2 ημέρες.

Δοκιμές κάνω στο Project Cars στο PC.

Το FBB κάνει τόσο θόρυβο (τακ τακ), ή έχει θέμα η δικιά μου? :P

Οι ρυθμίσεις στο Project Cars για το FFB είναι χαοτικές, οδηγοί που διαβάζω στα φορουμς, πολύπλοκοι, μάλλον το Default είναι η καλύτερη επιλογή προς το παρόν.

Υπάρχουν ελληνικά communities για το Sim Racing που ίσως έχει λεπτομέρειες για τα παιχνίδια, τις τιμονιέρες και τα settings τους?

Ο θόρυβος απο το ffb είναι φυσιολογικός, όπως προανέφερα είναι λόγο των γραναζιών.

Ναι υπάρχουν ελληνικά communities για racing sims.

Για το assetto ας πούμε υπάρχει στο thelab.

Κάποιοι που τρέχουν ασέτο τρέχουν και project cars.

• Like 1
Δημοσ.

Ο θόρυβος απο το ffb είναι φυσιολογικός, όπως προανέφερα είναι λόγο των γραναζιών.

Ναι υπάρχουν ελληνικά communities για racing sims.

Για το assetto ας πούμε υπάρχει στο thelab.

Κάποιοι που τρέχουν ασέτο τρέχουν και project cars.

Ωραίος, θα ρίξω μια ματιά μήπως βρω κάτι εκεί.

Το assetto ειναι η επομενη αγορα μου σε παιχνιδι btw, απλα περιμενω λιγο να μαζευτει κανενα φραγκο :P

Οσο για τον θόρυβο, ενταξει ελαττωθηκε οταν γυρισα τις ρυθμισεις στο default και σταματησα να παιζω με το ffb..  Μαλλον εγω το ειχα παρακανει :P

Δημοσ.

ειναι θορυβωδες,αλλα ρυθμιζονται..
εγω custom settings που εχω για εμενα,σε ασφαλτο δεν εχω πολλους θορυβους,γιατι τα φββ ειναι ρυθμισμενα τοσο για ασφαλτο..
οταν παω σε χωματινο και σε αλλους ειδους ειδικες,εχει θορυβο γιατι δεν αλλαζω ρυθμισεις και γενικα εχει πολυ "στραβοτιμονια".. αναγκαστικα καπου θα "τραβαει" το γραναζι

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω λίγο το θέμα με αφορμή την προσφορά που έχουν σχεδόν όλες οι μεγάλες αλυσίδες, την logitech g29 μαζί με το Gran turismo sport στα 350€. Δεδομένου ότι θα έπαιρνα το GT sport έτσι και αλλιώς, δηλαδή ένα 50αρικο θα το έδινα σίγουρα για το παιχνίδι, που μειώνει την τιμή της G29 στα 300, αξίζει έναντι της thrustmaster t150 που παίζει αυτή τη στιγμή στα 170€? Είδα κάτι reviews στο youtube που λένε ότι σαν τιμονιέρα η t150 είναι καλύτερη από την g29 και υστερεί (αρκετά) μόνο στις πεταλιέρες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι λέτε;

Δημοσ.

Στα 300 οχι δεν αξιζει με τιποτα.

Καινούρια την είχα πάρει 230 όταν άνοιξα το θέμα (μαζί με μεταφορικά από Amazon), και μεταχειρισμένες παίζουν γύρω στα 200. 300 δεν θα έδινα με τίποτα, στα 285 ξεκινάει η t300rs που είναι πολύ ανώτερη.

https://www.skroutz.gr/s/5598541/Thrustmaster-T300-RS.html

Επίσης στο Σκρουτζ η g29 ξεκινάει στα 260 οπότε δεν είναι προσφορά έτσι κι αλλιώς τα 300 που λες..

https://www.skroutz.gr/s/7534268/Logitech-G29-Driving-Force.html

Δημοσ.

Έχω ακούσει γενικά ότι υπάρχουν μερικά θεματάκια με την t300, θέλω όσο είναι δυνατόν λιγότερα προβλήματα και εγγύηση, όχι να παίξω λαχείο... Και αφού δεν έχει καλύτερα πεταλ από τη g29, κλίνω περισσότερο στην t150 από την thrustmaster, αλλά δεν ξέρω αν το τιμόνι και το ffb της είναι στα επίπεδα της g29. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι για Τ150 να παρω η να παω σε μεταχειρησμενη G27

για βοηθηστε λιγο τι να παρω?

Thrustmaster T150 170 euro

Logitech G27 μεταχειρησμενη 170 ευρω

Τι προτεινετε ?

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες γύρω από το black friday είχε το amazon την t150 pro στα 180 με μεταφορικά και όλα. Επίσης το amazon uk είχε κάπου τόσο και την g29, 129λίρες χωρίς τα μεταφορικά κτλ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...