Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κάποια φάση βγάζει τον χαρακτηριστικό ήχο και σα να μην συμβαίνει τίποτα αδειάζει τη ροχάλα κάτω και μετα την πατάει με το ποδι του και την απλώνει στο πάτωμα... :wacko:

Godamn  δεν ξαναμπαίνω σ' αυτό το θρεντ

• Like 2
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παίδες το καλλίτερο είναι όταν κλείνουν το ένα ρουθούνι και φυσούν με δύναμη από το άλλο. καπάκι κλείνουν το ρουθούνι που μόλις ξεβούλωσαν και φυσούν με δύναμη και το άλλο. 

από τα χειρότερα που έχω δει μπροστά μου , είναι το χαρακτηριστικό χρρρρρ από το λαιμό - μύτη και φτύσιμο μέσα σε φάκελο που κρατουσε στα χέρια. όλα αυτά σε τίγκα από κόσμο αμαξοστοιχία. ούτε καν έξω στο δρόμο  και επίσης χέσ.... σε κοινή θέα σε στάση πίσω από λεωφορείο.

• Super Moderators
Δημοσ.

παίδες το καλλίτερο είναι όταν κλείνουν το ένα ρουθούνι και φυσούν με δύναμη από το άλλο. καπάκι κλείνουν το ρουθούνι που μόλις ξεβούλωσαν και φυσούν με δύναμη και το άλλο.

Missile launch sequence detected!

Συνήθως το βλέπουμε στην TV αυτό, μπάλα...

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, γιατί το κάνουν αυτό; Σπίτι τους έτσι κανουν; Μιλώ για τον χαρακτηριστικό ήχο και συνακόλουθο φτύσιμο στο πεζοδρόμιο.... Είναι κάποιου είδος επίδειξης; Ή μαγκιάς; Γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι νιώθουν και περηφάνια για αυτό που κάνουν... εξ ου και η προσπάθειά τους να τους ακούσουμε όλοι σε ακτίνα 1χλμ...

θέλεις να σου πω το καλύτερο;

Αυτοί μετά μιλάνε για το μπουρδέλο κράτος, για το μπουρδέλο δημόσιο, για το μπουρδέλο οτιδήποτε. [μα αυτοί είναι μπουρδέλο]

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...