petran91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Χαίρετε.Τρώγομαι να αγοράσω τιμονιέρα.Θα χρησιμοποιείται και σε PC και σε PS4.Κατέληξα σε αυτές τις 2. Η g29 στα 225€ με μεταφορικά από amazon, και η t150 με 170 από Ελλάδα.Η αλήθεια είναι ότι για την G29, πρακτικά δεν βγαίνω να την πάρω. Έχω διαβάσει άπειρα για αυτό το VS, και έχω δει και αρκετά βίντεο στο Youtube.Εμπειρία με τιμονιέρες δεν έχω, θα είναι η πρώτη μου.Θα πήγαινα στην t150 αμέσως αλλά τα 225 για την G29 είναι καλή τιμή γι αυτό το σκέφτομαι τόσο πολύ.Και πάλι όμως τείνω στην t150 λόγω του οικονομικού.Υπάρχουν γνώστες, κάποιοι που να τις έχουν δοκιμάσει κτλ?Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!
evoracing Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος μιας Logitech Driving Force GT, απλά το αναφέρω. Την πήρα και εγώ με όρεξη άπειρης οδήγησης αλλά τελικά δεν την χρησιμοποίησα όσο πίστευα. Τώρα δεν ξέρω τι σκοπό έχεις Στο θέμα σου, και οι 2 καλές αλλά μιας και δεν βγαίνεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις για καμιά μεταχειρισμένη G27 που δεν χαλάνε και απ όσο ξέρω η μόνη διαφορά με την 29 είναι τα περισσότερα κουμπιά στο τιμόνι. Έτσι θα γλυτώσεις 80-100€. Γνώμη μου, ελπίζω ότι κάνεις να το ευχαριστηθείς 1
petran91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος μιας Logitech Driving Force GT, απλά το αναφέρω. Την πήρα και εγώ με όρεξη άπειρης οδήγησης αλλά τελικά δεν την χρησιμοποίησα όσο πίστευα. Τώρα δεν ξέρω τι σκοπό έχεις Στο θέμα σου, και οι 2 καλές αλλά μιας και δεν βγαίνεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις για καμιά μεταχειρισμένη G27 που δεν χαλάνε και απ όσο ξέρω η μόνη διαφορά με την 29 είναι τα περισσότερα κουμπιά στο τιμόνι. Έτσι θα γλυτώσεις 80-100€. Γνώμη μου, ελπίζω ότι κάνεις να το ευχαριστηθείς Σκέφτηκα και την G27 αλλά είναι λίγο περιζήτητες αρχικά, και δεύτερον δεν υπάρχει υποστήριξη για PS4. Επίσης βλέπω και κάτι τιμές πολύ κοντά σε t150 καινούρια γι αυτό την απέκλεισα. Υπάρχει περίπτωση να μην την χρησιμοποιήσω κι εγώ όσο πιστεύω, και είμαι σίγουρος ότι αν βάλω g29 σε αγγελίες, ακόμα και στην τιμή που την αγόρασα να την βάλω(καθώς Ελλάδα παίζει πολύ υψηλότερα), θα φύγει πολύ γρήγορα. Οδηγούμαι σε παραγγελία της G29 προς το παρόν. Μια φορά κάνω αγορά.. Ας πάρω το τοπ(για τα δικά μου γούστα) για 50€ διαφορά.
DOR1K1N Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αν εισαι Racer, παρε G29(την εχω 3 μερες και καιγομαι), αν απλα θες να παιζεις που και που,παρε την τ150
petran91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αν εισαι Racer, παρε G29(την εχω 3 μερες και καιγομαι), αν απλα θες να παιζεις που και που,παρε την τ150 Για αρχή δεν έχω στο μυαλό μου να παίζω που και που. Προβλέπεται λιώσιμο. Αποφάσισα να πάω στην G29 που εξαρχής μου γυάλισε και ας χρειαστεί να δώσω κάτι παραπάνω. Τόσα λεφτά θα δώσω, για 50€ ας πάρω την καλύτερη 1
evoracing Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Η G29 νομίζω δεν έχει τον λεβιέ έτσι? πάει έξτρα νομίζω.
petran91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Η G29 νομίζω δεν έχει τον λεβιέ έτσι? πάει έξτρα νομίζω. Ναι πάει έξτρα. Το συνυπολόγισα και αυτό. Πχ. Thrustmaster t150 + λεβιες = 170 + 130(skroutz) =300 Logitech G29 + λεβιες = 225 + 60(τιμή πλαισίου) = 285 Όχι ότι θα πάρω τον λεβιέ άμεσα, αλλά λέω αν ψηθώ στο μέλλον.. Και η G29 έχει ήδη καλύτερη πεταλιέρα αν πχ ηθελα να αναβαθμισω την πεταλιερα της t150 στο μελλον. Τέτοια σκεφτόμουν και με έπεισα να δώσω το παραπάνω 50άρικο για την g29 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 G29 είναι ότι τελειότερο υπάρχει σε τιμονιερα. Την έχω δουλέψει και είναι άψογη σε όλα 2
evoracing Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ναι πάει έξτρα. Το συνυπολόγισα και αυτό. Πχ. Thrustmaster t150 + λεβιες = 170 + 130(skroutz) =300 Logitech G29 + λεβιες = 225 + 60(τιμή πλαισίου) = 285 Όχι ότι θα πάρω τον λεβιέ άμεσα, αλλά λέω αν ψηθώ στο μέλλον.. Και η G29 έχει ήδη καλύτερη πεταλιέρα αν πχ ηθελα να αναβαθμισω την πεταλιερα της t150 στο μελλον. Τέτοια σκεφτόμουν και με έπεισα να δώσω το παραπάνω 50άρικο για την g29 Εεεεε ντάξει τότε εν μου πέφτει λόγος, τα έχεις ψάξει αρκετά
petran91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εεεεε ντάξει τότε εν μου πέφτει λόγος, τα έχεις ψάξει αρκετά Συζήτηση κανουμε, οταν άνοιξα το θεμα ηθελα να ακούσω απόψεις άλλωστε! G29 είναι ότι τελειότερο υπάρχει σε τιμονιερα. Την έχω δουλέψει και είναι άψογη σε όλα Τετοια θελω να διαβάζω 3
DOR1K1N Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 καλοριζικη.. Ηδη εχω δηλωσει συμμετοχη σε Πανελληνιο και Παγκοσμιο Dirt Rally.. 1
petran91 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 καλοριζικη.. Ηδη εχω δηλωσει συμμετοχη σε Πανελληνιο και Παγκοσμιο Dirt Rally.. Κάτσε να έρθει πρώτα.. Δυστυχώς η αναμονή προβλέπεται μεγάλη. Αν και λέει estimated arrival 7 Feb. με DHL, κάτι μου λέει ότι θα περιμένω αρκετά παραπάνω.
yiannis_1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος μιας Logitech Driving Force GT, απλά το αναφέρω. Την πήρα και εγώ με όρεξη άπειρης οδήγησης αλλά τελικά δεν την χρησιμοποίησα όσο πίστευα. Τώρα δεν ξέρω τι σκοπό έχεις Γιατί ρε παλικάρι μου? Τόσα πρωταθληματάκια τρέχουν σε γειτονικό forum. Ειδικά σε άσφαλτο. Ψάξε λίγο για assetto corsa και rfactor 2. Αν είσαι λιγότερο σκληροπυρινικός τότε δοκιμάζεις και τα project cars και f1 2016 που είναι λίγο πιο arcade. Όσον αφορά τα τιμόνια εχω logitech g25 οπότε προτείνω logitech. Thrustmaster κοιτάς απο t300 rs και πάνω και μάλλον αξίζει μόνο η ferrari edition με alcadara και συμπλέκτη. Οι logi παίζουν με γρανάζια (μετά την g25 με περιστροφικά γρανάζια - πιο ήσυχες) οι thrust με ιμάντες πιο ήσυχες και απο τις logi με περιστροφικά γρανάζια αλλά λόγο λαστιχαρίσματος του ιμάντα πολλοί διαμαρτύρονται πως χάνεις ένα κομμάτι του FFB. Το τι είναι καλύτερο είναι υποκειμενικό... Σε high end λύσεις (τιμόνια του χιλιάρικου) χρησιμοποιούνται direct drive μοτέρ τα οποία είναι τα καλύτερα αλλά τσούζουν... Μέχρι στιγμής 3 καλόπαιδα μόνο από ολόκληρο στρατό που είμαστε είναι κάτοχοι τέτοιων χλιδάτων λύσεων. Είναι μισητοί απ' όλους τους υπόλοιπους, αλλά όλες οι μαζώξεις που γίνονται στο χώρο τους είναι πάντα sold out. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2017 από yiannis_1
evoracing Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Γιατί ρε παλικάρι μου? Τόσα πρωταθληματάκια τρέχουν σε γειτονικό forum. Ειδικά σε άσφαλτο. Ψάξε λίγο για assetto corsa και rfactor 2. Αν είσαι λιγότερο σκληροπυρινικός τότε δοκιμάζεις και τα project cars και f1 2016 που είναι λίγο πιο arcade. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ευχαριστηθεί οδήγηση. Για να παίξω ένα παιχνίδι πρέπει να προηγηθεί ένα 30λεπτο για να την ρυθμίσω. Ότι έτοιμα settings κοιτάω μόλις βάζω το παιχνίδι το τιμόνι για να το στρίψω είναι λες και οδηγάω λαντα του '56 και σε κερμπ πέφτουν τα πάντα από τα ράφια. Ή κάτι κάνω λάθος ή δεν ξέρω. Βρήκα τώρα μια ρύθμιση για το project cars ίσα ίσα για να μπορώ να ελέγξω μόνος μου το αμάξι. Άμα μου πετάξει κώλο ούτε επιστροφές έχει ούτε τίποτα. Δλδ drift σοβαρό δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα.
yiannis_1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Σιγουρα κάτι κάνεις λάθος. https://www.youtube.com/watch?v=8oYJJq-H-BQ Η gt υστερεί λίγο εν συγκρίσει με μια g25-27-29 αλλά με κανέναν τρόπο δεν είναι ανεπαρκή για να ευχαριστηθείς. Μπες the lab και ψάξε how to για το game που σε ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα