Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι ανδρισμός!!!

Αν μπορείτε κάντε το κι εσείς.

Εεεεεξξξξξξξξξυυυυυπννννννννννοοοοοοοοοοοοοοο...ιδιοφυες σχολιο!ανατριχιασαν τα μπουτια μου!! :-(

Δημοσ.

Ναι καποιοι κανουν εναν ηχο πριν την ροχαλα που καταλαβαινεις οτι εκτος απο σαλιο κατεβαζουν φλεμα και μυξα!Θανατος επισης σε αυτους που σκαλιζουν την μυτη τους και τα τρωνε συν αυτους που εκτοξευουν την μυξα με τον αντιχειρα και τον δεικτη! :mellow:

• Like 2
Δημοσ.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι απολίτιστοι, άξεστοι βρωμίκουλες.

Δεν κρίνω αυτούς που φτύνουν....ποιος δεν το κάνει άλλωστε αλλά τον τρόπο. Υπάρχουν εκλεπτυσμένοι τρόποι απομάκρυνσης των πτύελων (sic) υπάρχει και ο τρόπος του καζαμπούμπου.

Καθένας μας θεωρώ μπορεί να περιγράψει στιγμές απείρου κάλους με χλεμπόνια, κακάδια, κλανίδια. Είναι ένα διαφορετικό rise of the planet of the apes.

• Like 2
Δημοσ.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι απολίτιστοι, άξεστοι βρωμίκουλες.

Δεν κρίνω αυτούς που φτύνουν....ποιος δεν το κάνει άλλωστε αλλά τον τρόπο. Υπάρχουν εκλεπτυσμένοι τρόποι απομάκρυνσης των πτύελων (sic) υπάρχει και ο τρόπος του καζαμπούμπου.

Καθένας μας θεωρώ μπορεί να περιγράψει στιγμές απείρου κάλους με χλεμπόνια, κακάδια, κλανίδια. Είναι ένα διαφορετικό rise of the planet of the apes.

https://www.youtube.com/watch?v=SFSHqXinudk

• Like 4
Δημοσ.

Eξαιρετικο thread για οποιος θελει να κανει διαιτα . Συνιστωμενη ημερισια δοση  1/4 της σελιδας , λιγο πριν το φαγητο

• Like 11
Δημοσ.

Δεν το κάνω. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει όταν το κάνουν οι άλλοι αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία και να μη με ενοχλεί.

Eξαιρετικο thread για οποιος θελει να κανει διαιτα . Συνιστωμενη ημερισια δοση  1/4 της σελιδας , λιγο πριν το φαγητο

Μπορεί να είναι και αντίδοτο στο antifitness, όποιος μπαίνει και τον πιάνει λιγούρα μπορεί να μπαίνει εδώ μετά να του περνάει! :D

Δημοσ.

Ό,τι πιο αηδιαστικό και δε θα καταλάβω ποτέ πώς το κάνουν τόσο άνετα μπροστά σε όλους, και το βλέπω συνέχεια. Ακόμα περισσότερο αυτούς που απλά φτύνουν για να φτύσουν. Και όχι μόνο γράφουν στ @@ τους τους πάντες γύρω τους που θ' ακούσουν όλη τη μύξα να βγαίνει και θα τη δουν να πέφτει, αλλά ούτε καν ότι παίζει κάποιος εύκολα να την πατήσει αυτήν την αηδία.

Μηδέν σεβασμός σε όλα τα επίπεδα.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται πάντως και τι σκοπό εξυπηρετεί η ροχάλα. Στον ερωτικό κινηματογράφο (sic) είναι must και διευκολύνει την πλοκή.

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Καλα ενταξει σημερα το σκεφτομουν αυτο, οταν ενας τυπας επαιρνε φορα με βρυχηθμο ελεφαντα, τοσο δυνατο που παιζει να βγηκε και λιγος εγκεφαλος απο το ζορι και μετα το χαρακτηριστικο "πλατς". Μου ηρθε να τον ανασκολοπισω γιατι το εκανε στη μεση του πεζοδρομιου το οποιο ηταν γεματο. Φαση θα μπορουσε να πετυχει και κανεναν ξερωγω.

Μαλλον δεν καταλαβαινουν καν τι προκαλουν στον κοσμο, δεν εξηγειται διαφορετικα. Και προσωπικα δεν το αντιπαθω για λογους σιχαμαρας, η ανοχη μου ειναι μεγαλη σε αυτο το κομματι, αλλα πραγματικα το βρισκω απολιτιστο και προσβαλει την αισθητικη μου.

• Like 7
Δημοσ.

Εξαρτάται πάντως και τι σκοπό εξυπηρετεί η ροχάλα. Στον ερωτικό κινηματογράφο (sic) είναι must και διευκολύνει την πλοκή.

Άλλο ροχάλα άλλο φτύσιμο τουλάχιστον με αυτόν το διαχωρισμό ζούσα εγώ μέχρι σήμερα...

Δηλαδή η ροχάλα ειναι όταν ρουφάς παχύρρευστη μύξα απο την μύτη σου και την παγιδεύεις στο στόμα σου απο όπου και την απεμπολείς μετά με πίεση (6 gaggs μετρημένα για να γράψω αυτή τη γραμμή :P )

Φτύσιμο ειναι απλά όταν πετάς σάλιο που είχες στο στόμα σου ήδη το πολύ πολύ να είχε λίγο φυσική βλέννα (που ειναι αδιαφανής ή λίγο άσπρη) που υπάρχει στο λαρύγγι σε μικρή ποσότητα(όχι μύξα δηλαδή )

Και νομίζω σε τέτοιες ταινίες φτύνουν.

Δημοσ.

Ναι καποιοι κανουν εναν ηχο πριν την ροχαλα που καταλαβαινεις οτι εκτος απο σαλιο κατεβαζουν φλεμα και μυξα!Θανατος επισης σε αυτους που σκαλιζουν την μυτη τους και τα τρωνε συν αυτους που εκτοξευουν την μυξα με τον αντιχειρα και τον δεικτη! :mellow:

Το έχω δει από νεαρά κοπέλα σε λεωφωρείο φουλ κόσμο.

αναγουλιασα και στη πρωτη σταση κατεβηκα.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...