Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή κατηγορία. Εχω το παιχνίδι the sims 3 σε cd για τον υπολογιστή. Το βρήκα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό στο συρτάρι μου. Από την πλευρά που το "διαβαζει" ο υπολογιστής είναι άθλια η κατάσταση του. Δεν έχει γρατζουνιές αλλά είναι πολύ βρώμικο. Πως μπορώ να το καθαρίσω χωρίς να του βάλω κάτι που να το χαλάσει;; Δοκίμασα με ένα υγρό που έχω για οθόνες υπολογιστή κ τηλεόρασης και δεν καθάρισε.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκιμασα μόνο με νερο, με σαπούνι και με οδοντόκρεμα και δεν καθάρισε καθόλου!!!!!

Δημοσ.

δοκίμασε με βαμβάκι και οινόπνευμα ή καθαρή βενζίνη

μπορείς να δοκιμάσεις και ζεστο νερό με σαπούνι.

καλύτερα μην ξανά βάλεις οδοντόκρεμα

με δίκη σου ευθύνη πάντα. δεν ξερω αν κανει. βασικά με οινόπνευμα εχω καθαρίσει cd.

Δημοσ.

Δεν θα αντεξει το δισκακι για πολυ με φθορες ,ειτε θα χαλασει κεφαλη της συσκευης καποια στιγμη .Γι'αυτο το αντιγραφουμε ,ενας λογος που βγηκαν τα αντγραφικα.

Δημοσ.

Δεν θα αντεξει το δισκακι για πολυ με φθορες ,ειτε θα χαλασει κεφαλη της συσκευης καποια στιγμη .Γι'αυτο το αντιγραφουμε ,ενας λογος που βγηκαν τα αντγραφικα.

Είναι γνήσιο το cd αγορασμένο!! Δεν μπορώ να το αντιγράψω αλλου.....

δοκίμασε με βαμβάκι και οινόπνευμα ή καθαρή βενζίνη

μπορείς να δοκιμάσεις και ζεστο νερό με σαπούνι.

καλύτερα μην ξανά βάλεις οδοντόκρεμα

με δίκη σου ευθύνη πάντα. δεν ξερω αν κανει. βασικά με οινόπνευμα εχω καθαρίσει cd.

νερό και σαπούνι δοκίμασα και δεν καθάρισε... Βενζίνη και οινόπνευμα μου φαίνεται πολύ ακραίο... :D
Δημοσ.

wd40 και απαλό τρίψιμο με ενα πανί και μετα οινόπνευμα για να καθαρίσεις το wd40 και οτι έμεινε. 

το οινόπνευμα δεν ειναι ακραίο το εχω κανει σε cd απλα και καθάρισμα απο σκόνες.

ετσι κι αλλιως ειναι άχρηστο τωρα το cd

Δημοσ.

wd40 και απαλό τρίψιμο με ενα πανί και μετα οινόπνευμα για να καθαρίσεις το wd40 και οτι έμεινε. 

το οινόπνευμα δεν ειναι ακραίο το εχω κανει σε cd απλα και καθάρισμα απο σκόνες.

ετσι κι αλλιως ειναι άχρηστο τωρα το cd

wd40 τι είναι;

Δημοσ.

Ενα αντιστατικο καθαριστικο σπρευ....το πουλουν σε μαγαζια με ηλεκτρονικα ειδη θαρρω! :-D

Δοκιμασα ένα ειδικό σπρέι που είναι για οθόνες αλλά δεν έγινε κατι... Μπορει να λέμε το ίδιο!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενα αντιστατικο καθαριστικο σπρευ....το πουλουν σε μαγαζια με ηλεκτρονικα ειδη θαρρω! :-D

Καμία σχέση  :D

Δοκιμασα ένα ειδικό σπρέι που είναι για οθόνες αλλά δεν έγινε κατι... Μπορει να λέμε το ίδιο!

Και... όχι δε λέτε... Καμία σχέση  :P

Btw τα καταστήματα seven έχουν μηχάνημα που καθαρίζουν οπτικά μέσα με χρέωση περίπου 2€.

• Like 1
Δημοσ.

wd 40 = water dispenser 40.

απομακρύνει την υγρασία και λιπαίνει. δε σου κάνει. το cd θα το καθαρίσεις με οινόπνευμα και αφού καθαρίσει καλά θα το περάσεις ένα ΄χερι με βρεγμένη χαρτοπετσέτα. μην το φοβασαι , δε θα πάθει το οτιδήποτε ο δίσκος. 

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει ένα υγρό που χρησιμοποιείται για γυάλισμα πλαστικών. μέχρι και στα αυτοκίνητα στα τζαμάκια των φώτων τα βάζουν. έχω πάρει ένα τέτοιο και το χρησιμοποιήσα σε cd παλιά παιχνιδιών και είδα τεράστια βελτίωση. εννοείτε στις χοντρές γρατζουνιές δεν κάνει τπτ. πουλάνε και στο skroutz. βάλε αυτόν τον τίτλο: Καθαριστική Πάστα CD MediaRange 5g . εγώ είχα πάρει κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι κάρτα. μεγάλο  μπουκαλάκι στα 10euro κάπου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...