Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To προβλημα ειναι το εξης:

Απο την μια χρειαζεται πολλους τιτλους για να πουλησει αρχικα η κονσολα,να το δουν οι 3party και να γραψουν/εκδοσουν κι αυτοι παιχνιδια.Ομως αν απο την αρχη τα βγαλει,δεν θα εχει στρωτη ροη και παλι θα εχει προβλημα.

Περα απο το ζελτα το οποιο ειναι παρα πολυ καλο (αλλα απλα δεν το εχω με τα adventure και δεν θα το παρω) και το mario kart  (το οποιο ειναι ομως ιδιο με του wii u) και πανω κατω ειναι ιδια εμπειρια με ολα τα καρτ (και μ αρεσουν πολυ-πολυ) δεν βρισκο λογο αγορα πριν τα χριστουγεννα του 2017.

Τωρα!!Αν σκεφτουν ολοι ετσι και περιμενουν μεχρι 2017 ελοχευει ο κινδυνος να αποτραβηχτουν -δεδομενων των πωλησεων οι 3d party  και παλι και η νιντεντο και εμεις.

Ως κατοχος wii u με πολλα διαμαντακια σε πολυ καλες τιμες πλεον 22-25 ευρω,δεν βρισκω λογο αγορας ακομη.Αντιστεκομαι ακομη.Τ

Το πιο εξυπνο θα ηταν estore  με snes & gamecube & wii ( & wii u games) αρχικα ωστε να εχει να παιξει (και να ξαναπουλησει η νιντεντο).Ακομη αν ειχε οικοσυστημα ενιαιο να μπορεις να παιζεις παντου τους τιτλους που θα εχεις αγορασει 1 φορα,τοτε θα ηταν  φοβερη κινηση.

Ωρες -ωρες σκεφτομαι:δωσε το σχεδιασμο στην nvidia και το marketing στην apple,στρωσου για δικους σου τιτλους και απλα κατσε να εισπραξεις.Για εμενα το  wii u τωρα valuew for money  αγορα (για μεταχειρισμενο)!!!!Και αλλο ενα:Gamecube & Wii U  οι πιο αδικημενες κονσολες βασει των παιχνιδιων που ειχαν (ειδικα το πρωτο διαμαντακια αλλα επεσε στη λαιλαπα Ps1).

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως αν δεν  eixa  wii u θα το επαιρνα day-one.Οσο πιο νωρις παρεις μια κονσολα τοσο πιο πολυ την χαιρεσαι κι ας την παρουν οι αλλοι 50 ε πιο φτηνα σε ενα χρονο.Θα εχεις χαρει τοσο καιρο.Οσοι βεβαια εχουν 3ds & wii u  ειναι καλυμενοι για καιρο.

Δημοσ.

Και μην ξεχνατε οτι η Ν θελει να πουλησει ως δευτερη κονσολα κι οχι ως πρωτη.Οι φαν βεβαια θα την παρουν ως πρωτοι.

Ποσοι δεν ειχαν PS3 & WII η' Χbox 360 & wii στην προ-προηγουμενη γενια.

Δημοσ.

Βλεπω εχουνε μαζευτει πολυ αναλυτες στα σχολια και ξερουνε το τι ακριβως θα γινει. Αφηστε να κυκλοφορησει η κονσολα πρωτα και μετα μιληστε για το πως πηγαινει η κατασταση.

Οσον αφορα για τους PCαδες παραπανω που βλεπω αυτην γαμ*** υπερηφανεια για το τι μπορουνε να κανουνε με τα pc κ.α. Που σκατε του κοσμου τα λεφτα για να χτισετε τον πυργο και φτανετε σε ενα σημειο να μην υπαρχουν λεφτα για να αγορασεις ενα παιχνιδι λες εχουμε τα τορρεντ και κανουμε την δουλεια μας απο εκει η περιμενοντας ενα Steam να ριξει τις τιμες σε κανα 6μηνο. Αυτα τα πραγματα τα βλεπω απο φιλους και γυρω.

1)Σε αρθρο με τιτλο ''Θα πουλησει τελικα το Nintendo Switch'' τι ακριβως σχολια περιμενες να δεις?

2)Και στις κονσολες στην Ελλαδα  μονο αθλητικα και Cod πωλουνται, και αγοραζουν ολοκληρη κονσολα για αυτα.Δεν ειδα αναλογα σχολια...

• Like 6
Δημοσ.

Όπως έχω όλες τις κονσολες της nintendo έτσι θα πάρω κ αυτήν αλλά σε κάνα χρονο.. θεωρώ πολλά τα 340 + 60 κάνα παοχνιδι.

Δημοσ.

Γιαυτο το λογο γουσταρω την nintendo που λετε μερικοι μερικοι οτι δεν συγκρίνεται με ps4,xbox και pc.

Αλλη φαση το ενα,αλλο τ αλλο.

Ουτε εισαι μωρο αν παιζεις mario και ουτε γ***** αν παιζεις gta.

Και γω εχω λιωσει με τα κλασικα(gta,cod,pro)αλλα ρε παιδια χαλαρωστε λιγο.

Αμα δεν εχεις μεγαλωσει με nintendo δεν γνωριζεις τελος.

Και μη νομίζετε οτι η nintendo ειναι χαζη και δεν ξερει τι βγαζει!

Δημοσ.

Και γω εχω λιωσει με τα κλασικα(gta,cod,pro)

Ποτε θα μαθει αραγε ο μεσος Ελληνας οτι υπαρχουν τοσα παιχνιδια περα του pro,cod και gta αναρωτιεμαι....

Και μη νομίζετε οτι η nintendo ειναι χαζη και δεν ξερει τι βγαζει!

Τα ιδια γραφονταν και στην κυκλοφορια του wii U και ειδαμε τα αποτελεσματα....

• Like 1
Δημοσ.

Για οσους λενε οτι η Nintendo δεν ενδιαφέρεται για επιδόσεις, κλπ.

Πολυ καλο video! Μας τα ειχε κανει τσουρεκια με τα 64bit δυναμης του N64!

• Like 5
Δημοσ.

(Δε διάβασα όλα τα σχόλια, μόνο λίγα στην αρχή).

Ένα λάθος που κάνει πολύς κόσμος πολύ συχνά -- και γω το έχω κάνει πάμπολλες φορές -- είναι πως κρίνει ένα προϊόν σα να απευθύνεται στον ίδιο. Αυτό είναι μια χαρά αν θες να αποφασίσεις αν εσύ θα αγοράσεις το προϊόν. Είναι τελείως λάθος να σκέφτεσαι με τα δικά σου κριτήρια όταν προσπαθείς να μαντέψεις αν το προϊόν θα πουλήσει.

Μερικές φορές κάτι γίνεται και σε αναγκάζει να σκεφτείς όχι με τα δικά σου μάτια και το καταλαβαίνεις αυτό καλύτερα. Στην προκειμένη, ποτέ δεν είχα οτιδήποτε Nintendo και ποτέ δεν ήμουν "fanboy", αλλά τώρα που σκέφτομαι να πάρω κονσόλα για.... γκουχ γκουχ... για τα παιδιά, μαντέψτε αν με απασχολεί πόσα fps θα βγάζει σε τι ανάλυση και αν θα βγει το επόμενο Dark Souls για το Switch.

• Like 3
Δημοσ.

φυσικα γιατι το ταμπλετ εχει παιχνιδια οπως αυτα της nintendo ή επειδη το ταμπλετ εχει physical buttons

τελοσπαντων το αφηνω εδω γιατι εχεις οντως ενα θεμα στο να συνεννοηθεις με τον υπολοιπο κοσμο οπως προειπε και ο φιλος σε προηγουμενο ποστ

Γιατι Mario δεν θα βγει στο android? Γιατι Pokemon δεν βγηκε στο Αndroid? Γιατι στο android δεν υπαρχουν εναλλακτικα ομορφα παιχνιδακια να περασεις ευχαριστα την ωρα σου? Δηλαδη η χαρα του gaming ειναι ολη συσσωρευμενη πισω απο το ονομα Nintendo?

Εν τελη καταλαβαινω αυτο που λες. Και οπως ειπα και σε προηγουμενο post δεν ειναι κακο η Nintendo να θελει να βγαλλει δικια της κονσολα για τα δικα της παιχνιδια. Ειναι και λογικο και θεμιτο. Αλλα αξιζει για αυτο να δωσεις 350 ευρω? Κυριως οταν στα ιδια λεφτα ο αλλος σου δινει τον ουρανο με τα αστρα? Εκει ειναι η ερωτηση.

Δεν εχω κανενα προβλημα συννενοησης. Απλα εσεις επιμενετε λες και θα παρετε μετοχες. Εγω να στο πω και αλλιως μακαρι να παει καλα. Δεν εχω καποιον λογο να θελω να αποτυχει. Ισα ισα. Οι εναλλακτηκες δεν εβλαψαν κανεναν. Αλλα οταν το Thread με ρωταει την γνωμη μου αν θα παει καλα λεω την γνωμη μου και παραθετω και λογικα επιχειρηματα του ναι η οχι και γιατι. Δεν ειμαι μεντιουμ να ξερω αν σαρωσει. Απλα κανω μερικες λογικες σκεψεις και υποθεσεις. Τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω απο την δικια μου οπτικη. Αν δεν σου αρεσουν, μπορεις να τις αγνοησεις. Δεν σε πηρα με το στανιο να σε πεισω πως αυτο που λεω εγω.

Σιγουρα η γνωμη μου δεν θα αρεσει σε ολους αλλα δεξου την ως μια διαφορετικη αποψη απο την στιγμη που αφιερωσα και 2 ωρες απο την ζωη μου να σου εξηγησω τους λογους

• Like 4
Δημοσ.

Ποτε θα μαθει αραγε ο μεσος Ελληνας οτι υπαρχουν τοσα παιχνιδια περα του pro,cod και gta αναρωτιεμαι....

Τα ιδια γραφονταν και στην κυκλοφορια του wii U και ειδαμε τα αποτελεσματα....

1)Ενα παράδειγμα εδωσα αν διαβασες...αλλα μαλλον δεν καταλαβες

2)Αλλο το wii u και αλλο το switch

Δημοσ.

Ενα κλασικο φαινομενο ειναι οτι,τα αρνητικα σχολια για οποιαδηποτε κονσολα της nintendo γινονται απο ατομα που ειτε δεν ειχαν-εχουν ποτε παρει κανενα προιον και φυσικα δεν σκοπευουν να παρουν.

Συμφωνώ απόλυτα. Οι κονσόλες της nintendo είναι για τους λίγους εκλεκτούς νοσταλγούς της εταιρείας που θα πληρώσουν 300€ το 2017 για hardware του 2008. Αυτούς που αγόρασαν και το wii U. Παραδόξως, οι μέτοχοι δεν έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις "ελιτίστικες" πωλήσεις.

Αυτοί που αγοράζουν τις κονσόλες τις nintendo δεν θα κολλήσουν ούτε στο πιξέλιασμα, ούτε στο ότι αυτό το πιξέλιασμα κοστίζει 300€. Ούτε στο ότι το πιξέλιασμα αποτρέπει third party developers να συμπληρώσουν τα μετρημένα στα δάχτυλα διαμάντια με δικά τους παιχνίδια.

http://wccftech.com/switch-underpowered-third-party-support/

Titanfall 2 Designer: Switch Is So Underpowered Third Party Support Will Be No Different Than Wii U

Άμα σε ενδιαφέρουν οι casual και οι νοσταλγοί του παρελθόντος, τότε πας για πρωτοτυπία σε χαμηλή τιμή. Αν πουλάς σε υψηλή τιμή πρέπει να προσφέρεις καλό hardware ικανό να υποστηρίζει ότι υποστηρίζουν και οι ανταγωνιστές σου, έστω και λίγο πιο κάτω για να έχεις και συ τα ιδια multiplatform + τα δικά σου.

• Like 3
Δημοσ.

Με τέτοιες τιμές ούτε με σφαίρες. Εδώ δεν πουλάνε κινητά πλέον και στις κονσόλες γίνεται ένας χαμός με συνεχόμενες προσφορές μπας και ανεβάσουν την αγορά...

Ποιος ασχολείται ακόμη με τέτοια; Ότι καπνίσει στον κάθε βλάκα, με τιμές τύπου όσο γουστάρω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...