Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

ηθελα να ρωτησω.

σε μια καρτα αλλαξα θερμοαγωγιμη και εχω κοψει το μικρο αυτοκολλητο που εχει η μια βιδα  ενα μικρο στρογγυλο που ειναι κολλημενο επανω.

εχω θεμα σε περιπτωση εγγυησης?

Δημοσ.

Δικλείδα ασφαλείας είναι αυτή η ταινία/αυτοκόλλητο ...οπότε κόβεται η εγγύηση σε περίπτωση δυσλειτουργίας της κάρτας από την εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.

ηθελα να ρωτησω.

σε μια καρτα αλλαξα θερμοαγωγιμη και εχω κοψει το μικρο αυτοκολλητο που εχει η μια βιδα  ενα μικρο στρογγυλο που ειναι κολλημενο επανω.

εχω θεμα σε περιπτωση εγγυησης?

σε αυτές τις περιπτώσεις που υπάρχει sticker καλό θα είναι να χρησιμοποιείς αυτό  (κάνει καλή δουλειά και δεν φαίνεται τίποτα)

Δημοσ.

1ον Δεν υπήρχε λόγος σε καινούρια κάρτα (αφού είναι σε εγγύηση) να της αλλάξεις θερμοαγώγιμη, σε περίπτωση που είχες θέμα με υπερθέρμανση (πραγματικό, εφ΄ όσον γνωρίζεις τις θερμοκρασίες που λειτουργεί η gpu σου) τότε ζητάς RMA γι αυτό υπάρχει η εγγύηση

2ον Αυτά τα αυτοκόλλητα υπάρχουν για ακριβώς αυτό τον λόγο για να βγείς εκτός εγγύησης σε περίπτωση που αιτηθείς RMA

3ον Πρέπει να είσαι καλλιτέχνης για να κατορθώσεις να εφαρμόσεις αυτοκόλλητο που έχει βγεί όπως ήταν απο το εργοστάσιο, υπάρχει και περίπτωση να είσαι απλά τυχερός και να μην πολυασχοληθούν και να σε καλύψουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...