Προς το περιεχόμενο

isdn aporioula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

paidia ebala to netmode se parallhlh thira gia na einai ok kai to dhlwsa san 33600.

mexri stigmhs einai ok alla ayto pou thelw na rwtisw einai to e3hs:

parathrhsa oti douleyei se oles tis taxythtes dhl 33600 ,57600 akoma kai se 115200... exei diafores sthn taxythta an to balw stis xamhles ???kai an to balw sth 115200 yparxei kindinos na peftoun diples monades san na einai 128k h grammh???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδικα το τελευταιο αποκλειεται αν δεν εχεις 128αρα συνδεση με τον ISP.Αλλα και για τα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα... :D :D :D

ετσι ειναι οπως σου λεει ο Γιαννης.το 115200 ειναι το οριο της σειριακης γιατι στην παραληλη δεν νομιζω να το εβαλες!!δεν εχει να κανει με χρεωση ομως αυτο,εδω απο την εποχη των 14400 modems τοσο το βαζαμε....

για να ενεργοποιησεις το δευτερο καναλι θα πρεπει να πας στις ιδιοτητες του modem εκει που λεει για προχωρημενους ,επιπλεον ρυθμισεις και να δωσεις την εντολη atb0.στα 64kb η εντολη πρεπει να ειναι atb40 διαφορετικα θα σου ριχνει διπλη μοναδα :wink:

και πως διλαδη θα του ριξει διπλη μοναδα αν εχει πληρωσει τον isp για isdn 64k και το acount του αντιστοιχει με τοσο μονο?για πες μου να το κανω και εγω και ας μου ριχνει διπλες μοναδες(αν το κανει αυτο δεν θα τον αφηνει να μπει)

τα netmod ειναι σεταρισμενα για 64kb.αν αλλαξεις αυτην την ρυθμιση οπως εγραψα και ενεργοποιησεις το δευτερο καναλι και το δικτυο δεν ειναι φορτωμενο θα δει το modem οτι υπαρχει δυνατοτητα για μεγαλυτερη ταχυτητα και θα ανοιξει το δευτερο καναλι για να την εκμεταλευτει.εσυ δεν θα δεις διαφορα στην ταχυτητα αλλα οι μοναδες θα πεφτουν διπλες.στην ουσια μπερδευεται το modem και τιποτα αλλο.δεν εχει σημασια αν εχεις 64αρα η 128kb.η ζημια γινεται στον λογαριασμο του τηλεφωνου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...