Θεkλα Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με τις τουαλέτες ανά 100 μέτρα δεν το είδα στην Ζυρίχη... είδα πάντως 3-4 τουρίστες στην σειρά να κατουράνε σε στενό σοκάκι στο κέντρο της πόλης και να σχηματίζουν μικρό ρυάκι, λολ. Το καλό είναι ότι τις επόμενες 1-2 μέρες τα έκαναν όλα λαμπίκο τα μηχανήματα καθαρισμού του δήμου. Καμία σχέση με το (μόνιμο) σκουπιδαριό της Αθήνας. Αυτό με τις τουαλέτες δεν παίζει πουθενά βασικά. Και το ρυακι είναι στάνταρ. Οπως και τα μηχανήματα καθαρισμού - κάθε μέρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πάνε παντού. 1
insomnia888 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω σε ποια πόλη αναφέρεσαι πάντως Γενεύη, κάτω από τον κεντρικό σταθμό η μυρωδία ήταν χειρότερη από Ομονοια / Βικτώρια κλπ. Αν πάλι λες για το φεστιβάλ του καλοκαιριού, ναι - εκεί έχουν τουαλέτες. Γερμανόφωνη, Zurich, St.Gallen, Frauenfeld και μικρότερες πόλεις. Οι γαλλόφωνοι είναι "γαλλοι" σε θέματα υγιεινής
volos27 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 κ θα φτυνουμε κ θα κατουραμε στους δρομους κ πολλα σκουπιδια θα εχουμε γιατι αγοραζουμε οτι να ναι κ ας μην υπαρχει μια κ στα μπουζουκια θα πηγαινουμε μεχρι το πρωι κ μια ζωη θα χρωσταμε 1
bedazzled Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με τους Γάλλους είναι γνωστό στερεότυπο (όπως και η προέλευση των αρωμάτων). 1
insomnia888 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αυτό με τους Γάλλους είναι γνωστό στερεότυπο (όπως και η προέλευση των αρωμάτων). eau de toilette, νερό τουαλέτας 1
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 κ θα φτυνουμε κ θα κατουραμε στους δρομους κ πολλα σκουπιδια θα εχουμε γιατι αγοραζουμε οτι να ναι κ ας μην υπαρχει μια κ στα μπουζουκια θα πηγαινουμε μεχρι το πρωι κ μια ζωη θα χρωσταμε Δίνεις όραμα! 1
Big Boss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 σαπίλα και ξεφτίλα τελειώς ούτε τα γουρούνια δεν το κάνουν αυτό
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Γενεύη, κάτω από τον κεντρικό σταθμό η μυρωδία ήταν χειρότερη από Ομονοια / Βικτώρια κλπ. Από τη Γενεύη δεν το περίμενα, έχω πάθει ελβετικό σοκ. ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Τόσοι συχνάζουν εδώ
palawiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Θυμήθηκα τώρα.....αρχές Δεκέμβρη πηγαίναμε με φίλο μου σε έκθεση αυτοκινήτων,Γερμανία.Για κακή μας τύχη πέσαμε σε πολύωρο μποτιλιάρισμα.Βγαίνοντας από το μποτιλιάρισμα με έπιασε το ψιλό και έντονο κιόλας.Του λέω στο πρώτο παρκινγκ που θα βρω σταματάω,δεν αντέχω.Βρίσκω ένα χωρίς τουαλέτες,αλλά μέσα είχε αστυνομία που έγραφαν κάποιους οδηγούς,και το κατούρημα φυσικά απαγορευόταν.Στα .....μου λέω,σταματάω,λέω του αστυνόμου δεν αντέχω....θα τα κάνω πάνω μου κτλ.Κανένα πρόβλημα μου λέει ο τύπος.Μόνο φρόντισε να είσαι λίγο κρυμμένος....και όχι εδώ μπροστά,λίγο παραδίπλα.Άιντε και εγώ....αυτοί γράφανε τους άλλους και εγώ λίγο δίπλα τους για κατούρημα. 1
bedazzled Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Θυμήθηκα τώρα.....αρχές Δεκέμβρη πηγαίναμε με φίλο μου σε έκθεση αυτοκινήτων,Γερμανία. Για κακή μας τύχη πέσαμε σε πολύωρο μποτιλιάρισμα.Βγαίνοντας από το μποτιλιάρισμα με έπιασε το ψιλό και έντονο κιόλας.Του λέω στο πρώτο παρκινγκ που θα βρω σταματάω,δεν αντέχω. Βρίσκω ένα χωρίς τουαλέτες,αλλά μέσα είχε αστυνομία που έγραφαν κάποιους οδηγούς,και το κατούρημα φυσικά απαγορευόταν. Στα .....μου λέω,σταματάω,λέω του αστυνόμου δεν αντέχω....θα τα κάνω πάνω μου κτλ. Κανένα πρόβλημα μου λέει ο τύπος.Μόνο φρόντισε να είσαι λίγο κρυμμένος....και όχι εδώ μπροστά,λίγο παραδίπλα.Άιντε και εγώ....αυτοί γράφανε τους άλλους και εγώ λίγο δίπλα τους για κατούρημα. Ελλαδάρα την παρουσιάζεις την Γερμανία με τις περιγραφές σου!
palawiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει μια ελαστικότητα στον νόμο που απαγορεύει το κατούρημα το ότι δεν αντέχεις άλλο και θα τα κάνεις πάνω σου....αυτό το γνωρίζω.Το συζητούσα μετά με τον φίλο μου πως θα γίνει να δώσει ο γιατρός ή ιατρική επιτροπή ένα τέτοιο χαρτί που να λέει ότι έχεις ακράτειες.Μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να σε πιάσουν από ραντάρ να τρέχεις και να γλυτώσεις το πρόστιμο με την δικαιολογία της ακράτειας ότι πήγαινες βιαστικά για τουαλέτα.Πιάνει.... Έχουν και καλά σε αυτή την χώρα
volos27 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δίνεις όραμα! πραγματικοτητα σκουπιδια http://www.lifo.gr/mag/features/1529 μπουζουκια http://www.exodos24.com/32293/14-magazia-tis-palias-athinas/ http://www.kratisinow.gr/news/nyxterina-sximata-mpouzoukia-pistes-athinas-xeimonas-2016-2017/ χρεος http://www.kathimerini.gr/236892/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/to-xroniko-diogkwshs-toy-dhmosioy-xreoys-1980-2005 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ..αυτοί γράφανε τους άλλους και εγώ λίγο δίπλα τους για κατούρημα. Eσύ στ' @@ σου κυριολεκτικά... Καλά έκανες.
thant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έγινε κι αυτό... Είχα ραντεβού σημερα σε κρατικό νοσοκομείο και οπως περίμενα τη σειρά μου ακριβώς διπλα μου κάθετε ενας κολογερος που όλη την ώρα βγάζει μαγκιά επειδή αργούν οι γιατροί. Σε κάποια φάση βγάζει τον χαρακτηριστικό ήχο και σα να μην συμβαίνει τίποτα αδειάζει τη ροχάλα κάτω και μετα την πατάει με το ποδι του και την απλώνει στο πάτωμα... Αυτό ήταν... Άκουσε οσα δεν ειχε ακούσει σε ολη του τη ζωη και δεν έβγαλε κιχ. Συνήθως δεν ασχολούμαι με τέτοια παρατράγουδα αλλα ο συγκεκριμένος εκτός απο προκλητικός δεν σεβάστηκε τον χώρο και τους δίπλα του. 2
Panikas13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου και εξηγουμε, έχω κάτι μαλακες σε στάσεις γενικά σε σημεία όπου περιμένεις τσααακ ο μαλάκας ανάβει τσιγάρο μεσα στη μούρη μου και μετά έχει το θράσος να το πετάξει κάτω. Έχω τσακωθεί με μια τυπισσα επειδή εφτυσα μπροστά της την ώρα που αυτή πέταγε τον καρκίνο της στη μουρη μου η κάμπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα