Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές είχα κατέβει κέντρο και πλησιάζει κάποια στιγμή ένας τύπος και με ρωτάει "ρε φίλε συγνώμη, να ρωτήσω κάτι"; Ωχ λέω τι θα μου ξεφουρνίσει.. "Ξέρεις που μπορεί να κατουρήσει κανείς εδώ; Μπήκα σε ένα κατάστημα, ζήτησα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα και μου είπαν όχι".

Οπότε δε θα τον κατηγορουσα αν την έβγαζε παραπέρα και κατουρούσε, μέσα στην απελπισία του.

Δημοσ.

μην σας τύχει ποτέ και βρεθείτε σε εστιατόριο γεμάτο κινέζους, ειδικά σε τουριστικές περιοχές, κλάνουν και ρεύονται παρέα για να δείξουν την ικανοποίηση τους για το καλό φαγητό και τη φιλοξενία. 

Μου έλεγε οδηγός τουριστικού λεωφορείου οτι είχε πέσει στους δελφούς σε κινεζούλα γκομενάκι που ξαφνικά άνοιξε το στόμα της και ρεύτηκε και ακούστηκε μέχρι την Άμφισσα.

• Like 5
Δημοσ.

Οι Γερμαναράδες πάλι που με το θα βρεθούνε σε χώρο σίτησης το πρώτο που θα κάνουν πριν φάνε,είναι να φυσήξουν την μύτη τους τόσο δυνατά που νομίζεις κλάνουν από κει.
Να του τραβήξεις μια στην μάπα του....

Εεεεεξξξξξξξξξυυυυυπννννννννννοοοοοοοοοοοοοοο...ιδιοφυες σχολιο!ανατριχιασαν τα μπουτια μου!! :-(

Δεν το σχολιάζω όπως πρέπει,θα γίνω κακός ;)

• Like 1
Δημοσ.

Για είμαι ειλικρινής με ενοχλεί αν το κάνει κάποιος αδιάφορα. Όχι σε σημείο να αντιδράσω επιθετικά όμως. Το να κατουράει ένας παππούς δημόσια με ενοχλεί λιγότερο. Είναι και καλύτερο από το να μπει στα ΜΜΜ "βρεγμένος". Η αδιάφορα ανοικτή ομπρέλα, για παράδειγμα, με ενοχλεί πολύ περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Οι Γερμαναράδες πάλι που με το θα βρεθούνε σε χώρο σίτησης το πρώτο που θα κάνουν πριν φάνε,είναι να φυσήξουν την μύτη τους τόσο δυνατά που νομίζεις κλάνουν από κει.

Να του τραβήξεις μια στην μάπα του....

Δεν το σχολιάζω όπως πρέπει,θα γίνω κακός ;)

Oταν χρυσο μου παιδι ισχυριζεσαι οτι ειναι ανδρισμος να κατουραει κανεις ορθιος και μας προκαλεις τα κοριτσια να το δοκιμασουμε αν μπορουμε, τι ακριβως σχολιο ειναι?????κρατα τον ανδρισμο για σενα, μια χαρα ειμαι γω! :devil: και αν θες να γινεις κακος, γινε οσο θες, δεν με πολυνοιαζει! :rolleyes:

Δημοσ.

Εξαρτάται πάντως και τι σκοπό εξυπηρετεί η ροχάλα. Στον ερωτικό κινηματογράφο (sic) είναι must και διευκολύνει την πλοκή.

Ρε ανθρωπε, έλεος! Για ροχαλες μιλαμε και ο νους σου στο σεξ...; It simply does NOT compute..... :mellow:

Μαζεψου, θα σε παρουν χαμπαρι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οπότε δε θα τον κατηγορουσα αν την έβγαζε παραπέρα και κατουρούσε, μέσα στην απελπισία του.

Mε τοσες καφετεριες σε καθε στενο γενικα και ειδικα στο κεντρο, πραγματικα μου κανουν μεγαλη εντυπωση αυτοι  που το κανουν ετσι στεγνα. Δεν γινεται να μην πετυχεις καφετερια σε ακτινα λιγων μετρων.

Να πεις να ειναι βραδυ και τα παντα κλειστα, δινω ελαφρυντικο (και παλι προφανως δεν την πετας στη μεση του δρομου κατω απο τη λαμπα), αλλα μερα μεσημερι δεν μπορω να το καταλαβω.

Δημοσ.

Mε τοσες καφετεριες σε καθε στενο γενικα και ειδικα στο κεντρο, πραγματικα μου κανουν μεγαλη εντυπωση αυτοι  που το κανουν ετσι στεγνα. Δεν γινεται να μην πετυχεις καφετερια σε ακτινα λιγων μετρων.

Να πεις να ειναι βραδυ και τα παντα κλειστα, δινω ελαφρυντικο (και παλι προφανως δεν την πετας στη μεση του δρομου κατω απο τη λαμπα), αλλα μερα μεσημερι δεν μπορω να το καταλαβω.

Δεν το κανουν στεγνα!χαχαχαχαχχαχαχαχαχχ

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Πορτογαλια 2012 μεθυσμενοι κατουρουσα με μια φιλη μου διπλα διπλα κυριολεκτικα στη μεση του δρομου οποτε ειναι εφικτο :P

• Moderators
Δημοσ.

Πορτογαλια 2012 μεθυσμενοι κατουρουσα με μια φιλη μου διπλα διπλα κυριολεκτικα στη μεση του δρομου οποτε ειναι εφικτο :P

Nταξει ναι, αυτες ειναι ιδιαζουσες περιπτωσεις. :lol:

Kι εγω μεθυσμενος εβλεπα την αλλη πενταμορφη, oμως οταν εισαι νηφαλιος ειναι το θεμα πως χειριζεσαι το τερας στη μεση του δρομου :P

• Like 1
Δημοσ.

Eδω η αγωνιστικη πλευρα του φτυσιματος. Αμερικανιες βεβαια,καμμια σχεση με την φινετσα της ευρωπαικης ποδοσφαιρικης ροχαλικης κινησης , που νιωθεις να σκιζει τον αερα οπως η μπαλα μετα απο κεφαλια του Ροναλντο

Δημοσ.

Αν είναι τεράστια ανάγκη να φτύσεις στον δρόμο και δεν προλαβαίνεις να πας σε τουαλέτα καταστήματος, βρίσκεις ένα δεντράκι και το δροσίζεις διακριτικά ή έστω φτύνεις σε έναν κάδο. Δεν είναι δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Mε τοσες καφετεριες σε καθε στενο γενικα και ειδικα στο κεντρο, πραγματικα μου κανουν μεγαλη εντυπωση αυτοι που το κανουν ετσι στεγνα. Δεν γινεται να μην πετυχεις καφετερια σε ακτινα λιγων μετρων.

Το θέτω αλλιώς - με την ευκαιρία. Θες να κατουρήσεις σε μια καφετέρια. Δεν πρέπει να πάρεις κάτι;

Ρε ανθρωπε, έλεος! Για ροχαλες μιλαμε και ο νους σου στο σεξ...; It simply does NOT compute..... :mellow:

Μαζεψου, θα σε παρουν χαμπαρι.

Τι λες;;;

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει δεν τρεχει κ τπτ αν φτυσει καποιος κ τον δεις,δεν εφτυσε πανω σου,ουτε ξερασε.ενα φτου ειναι πως κανετε ετσι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...