Tribal21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά,έχω τον amd 960T ξεκλειδωμένο σε 6χ. Μπορώ να τον κάνω τράμπα με έναν fx6300. Αξίζει ή να μην μπω καν στην διαδικασία? το pc μου είναι αυτό της υπογραφής μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Σε τι ρολόγια τον έχεις τον x6 τώρα ;
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ο phenom είναι ήδη καλύτερος απο τον 6300. Σωστός, δεν αξίζει η αλλαγή σε FX. Μόνο αν μπορείς να τον ανεβάσεις στα 4.5 που ο phenom δεν μπορεί να ακολουθήσει, αλλά δεν αξίζει τον κόπο κατα την γνώμη μου.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μόνο αν βρει κάναν μετάχειρο 8350 στο 100αρι αξίζει, σαν αναβάθμιση θα δει διαφορά !
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Για μένα αξίζει να πάς στον FX-6300. Θα δείς διαφορά, είναι πιο σύγχρονος.
Tribal21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Σε τι ρολόγια τον έχεις τον x6 τώρα ; Stock τον έχω! δεν είμαι και πολύ του oc Να μην ασχοληθώ δηλαδή,ε?
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ειναι σιγουρα καλυτερος, θα δεις μια καποια διαφορα αλλα το θεμα ειναι τι θα δωσεις γι αυτον. Αν τον εβρισκες κανα 60-70 μεταχειρισμενο οκ καπως αξιζει. Για να τον παρεις καινουργιο οχι κατσε οπως εισαι..
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Stock τον έχω! δεν είμαι και πολύ του oc Να μην ασχοληθώ δηλαδή,ε? Σε στοκ-στοκ καταστάσεις, ο FX είναι (λίγο) καλύτερος. 1
Whitefanged Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα δεις καμία διαφορά (στο gaming) από τον εξαπύρηνο phenom στον εξαπύρηνο piledriver. Τίποτα, καμία και πουθενά. Είχα εξαπύρηνο phenom, bulldozer και piledriver και ήταν ολόιδιοι στο gaming. Χοντρικά στο mp τον πίνανε εξίσου (ο pd λίγο λιγότερο) και στο sp ήταν εξίσου καλοί (σπανιότερα κακοί - συνήθως σε strategy) Αν έχεις τη δυνατότητα να πουλήσεις τον x4 σαν x6 δηλαδή 45-50 και να αγοράσεις τον 6300 - 6350 κάτω από 80 κάντο. Αν η διαφορά είναι μεγαλύτερη άστο. Με όλο το σεβασμό στους προλαλήσαντες διαφωνούντες.
Tribal21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οι απόψεις απότι βλέπω διίστανται Ούτε σε gaming,ούτε σε προγράμματα θα δω διαφορά(ήχου-video)? Δεν το σκέφτομαι για αγορά αλλά ανταλλαγή με το pc της κοπέλας μου,που δεν το πολύ δουλεύει γιατί πήρε λάπτοπ. Παρόλα αυτά δεν θα ήθελα να κάνω την ανταλλαγή αν δεν υπάρχει ουσιώδης διαφορά! Αλλιώς πάω σε αγορά 8320 αλλά βλέπω ότι είναι ακριβοί ακόμα και μεταχειρισμένοι και δυστυχώς δεν παίζουν φράγκα!
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οι απόψεις απότι βλέπω διίστανται Ούτε σε gaming,ούτε σε προγράμματα θα δω διαφορά(ήχου-video)? Δεν το σκέφτομαι για αγορά αλλά ανταλλαγή με το pc της κοπέλας μου,που δεν το πολύ δουλεύει γιατί πήρε λάπτοπ. Παρόλα αυτά δεν θα ήθελα να κάνω την ανταλλαγή αν δεν υπάρχει ουσιώδης διαφορά! Αλλιώς πάω σε αγορά 8320 αλλά βλέπω ότι είναι ακριβοί ακόμα και μεταχειρισμένοι και δυστυχώς δεν παίζουν φράγκα! Στο gaming θα δεις διαφορά. Όχι μεγάλη αλλά θα δείς. Δες εδώ σύγκριση FX-6300 vs 1090T που είναι καλύτερος απο το δικό σου: http://www.anandtech.com/bench/product/699?vs=146 Δες το gaming. Υπάρχει σαφής διαφορά υπέρ του FX-6300.
Whitefanged Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Κακώς οι απόψεις διίστανται.... η συζήτηση αφορά επεξεργαστές που κυκλοφορούν χρόνια και θα έπρεπε να είναι κοινός τόπος οι επιδόσεις/διαφορές τους.... Στο gaming σου απάντησα, σε προγράμματα video (υποθέτω και ήχου/δεν έχω ιδέα) υπερέχει ο 6300 αλλά μην περιμένεις μεγάλη διαφορά ειδικά χωρίς oc. Αφού τον έχεις διαθέσιμο κάνε την τράμπα και δες αν σε εξυπηρετεί περισσσότερο... Είναι πολύ απλούστερο από το να μπαλατζάρεις ανάμεσα σε διφορούμενες απόψεις. Νόμιζα ότι θα προβείς σε αγορά, εφόσων δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι, εκτιμώ ότι η κατάσταση είναι απλούστερη και δεν χρειάζεται να μπερδεύεσσαι χωρίς λόγο.... Σχετικά με τον 8320 μιας και δεν θες να ασχοληθείς με oc άστον στην άκρη. Δες το gaming. Υπάρχει σαφής διαφορά υπέρ του FX-6300. Σε 1680x1050.. και οι όποιες διαφορές μετά το playable zone των 60... Όχι μόνο σαφής δεν είναι η διαφορά, αλλά βάζω και στοίχημα για το ποιος μπορεί να τους ξεχωρίσει (με το μάτι) σε 1080p. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2017 από Whitefanged
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Κακώς οι απόψεις διίστανται.... η συζήτηση αφορά επεξεργαστές που κυκλοφορούν χρόνια και θα έπρεπε να είναι κοινός τόπος οι επιδόσεις/διαφορές τους.... Στο gaming σου απάντησα, σε προγράμματα video (υποθέτω και ήχου/δεν έχω ιδέα) υπερέχει ο 6300 αλλά μην περιμένεις μεγάλη διαφορά ειδικά χωρίς oc. Αφού τον έχεις διαθέσιμο κάνε την τράμπα και δεν αν σε εξυπηρετεί περισσσότερο... Είναι πολύ απλούστερο από το να μπαλατζάρεις ανάμεσα σε διφορούμενες απόψεις. Νόμιζα ότι θα προβείς σε αγορά, εφόσων δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι εκτιμώ ότι η κατάσταση είναι απλούστερη και δεν χρειάζεται να μπερδεύεσσαι χωρίς λόγο.... Σχετικά με τον 8320 μιας και δεν θες να ασχχοληθείς με oc άστον στην άκρη. Σε 1680x1050.. και οι όποιες διαφορές μετά το playable zone των 60... Όχι μόνο σαφής δεν είναι η διαφορά, αλλά βάζω και στοίχημα για το ποιος μπορεί να τους ξεχωρίσει (με το μάτι) σε 1080p. Με αυτό το σκεπτικό αυτοι οι 2 είναι ίδιοι μιας και ήδη έχουν ξεπεράσει και οι 2 τα 60 καρέ http://www.anandtech.com/bench/product/698?vs=551 Με τον FX-6300 θα έχει λιγότερα frame drops συν του ότι υποστηρίζει περισσότερα σετ εντολών.
Whitefanged Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Με αυτό το σκεπτικό αυτοι οι 2 είναι ίδιοι μιας και ήδη έχουν ξεπεράσει και οι 2 τα 60 καρέ http://www.anandtech.com/bench/product/698?vs=551 +1 Με τον FX-6300 θα έχει λιγότερα frame drops συν του ότι υποστηρίζει περισσότερα σετ εντολών. Πραφανώς και o 6300 είναι καλύτερος επεξεργαστής από τον x6. Δεν νομίζω ότι συζητάμε αυτό. Τα framedrops του 6300 είναι ούτως ή άλλως φριχτά (σε mp, για sp όχι τόσο).. οκ του phenom μπορεί να είναι συχνότερα... (Βέβαια με 1600 μνήμες κονταίνει η διαφορά των framedrops ανάμεσα στους δύο) Εφόσων τον έχει διαθέσιμο τσάμπα ας κάνει την τράμπα και βλέπει... Εγώ νόμιζα ότι θέλει να τον αγοράσει και το να δώσει λεφτά είναι μη λογικό για τους λόγους που περιγράφω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα