Joshua21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Το έχω δει από νεαρά κοπέλα σε λεωφωρείο φουλ κόσμο. αναγουλιασα και στη πρωτη σταση κατεβηκα..... https://www.youtube.com/watch?v=tn6mOOJA_do Εμένα πάλι τώρα με έπιασε φαγούρα στη μύτη, με το ζόρι κρατιέμαι μην χώσω το δάχτυλο μέσα.
anwnymh29 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tn6mOOJA_do οχι οχι μη!! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ο Pavarotti κάνει την διαφορά...
theoritikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κανείς σας δεν έχει πει για τα διάφορα χρώματα που μπορεί να έχουν οι ροχαλες...
Θεkλα Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Κανείς σας δεν έχει πει για τα διάφορα χρώματα που μπορεί να έχουν οι ροχαλες... Ετσι, ανάγεις το θέμα σε ιατρικό και μετά φοβάμαι θα κλειδωθεί.
thant Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αυτο που ενοχλεί εμενα περισσότερο δεν ειναι να ρίχνει καποιος επιδεικτικά ροχάλες στο δρομο, αλλά στη θάλασσα. Εκει επιπλέει και κινδυνεύεις να την φας κυριολεκτικά στη μούρη σου.Μου εχει τύχει μερικές φορές να κολυμπάει κοντα μου καποιο ζωο που να τις αμολάει καθε 10-20 δευτερόλεπτα... τρελο γελιο......ειμαι απο δαυτους......νεαροτερος,εριχνα ανα 3-4-5 λεπτα Α από δαύτους εισαι; και καμαρώνεις;Λύσε μου μια απορία... Γιατι το εκανες ανα 3, 4, 5 λεπτα? Υπαρχει καποιος λογος σοβαρος?Ρωταω γιατι εγω ποτε δεν ειχα αυτη την αναγκη και λεω μηπως εχω προβλημα. 3
bedazzled Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αυτο που ενοχλεί εμενα περισσότερο δεν ειναι να ρίχνει καποιος επιδεικτικά ροχάλες στο δρομο, αλλά στη θάλασσα. Εκει επιπλέει και κινδυνεύεις να την φας κυριολεκτικά στη μούρη σου. Μου εχει τύχει μερικές φορές να κολυμπάει κοντα μου καποιο ζωο που να τις αμολάει καθε 10-20 δευτερόλεπτα... Θα σου πρότεινα να κόψεις το κολύμπι (ή εναλλακτικά να μπαίνεις με σκάφανδρο), μιας και όλα τα ζώα της θάλασσας (φάλαινες, δελφίνια κλπ.) χέζουν, κατουράνε και πεθαίνουν/αποσυντίθενται μέσα στην θάλασσα... Οι δε homo sapiens στην καλύτερη ένα κατούρημα θα το αμολήσουν και μάλιστα «αθόρυβα»... η ροχάλα δεν είναι τίποτα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Όσοι το κάνουν αυτό και ακούγεται και έντονος θόρυβος από το πεζοδρόμιο ακόμα κι αν είσαι στον 6ο όροφο, είναι μόνο για μπάτσες. Η μάνα μου μια φορά είχε τσακωθεί με έναν γέρο που έφτυσε πολύ κοντά της στο πεζοδρόμιο, συνήθως γέροι τα κάνουν αυτά περισσότερο. Είναι γύφτοι και απολίτιστοι απλά.
evoracing Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Θεέ μου τι διαβάζω... Θα πω μια ιστοριούλα που μάλλον σε κάποιους εδώ μέσα θα τους αρέσει. Πριν 2 χρόνια που ήμουν σε μια σχολή με πολλούς μάγκες, τσιγαράκια κτλπ όπου όσοι ήταν μάγκες η κορώνα τους ήταν να φτύνουν. Ήταν πολύ εντυπωσιακό θέαμα εκεί που κάθεσαι και τρως να έχεις τον άλλον δίπλα σου με τον καφέ στο χέρι και να φτύνει κάτι κιτρινωπά σαλιγκάρια στο ίδιο σημείο και να έχει δημιουργηθεί μια τρεχούμενη λιμνούλα που έρχεται προς το παπούτσι σου αν είσαι τόσο άτυχος. Ωραίο? Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό κάποιων. Δηλαδή αν περπατάω στην Ερμού και μετά από γεύμα στα mc με πιάσει τοντεράκιμου, κατεβάζω πανταλόνια και τα αμολάω? οσάν τα σκυλιά? Για να ξέρω μην γίνω ρεζίλι...
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή αν περπατάω στην Ερμού και μετά από γεύμα στα mc με πιάσει τοντεράκιμου, κατεβάζω πανταλόνια και τα αμολάω? Aν θες να πρωταγωνιστήσεις κάποια στιγμή στο youtube θα το κάνεις... πρέπει να το κάνεις! :ρ Έχω δει κοπέλα να τα κατεβάζει ανεβάζει (το σούπερ μίνι που φορούσε) και να τα κάνει (ευτυχώς επρόκειτο για ψιλό...) Και όχι, δε μιλάω για Αγγλίδα στα Μάλια ή στο Φαληράκι.. (ήταν μάλλον η απάντηση σε όσους την πετάνε έξω που λέει και η νένυ, φάση ''κι εγώ μπορώ!'' χοχοχο ) 1
panosno1com Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Στα 15 ειχα ριξει μια δυνατη κλανια μπροστα απο Πακιστανους και ειπε ο ενας: ωω ντινατη ε? 3
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Θα σου έλεγα πως αυτό έπρεπε να το πεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/581240-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CF%81%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B1/ αλλά αν κρίνω από την αντίδραση του Πάκη δεν έγινες ρόμπα αλλά αντικείμενο θαυμασμού! 2
Runner25 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Στα 15 ειχα ριξει μια δυνατη κλανια μπροστα απο Πακιστανους και ειπε ο ενας: ωω ντινατη ε? τωρα φωναξει ξαντερφια
panosno1com Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 τωρα φωναξει ξαντερφιαΓελαγανε με το κλασσικο γελακι τους! 1
johnnyman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Το χειροτερο απ ολα ειναι οταν σκυβουν και φυσανε την μυτη τους και φευγει η μυξα στο δρομο.....Αηδια μιλαμε.. Μετα σκουπιζονται και με το χερι..Βρε ουστ σιχαματα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα