Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα παιδια ειπαμε μην γινομαστε και τοσο τραγικοι για τις msi. Ειπαμε μπορει να μην ειναι καλη επιλογη αλλα οχι πως θα αρπαξει και φωτια. Βεβαια η συγκεκριμενη που εχει βαλει ο ts ειναι χαλια με χωρις ψυχτρα στα vrm.

Μπορείς να μου προτείνεις κάτι καλύτερο; Στα ίδια χρήματα πάντα!

Κανε στον εαυτο σου μια χαρη και δες αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html

θα ειναι το καλυτερο επιπλεον 20ευρω που ξοδεψες ποτε!!!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ επιμένω να περιμένει τους zen αν έχει άλλο μηχάνημα στην ακρη για την ώρα.

Έχω ένα λαπτοπ άλλα μην φανταστείς τίποτα τρελό ίσα ίσα παίζει το λολ τέρμα χαμηλα γραφικά και με κλειστούς ήχους.

Στο υπάρχων setup αλλαγή της mobo με αυτήν

http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P-rev-1-0.html

14 ευρώ έχει διαφορά από την msi και είναι κλάσεις ανώτερη!

Θα την προτιμήσω! 

Καλα παιδια ειπαμε μην γινομαστε και τοσο τραγικοι για τις msi. Ειπαμε μπορει να μην ειναι καλη επιλογη αλλα οχι πως θα αρπαξει και φωτια. Βεβαια η συγκεκριμενη που εχει βαλει ο ts ειναι χαλια με χωρις ψυχτρα στα vrm.

Κανε στον εαυτο σου μια χαρη και δες αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html

θα ειναι το καλυτερο επιπλεον 20ευρω που ξοδεψες ποτε!!!

Τι παραπάνω έχει αυτή από την Gigabyte; 

Δημοσ.

Μόνο εγώ πρόσεξα ότι δεν έχει υπολογιστεί η κάρτα γραφικών στο budget; Εκτός αν μου ξέφυγε κάπου στα σχόλια...

Edit:Ψηλέ μου,δεν μου ξέφυγε,θες και καρτούλα μαζί, γιατί σε αυτά που κοιτάς δεν υπάρχει onboard.

Δημοσ.

Έχω ένα λαπτοπ άλλα μην φανταστείς τίποτα τρελό ίσα ίσα παίζει το λολ τέρμα χαμηλα γραφικά και με κλειστούς ήχους.

Θα την προτιμήσω!

Τι παραπάνω έχει αυτή από την Gigabyte;

Είναι asus που είναι κορυφη για am3. Επίσης το bios της το βρίσκω κατα πολύ καλυτερο και πιο εύχρηστο. Πάντως και η gigabyte είναι καλη. Εγώ για τόσο μικρή διάφορα θα έπαιρνα την asus.
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι asus που είναι κορυφη για am3. Επίσης το bios της το βρίσκω κατα πολύ καλυτερο και πιο εύχρηστο. Πάντως και η gigabyte είναι καλη.

Εντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα :)

Μόνο εγώ πρόσεξα ότι δεν έχει υπολογιστεί η κάρτα γραφικών στο budget; Εκτός αν μου ξέφυγε κάπου στα σχόλια...

Ξέχασα να το προσθέσω έχω κάρτα γραφικών την οποία θα χρησιμοποίησω πάλι η οποία είναι Asus GeForce GTX650.

Δημοσ.

Εντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα :)

Ξέχασα να το προσθέσω έχω κάρτα γραφικών την οποία θα χρησιμοποίησω πάλι η οποία είναι Asus GeForce GTX650.

Παντως αν σε ενδιαφερει το o.c η gigabyte ειναι με 8+2 phases στα vrm εναντι 4+2 της asus που την κανει να υπερτερει στο κομματι αυτο. Βεβαια την asus την εχω δοκιμασει και δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα να σπρωξει τον fx μεχρι 4500 mhz.

Δημοσ.

Παντως αν σε ενδιαφερει το o.c η gigabyte ειναι με 8+2 phases στα vrm εναντι 4+2 της asus που την κανει να υπερτερει στο κομματι αυτο. Βεβαια την asus την εχω δοκιμασει και δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα να σπρωξει τον fx μεχρι 4500 mhz.

Δεν θα κάνω κανένα είδος o.c. ούτε στον επεξεργαστή ούτε στην κάρτα γραφικών, άλλα ευχαριστώ για την πληροφορια :) 

Δημοσ.

Αν θες να παίζεις απλά το LoL, CSGO και γενικώς ελαφριά παιχνίδια κάνε ένα οικονομικό gaming pc με την budget σύνθεση του Sheogorath που θα βρεις εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/634321-αναβάθμιση-300-ευρώ/?p=55416694

Με κόστος 230-250€ χωρίς κάρτα γραφικών αφού έχεις προς το παρόν την gtx 650.

Από AMD αυτή τη στιγμή μη κοιτάς καθόλου γιατί δεν αξίζει, αν μπορείς περιμένεις τους νέους Ryzen αλλιώς πας στην παραπάνω σύνθεση.

• Like 3
Δημοσ.

Αν θες να παίζεις απλά το LoL, CSGO και γενικώς ελαφριά παιχνίδια κάνε ένα οικονομικό gaming pc με την budget σύνθεση του Sheogorath που θα βρεις εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/634321-αναβάθμιση-300-ευρώ/?p=55416694

Με κόστος 230-250€ χωρίς κάρτα γραφικών αφού έχεις προς το παρόν την gtx 650.

Από AMD αυτή τη στιγμή μη κοιτάς καθόλου γιατί δεν αξίζει, αν μπορείς περιμένεις τους νέους Ryzen αλλιώς πας στην παραπάνω σύνθεση.

Θα περιμένω λίγο ακόμα εάν είναι να το μετανιώνω αργότερα..

Δημοσ.

Συμφωνώ σε όσα ειπώθηκαν για τις m/b.

Αλλά..

FX

2017

δηλαδή.... 

Αν θέλει ο ts ντε και καλά amd ας περιμένει τους zen που τους περιμένουμε με διαθεσιμότητα στα καταστήματα

εντός τριμήνου - Πάσχα. Διαφορετικά μπορεί να τσεκάρει τον g4560.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ σε όσα ειπώθηκαν για τις m/b.

Αλλά..

FX

2017

δηλαδή.... 

Αν θέλει ο ts ντε και καλά amd ας περιμένει τους zen που τους περιμένουμε με διαθεσιμότητα στα καταστήματα

εντός τριμήνου - Πάσχα. Διαφορετικά μπορεί να τσεκάρει τον g4560.

Θέλεις να μου πεις ότι οι AMD δεν είναι καλοί επεξεργαστές; Εγώ για Casual Gaming το θέλω το PC.

Δημοσ.

Θέλεις να μου πεις ότι οι AMD δεν είναι καλοί επεξεργαστές; Εγώ για Casual Gaming το θέλω το PC.

Δεν ξέρω αν είσαι troll που ψάχνεται για versus.

Δεν έχω υπο/εννοήσει πουθενά τίποτα τέτοιο.

Οι fx είναι επξεργαστές 3-4ετίας και δεν μπορούν να συγκριθούν

επί ίσοις όροις με τους σημερινούς (intel, τι να κάνω μόνο η Intel έχει σημερινούς)

Για ότι και να θέλεις το pc, είτε περιμένεις τους zen είτε ψωνίζεις από kaby/sky lake.

Οι fx είναι εκτός αγοράς.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είσαι troll που ψάχνεται για versus.

Δεν έχω υπο/εννοήσει πουθενά τίποτα τέτοιο.

Οι fx είναι επξεργαστές 3-4ετίας και δεν μπορούν να συγκριθούν

επί ίσοις όροις με τους σημερινούς (intel, τι να κάνω μόνο η Intel έχει σημερινούς)

Για ότι και να θέλεις το pc, είτε περιμένεις τους zen είτε ψωνίζεις από kaby/sky lake.

Οι fx είναι εκτός αγοράς.

Απλά δεν γνωρίζω τόσο πολύ τις τεχνολογίες και ρωτάω εάν είναι κακό το σταματάω. Πάντως εμένα με εξέπληξαν οι ταχύτητες των AMD για αυτό τους προτίμησα. Τώρα εάν δεν είναι καλοί εσύ και οι υπόλοιποι εδώ μέσα το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα. Απλά θέλω να μου εξηγήσεις γιατί οι Intel είναι καλύτεροι από των συγκεκριμένο AMD διότι αυτός έχει και 8 πυρήνες και 4ghz. Εάν είμαι λάθος συγγνώμη άλλα τώρα άρχισα να ασχολούμαι με PC Building

Δημοσ.

Απλά δεν γνωρίζω τόσο πολύ τις τεχνολογίες και ρωτάω εάν είναι κακό το σταματάω. Πάντως εμένα με εξέπληξαν οι ταχύτητες των AMD για αυτό τους προτίμησα. Τώρα εάν δεν είναι καλοί εσύ και οι υπόλοιποι εδώ μέσα το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα. Απλά θέλω να μου εξηγήσεις γιατί οι Intel είναι καλύτεροι από των συγκεκριμένο AMD διότι αυτός έχει και 8 πυρήνες και 4ghz. Εάν είμαι λάθος συγγνώμη άλλα τώρα άρχισα να ασχολούμαι με PC Building

Google is your friend. Δεν γίνεται να σου εξηγήσουμε εδώ πέρα τις διαφορές στις αρχιτεκτονικές CPU. Αν μπορείς περίμενε να βγούν οι Zen.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...