Προς το περιεχόμενο

lenovo zuk z2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχει αγοράσει κάποιος το lenovo zuk z2 από κίνα; μπορεί να μου πει εντυπώσεις; ρωτάω αν θα έχω θέμα με την κινέζικη ρομ και αν θα χρειαστεί να την αλλάξω ευχαριστώ  

Δημοσ.

έχει αγοράσει κάποιος το lenovo zuk z2 από κίνα; μπορεί να μου πει εντυπώσεις; ρωτάω αν θα έχω θέμα με την κινέζικη ρομ και αν θα χρειαστεί να την αλλάξω ευχαριστώ

http://www.insomnia.gr/topic/634400-150-170-zuk-z2-vs-xiaomi-redmi-pro/?do=findComment&comment=55419770
Δημοσ.

Εγω το εχω περιπου 1 μηνα.Ισως ημουν τυχερος γιατι με τη ρομ που ηρθε δεν αντιμετωπισα προβλημα με το play store που εχει αναφερει..πολλοι ομως εχουν προβληματα και θα σε συμβουλευα αν δεν εισαι ετοιμος να το πειραξεις καλυτερα να μην το παρεις..κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο..

Δημοσ.

Εγω το εχω περιπου 1 μηνα.Ισως ημουν τυχερος γιατι με τη ρομ που ηρθε δεν αντιμετωπισα προβλημα με το play store που εχει αναφερει..πολλοι ομως εχουν προβληματα και θα σε συμβουλευα αν δεν εισαι ετοιμος να το πειραξεις καλυτερα να μην το παρεις..κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο..

ειμαι αναμεσα και στο xiaomi redmi 4 αλλα λογικα και σε αυτο θα πρεπει να του αλλαξω ρομ αλλα ισως ειναι πιο ευκολο δεν ξερω κατα ποσο θα βρω ρομ για το zuk αυτο ειναι το θεμα μου

Δημοσ.

Μήπως να κοιτάξεις το redmi 4 prime από την Ευρωπαϊκή Αποθήκη του vickmall.Δεν ξέρω πόσο το βρίσκεις το zuk και αν είναι μεγάληη διαφορά στην τιμή. Πάντως το prime αξίζει.

Εγώ πάλι το απλό 4αρι πήρα έναντι του prime. Αλλά αφού είδα ότι το zuk έχει 4 ραμ και fhd σου είπα το prime.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...